José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Nazim Can
    Cezalı Üye
    • 11.07.2013
    • 13015
    • Serbest Meslek
    • Almanya

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
    Ben bu herife hâlâ güvenmiyorum, bir iki maçlık performansinin aldatıcı olduğunu düşünüyorum.
    1 mac oynayan Tonye nasil güveniyorsun abi ? Sosa dün gelmedi bize zaten hep gözümüzün önündeydi bence mesele bunu senin tutmadigin adam aldi ötekini senin tuttugun adam aldi, durum bundan ibaret.

Yorum

• sasone
      • 13.11.2010
      • 5132
      • Bursa

Ben bu herife hâlâ güvenmiyorum, bir iki maçlık performansinin aldatıcı olduğunu düşünüyorum.
      1.Parasını zamanında öde.
      2.Ona Trabzonspor'a gelmiş en klas topçu olduğunu hissettir.
      3.Kafa ve fizik olarak hazır tut.
      • Memento mori

Yorum

• Fatih Öztürk
        • 03.10.2007
        • 25010
        • Lojistik
        • İstanbul

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
        1 mac oynayan Tonye nasil güveniyorsun abi ? Sosa dün gelmedi bize zaten hep gözümüzün önündeydi bence mesele bunu senin tutmadigin adam aldi ötekini senin tuttugun adam aldi, durum bundan ibaret.
        Nazimim Antony fena halde bilenmis cigerinden oynuyor, geleceğini gösteriyor. Sosa gardasimiz ise bjk'de 1 yıl dışında hicbiryerde kendini ispat edememis saldim cayira mevlam kayira takildi. Böyle enteresan adamlara güvenilipte yola cikilmaz bol sikinti yaşatır.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Fatih Öztürk
          • 03.10.2007
          • 25010
          • Lojistik
          • İstanbul

İlk olarak sasone tarafından gönderildi
          1.Parasını zamanında öde.
          2.Ona Trabzonspor'a gelmiş en klas topçu olduğunu hissettir.
          3.Kafa ve fizik olarak hazır tut.
          Nazima verdiğim cevabı sanada gönderiyorum kardeşim

Yorum

• sasone
            • 13.11.2010
            • 5132
            • Bursa

Nazima verdiğim cevabı sanada gönderiyorum kardeşim
            Fatih kardeşim Sosa'yı niye alıyorlar Bayern Münihlere,Milanlara?
            Oynamadan oralarda olamazsın.
            Anthony'i bize gelmeden önce biliyor muydun?
            Ben bilmiyordum ama Sosa'yı Münih'de oynarken bile hayranlıkla izlediğim maçları vardı.
            • Memento mori

Yorum

• Gökhan Balcı
              • 16.10.2017
              • 4583
              • Bursa

Yalnızca nasıl sevindiğini görmek için gol atmasını istiyorum vallahi bak. Yoksa varsın atmasın gol adam tek kelimeyle resital sundu. Futbol sanatçılığı denen şey bu. O ikinci golde atılan pasın doğruluğu şiddeti bizim görüp hayal edebileceğimiz bir şey değildi. Yıllarca ama yıllarca topun forvetten başlayıp kaleciye kadar geri pasla geldiğini gördük. E onlardan sonra da işte böylesini görünce insanın devreleri yanıyor nutku tutuluyor
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ahmet Kara
                • 17.12.2015
                • 3940
                • Erzurum

İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi
                Yalnızca nasıl sevindiğini görmek için gol atmasını istiyorum vallahi bak. Yoksa varsın atmasın gol adam tek kelimeyle resital sundu. Futbol sanatçılığı denen şey bu. O ikinci golde atılan pasın doğruluğu şiddeti bizim görüp hayal edebileceğimiz bir şey değildi. Yıllarca ama yıllarca topun forvetten başlayıp kaleciye kadar geri pasla geldiğini gördük. E onlardan sonra da işte böylesini görünce insanın devreleri yanıyor nutku tutuluyor
                böyle oynamaya devam ederse atar.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Gökhan Balcı
                  • 16.10.2017
                  • 4583
                  • Bursa

İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi
                  böyle oynamaya devam ederse atar.
                  Muhakkak atar
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Soner Albayrak

[MENTION=43669]artvints[/MENTION] den ucuz Hamsik yorumu tekrar gelsin

Yorum

• Tuğrul
                      • 20.08.2012
                      • 5291
                      • öğrenci
                      • Bursa

İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi
                      Gol atmak, skor yapmak önemli ama oyuna etki yapamadığı, domine etmediği sürece bir anlamı yok.

Adebayor, Firmino göz boyayan skorerliliği yok ama oyunu domine eder.

Burak, Gomis, Müller ise skor yapar ama rakibi dengesini bozacak yaratıcılık olmadığından takıma etkisi sınırlıdır.

Atıyorum muhtemelen Ballon D'or ödülünü kazanacak olan Modric bu sezon 2 gol, 6 asist ile oynadı.

