Sahip olduğu futbol zekasının %30'unu bile sahaya yansıtması yeterli.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
bu adamın yanına verkaç yapabileceği surekli hızlı al verler yapabilecegi bir adam alınırsa performansı iki katına çikar dün macta net bir sekilde gördüm dilinden anlayan oyuncu yok takimda. biraz analayan pereira var sadece. veriyor topu boşa kaciyor ama verdigi kişi topu kaybediyor basit oynamiyorlar çunkü. sosa oguzhan gomez 3 lüsü belkide lig tarihinin en efektift goze hoş gelen futbolunu oynuyordu kac defa barcelena golu attı bu 3 lünün duvar paslariyla bjk. sosa gittikten sonra hem oguzhani hem o futbolu mumla arıyor bjk. bizim elimizde böyle bir cevher var kullanamiyoruz maalesef.Yorum
-
Oyuna defansif katkısı da oldukça, son maçlarda çok başka oynuyorEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
-
az önce bjk gs macini izledim yok abi bir tane sosa gibi ince pas atabilen oyuncu yok daha bu ligdeYorum
-
İyi geceler kaptanım, bizi sakın bırakma.
Good night, captain, don't leave us.
Buenas noches, capitán, no nos dejes.
(Belki okuyordur buraları Sosa sonuçta bu, bilemeyiz.
)
En son Aydın Tiryaki tarafından düzenlendi; 03.12.2018, 03:33.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_YattaraYorum
-
-
Trabzonspor'da ;
En çok topla buluşan
En çok pas yapan
En çok isabetli pas yapan
En çok top çalan
En çok hava topu kazanan
En çok ikili mücadeleye giren
En çok ikili mücadele kazanan
oyuncu Jose Sosa oldu.
şaşırdık mı? hayırYorum
-
-
Önce kullandığın ifadelere dikkat et istersen. Ben de gitsin diyordum, takımı sahiplenmeyeceğini, kendini şehirden üstün gördüğünü düşünüyordum. Yanıldım. Ünal Hoca yöneticilik yeteceğini gösterdi ve Sosa’yı motive etti. Şimdi iyi ki yanıldım diyorum, oynadığı oyunu ve takıma liderlik edişini keyifle izliyorum. Ben Trabzonspor’u forumlarda bak en iyi ben bilirim demek için değil çok sevdiğim için takip ediyorum.
Peki ben ve benim gibi yanılmış olanlara aklıevvel (birleşik yazılır bu arada) deme hakkını kendinde nasıl buluyorsun?Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum