Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KARAGOZLUM
    yanıtladı
    Kapansin artik bu paragoz un sayfasi

yorum Yap:

• Oğuz ZEYTİN
    yanıtladı
    Hani bir horoz fıkrası var ya, o hesap...

Trabzonsporlu'ya sormuşlar: "Yönetim mi Sosa'yla uzatmadı, Sosa mı teklfi kabul etmedi, şikeciler Sosa'ya bu kadar mı verdi? Ne dersin?"

Cevap vermiş: "Ben Fener'i yener geçerim, polemiğe girmem."

Biz bu polemikleri uzatmayıp, yolumuza bakmayı öğrendiğimizde Fener'i yenmeye devam ederiz.

yorum Yap:

• Ali İhsan
    yanıtladı
    Güle güle ex-kaptan

Yolun açık olmasın

Öncelikle Ersun, Rıza dönemlerinde rezil bir futbol oynadın (para verilmemesi, takımın teknik ve idari başıboşluğu vs)

Ağaoğlu gelince ilk sana salladı ama sonra Ünal ile birlikte sana tutundular ve beraber 1.5 yıl harika bir dönem yaşadık)

Ünal gidince sende düşüş başladı ve pandemi sonrası ilk geldiğin dönemdeki Sosa'ya döndün

Ünal döneminde 2-2.5 ne verirseniz verin kalsın diyenler bile 1.5 çok demeye başladı.

Burada bizim hatamız elimizdeki cevheri kullanamadık. 15m euro üstünde bir maliyetten sadece 1.5 yıl faydalandık, oysa dolu dolu 3 yıl faydalanmak için almıştık.

Sen de taşın altına elini sokmadın, Ünal gibi sana kendini iyi hissettiren bir hoca olmadı mı ilk sen su koyverdin...

Sonuçta gitmen daha hayırlı gibi ama fenere gitmen bizi üzdü ve o yüzden artık bizim için sadece mazisin...

Fenerde sana değer verilirse başarılı olacaksın, fenerin durumu çok riskli o yüzden %50 ihtimalle orayı karıştıran adam olma ihtimalin de var. İnşallah o ihtimal gerçek olur...

yorum Yap:

• ibrahim
    yanıtladı
    Gideceği, hal ve hareketlerinden belliydi zaten Alanyaspor maçından beri. Benim kızdığım nokta Sosa değil, bizim hala inatla görmemezlikten geldiğimiz şikecilerin Trabzonspor nefreti.

Nowakı ihtiyaçtan dolayı aldıklarından ne kadar eminsem, Sosayı sırf bizden nefret eden taraftarlarını gaza getirmek için aldıklarına bir o kadar eminim.

İHÖ döneminde ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler bizi resmen. Hala hak aramanın kulübe zarar getirdiğine inanıyoruz. Biz orta yolu bulmaya çalışarak batarken, adamları bize karşı olan nefretleri ayakta tutuyor. Ali Koç sezon başından beri taraftarlarını harlayıp durdu damat, örtülü vs. diye, bu transfer sezonunda da zevkten dört köşe oldular. Adam koltuğunu, bize karşı olan nefret ile ayakta tutuyor. Biz hala inatla spor kardeşliktir ayakları yapıyoruz.

Görün de bakın, Nowak ve Sosa ilk ve son olmayacak. Biz bazı şeyleri görmezden geldikçe, adamlar bize tacizlerine devam edecekler...

yorum Yap:

• Ege Kum
    yanıtladı
    kilit plssss

yorum Yap:

• Arif Timurcioğlu
    yanıtladı
    Arkandan kotu konusuyorum camia sana guvenmis kaptanlik vermis deve yukuylede para vermis, emekli olarak guzel ayrilacagin yerden kazandigin paralara kiyaslayinca devede kulak kalan miktarlar icin hesap yaptigin icin umarim basarisiz olursun ve her saniyesinden pismanlik duyarsin sikebahceyle oynadigin surece, onlarida batir kendide bat.
    En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 19.08.2020, 01:07.

yorum Yap:

• redbul
    yanıtladı
    arkasından kötü konuşmak istemiyorum sonuçta takımın kaptanlığını yaptı ama karakterinide göstermiş oldu benim sosa dan beklentim arjantine döner futbola başladığı klüpte kariyerimi sonlandırmasıydı ama o parayı tercih etti artık bu saatten sonra bizim tarafımızdan kötü anılacak.

yorum Yap:

• Tuğrul
    yanıtladı
    İstanbul basını Bjk'de oynadığı dönemi baz alarak.

Trabzonspor'un en değerli oyuncusu yapmıştı.

Halbuki takımımızda rol oyuncusu, tamamlayıcı nitelikte görev aldı.

Sörloth, Nwakaeme, Uğurcan ve Ekuban gibi ana rol oyuncuları gibi oyuna seviye atlatan, dokunulmaz bir isim olmadı.

Keza yaşının verdiği hantalıllık yüzünden hareketliliği, topa sertliği, fizik direnci çok azalmış.

Hücuma katkısı uzun pastan ibaret kalmıştı.

Atiba 800, Sörloth, Nwakaeme 1.5 alırken ona 2 verilmesi bile absürttü

yorum Yap:

• arsinli_akrep61
    yanıtladı
    Yolu açık olsun. Her şey için teşekkürler.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yorum Yap:

• İsmail Sezgin
    yanıtladı
    Hakkında hayırlısı olsun

yorum Yap:

• Tatar Kemal
    yanıtladı
    Pandemiden sonraki maçlarda adeta döküldü ve takımın şampiyonluğu kaçırmasında en büyük pay sahiplerinden biriydi. Tüm sezon verdiği emekler bir anda boşa gitti. fenerbahçe'de başarılı olur mu olmaz mı zaman gösterecek ama emre belözoğlu'nun-volkan demirel lobisine ayak uydurmak zorunda. aksi halde takımda istenmeyen adam olur.

yorum Yap:

• arda.61
    yanıtladı
    Bir insan vezir olduğu yerde nasıl rezil olur en güzel örneği.

yorum Yap:

• a f s
    yanıtladı
    Her şeyi geçtim bir insan Emre Belezoğlu ve Erol Bulut ile çalışmayı nasıl seçer?
    Bizim maçta bize karşı oynarsa ne alkış ne protesto

yorum Yap:

• Oğuzhan Fidan
    yanıtladı
    1.5 milyon euro net maaş 1.5 milyon imza parası.. fener imza parasıyla çeldi aklını bizimkilerin. hayrını göremezler inşallah. bu adamlara bu kadar para veripte almak fener işiydi tam oldu.

yorum Yap:

• Ahmet Ocak
    yanıtladı
    çok şükür gitti

yorum Yap:

Çalışıyor...
X