Lakin takımın organizasyonuna yaptığı önderlik ve becerisi ile paha biçilemez karakterde olduğunu gösteriyor.

Sosa da bu tarzda bir oyuncu nitekim pas bağlantısında oynadığı rol, takımı öne taşıyan kimliği ile bizim için değeri çok yüksek bir oyuncu.

Yorum

• falcon_61
                        • 06.08.2014
                        • 1998
                        • İstanbul

İlk olarak Karmam tarafından gönderildi
                        Bu performansı sürpriz bulan net futbol cahilidir.

Sosa en kötü oynadığı maçta bile bu takımdan 10 gömlek üstün bir futbolcu olduğunu haykırıyordu. Huzurlu bir Sosa bu ligde her takımı tek başına taşır. Şu adamın sırtı dönük oyunu, tek pas oyunu ve top gelmeden pası nereye atacağını biliyor olması ders diye okutulur. Sonra yok 3 alıyormuş da yok Kamboçya Rieline çevirirsek 4 yılda 700 zebilyar zararımız varmış. Vizyonu ancak Çamlıcaspor'u tutacak kapasitede adamlar şu herifi TS forması altında izleme zevkine erişiyor ya ona üzülüyorum. GS maçından da Sosa'yı çıkar bambaşka bir maç olurdu ama herkes yapıyor primini işte. Halbuki bu heriflerin elinde olsa Sosa şu an Arjantindeydi.
                        Yaşasın vizyon başkan.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Harun-61
                          • 29.05.2004
                          • 20107
                          • Yönetici
                          • Trabzon

Ooo Günaydin Maestroooo
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Fatih Öztürk
                            • 03.10.2007
                            • 25010
                            • Lojistik
                            • İstanbul

İlk olarak sasone tarafından gönderildi
                            Fatih kardeşim Sosa'yı niye alıyorlar Bayern Münihlere,Milanlara?
                            Oynamadan oralarda olamazsın.
                            Anthony'i bize gelmeden önce biliyor muydun?
                            Ben bilmiyordum ama Sosa'yı Münih'de oynarken bile hayranlıkla izlediğim maçları vardı.
                            Adamin ayağı iyi, oyun görüşü standart üzeri pekala büyük kulüpleri cezbeden cinsten. Önemli olan büyük kulüplere transfer olmak değil oralarda tutunmak. 150 tane kulüp değiştirmis oyuncularin güvenilirliği tartışılmaz.

Yorum

• trbzonsporlu
                              • 22.06.2008
                              • 4806
                              • İstanbul

İlk olarak Karmam tarafından gönderildi
                              Bu performansı sürpriz bulan net futbol cahilidir.

Sosa en kötü oynadığı maçta bile bu takımdan 10 gömlek üstün bir futbolcu olduğunu haykırıyordu. Huzurlu bir Sosa bu ligde her takımı tek başına taşır. Şu adamın sırtı dönük oyunu, tek pas oyunu ve top gelmeden pası nereye atacağını biliyor olması ders diye okutulur. Sonra yok 3 alıyormuş da yok Kamboçya Rieline çevirirsek 4 yılda 700 zebilyar zararımız varmış. Vizyonu ancak Çamlıcaspor'u tutacak kapasitede adamlar şu herifi TS forması altında izleme zevkine erişiyor ya ona üzülüyorum. GS maçından da Sosa'yı çıkar bambaşka bir maç olurdu ama herkes yapıyor primini işte. Halbuki bu heriflerin elinde olsa Sosa şu an Arjantindeydi.

mesela gecen yılki gs deplasmanı son oymadigimiz takım oldugu icin ondan örnek vereyim. takimla birlikte kendini saldığı donemde oynadik gs ile en kötü oynadigi maclardan birisidir ama ikinci yarınin başinda yusufa öyle bir ara pası attıki yusuf o golü atsa belkide yılın asistini atmıs olacaktı sosa. bu adamın gecen yıl kötü oynadiginda bile bunun gibi çift haneli asistlerini heba ettiler. rakiplerimizde böyle bir oyuncu yok

Yorum

• oflubektas
                                • 23.02.2005
                                • 3494
                                • Avukat
                                • İstanbul

Geçen sezon çok ağır maliyeti ve lakayıt oyunuyla gönderilecekler listemin başında geliyordu. Şimdi çok güzel insiyatif alıyor, tempoyu da arttırdı.

Şimdi 2.aşamaya geçilecek: Rakipler artık onun top dağıtmasını engellemek için sert pres yapacak, onlardan da kurtulabilirse büyük iş başarmış olur.

Örnek: Soner Aydoğdu alındığının ilk haftaları harika performans göstermiş, hatta Selçuk'tan daha iyi denmiş, (BMN arşivindeki yorumlara da bakabilirsiniz) rakipler önlem alıp ona karşı sertleşince el frenini çekmiş ve dağılmıştı.
                                En son oflubektas tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 13:26.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...