Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
José Ernesto Sosa
Daraltma
X
-
Gidişinin takım için çok yararlı olacağı kanaatindeyim, zira sezon boyu sahada süründü desek yeridir.
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosaya bu algılar yapılıyorsa
Demek ki Ali Koç ile gülüşerek Novak olayını aklayan başkan efendi
Sosa'yı da ucuza fenere gönderme peşinde
Sosa'nın Ünal dönemindeki performansını, dedikasyonunu, kaptanlığını vs göz önüne alın
Sonra neden düştü, öncesinde neden öyleydiyi bi analiz edin.
Elinizdeki altını çamura bulayıp size kötülettiriyorlar
Çok para veremezsin sıkıntı yok, dersin ki bizim limitimiz bütçemiz belli, güle güle dersin. Fenerin kucağına atıp da sonra algı yapmazsın. Konuyu sürüncemede bırakıp adamı düşman etmezsin.
Ama 35 yaşında bile Sosa değerli ve önemli bir oyuncu, bu takımda Yusuf, Abdülkadir gibi gençleri yükseltmiş, taraftarı inandırmış bir oyuncu.
Şöyle bir şey olsa anlarım, fenere ucuza gitmesin diye fiyatı yükseltiriz masadan kalkmayız vs ama novak olayındaki başkanın Ali Koç ile sırnaşmasından anlaşılan öyle bir şey de yok... Nasıl başkan geçen sene Başakşehir'in şampiyonluk yolunda stepnesi olduysa, bu sene de reisinin emrettiği fener şampiyonluğunun stepnesi olur nasıl olsa alışmış...
yorum Yap:
-
ne dedik? bu adam trabzonda yasamak istemiyor, ozellikle karisi, gs gidecek demistim, cunku o zamanlar oyle konusuluiyordu. o olmadi fenere gitti. dalga gecmeye calisanlar oldu, yok karisi horon ogrenmis, yok bilmem ne, ne dedim fazla baglanmayin dedim. e oldu iste. karaktersiz bir adammis onu da ogrenmis oldunuz.
karisi direk benim bir kiz arkadasima bizzat soylemisti, bundan sonra cok duyarsiniz karisini disarlarda istanbul hayatinda
yorum Yap:
yorum Yap: