Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Başkan açıkladı: Sosa'nın devre arasında gitme gibi bir durumu yok. Devam edilecek
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

usta kesin kalacak dedi. evede çıkmış.

yaşı ve maliyeti yüzünden istemiyordum kalmasını ama bu saatten sonra oda üzerindeki tembelliği atar ve katkı sağlar umarım.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

bunun işi bitmiş, yılın kazığı oldu. inşallah para veren çıkarsa hemen yollanması lazım.

Yorum

Ara ara düşünüyorum ndoye'un yerine oynasaydı faydalı olmaz mıydı acaba? Adapte olması gerekiyor.

Yorum

ulan şu sosa gelmesin diye bu forumda yedi düvele karşı savaştım.

çuvallan küfür yedim, hakaret işittim.

şimdi bakıyorum alayınız sosa gitsin diyorsunuz.

peki iyi de nasıl gidecek.

git dediğiniz zaman gidecek mi?

yoksa size başka hal ve hatır mı soracak.

Yorum

bu takım şampiyon olacaksa kuşkusuz sosa sayesinde olacak. tatava yapmayın, az şöyle kenarda bekleyin hele.

Yorum

2. Yarı TT Arena'da tüm taraftarları susturan golü atıp 3 puanı aldığımızda yazdıklarınızdan utancaksınız!
                Tabi bu gol 2. veya 3. gol olur. Çünkü Dam Doy Baba affetmez.
                Hep büyük, en büyük!

Yorum

İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi
                  Başkan açıkladı Sosa 3 yıl Trabzonspor'da...Bundan sonra Sosa orta sahanın ortasına şortunu sıyırıp sıçsa da sesinizi kesecek çenenizi kapatacaksınız bu iş bitti...Hayırlı olsun...
                  Niye kardeş? Trabzonspor o kadar aşağılık ve değersiz mi? İfadelerine dikkat et. Koca bir "başkaldırı" ruhu böyle pespaye laflarla yanyana bile getirilemez.

Ersun zaten bir sahanın ortasına etmediği kaldı eleştirdik. Ona hain dediler de kimse babamızın oğlu değil. Trabzonspor'a zarar vereni, Trabzonspor için mücadele etmeyeni en ağır şekilde, edep ölçüsünde eleştiririz. Hakkımız; çünkü biz bu kulübün gerçek sahibiyiz. Oyuncular, çalışanlar gelip geçicidir ancak taraftar kalıcıdır.

Dahası rakibin neredeyse liderken hocasını kovmuş ve yeni bir hoca getirmiş. Hiç gözünün yaşına, şovuna bakmamış.

Sana olacağı da söyleyeyim. Sosa ya adam gibi sezon sonuna kadar oynar veya olacak olan belli sezon sonunda en az 100 MİLYON TL zararla gönderilir. Umarım bu zararı yapan kişiler zararı karşılar.

Yorum

Rıza hocaya güveniyorum. Bu Sosa'ya çatır çatır top oynatacak. Orta sahayı çekip çevirecek
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Karabük maçını al reis.

Yorum

Oynamaya niyeti vardır inş.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Ah bir ritmini bulsan...
                          Hamiş

Yorum

Antreman videolarında bile göremiyorum ki adamı sakat mı, izinli mi, yoksa saklanıyor falan mı?
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Antreman videolarında bile göremiyorum ki adamı sakat mı, izinli mi, yoksa saklanıyor falan mı?
                              Son videoya bakmani tavsiye ederim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunun işi bitmiş, yılın kazığı oldu. inşallah para veren çıkarsa hemen yollanması lazım.
                                Bence yılın kazığını bu foruma üye olarak sen bordomavi.net sitesine attın.

Yorum

Çalışıyor...
                                X