José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Tuğrul
    • 20.08.2012
    • 5291
    • öğrenci
    • Bursa

Hem Ünal hoca'nın oyun yapısı hem de Sosa'nın merkeze geçerek maestro görevini ele alması.

Onu bulunmaz hint kumaşı yaptığı gibi oyunumuza da sınıf atlattı.

Sosa topla buluştuğunda insana huzur veriyor aynı Abdülkadir Ömür gibi. Hele ki adrese teslim attığı diagonal paslar enfes ötesi.

Nihayet Emre Belözoğlumuzu bulduk bunun tadını çıkarmak, etinden sütünden yararlanarak başarı kazanmamız lazım.

Yorum

• erenslash
      • 03.09.2012
      • 9968
      • Güney Amerika

Takımın beyni

Yorum

• Gökhan Balcı
        • 16.10.2017
        • 4583
        • Bursa

sezon sonu ustanın teklifi ile satıldığını düşünüyorum da ulan neler kaçırırmışız.
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• ilelebeTS
          • 11.06.2014
          • 26189
          • Trabzonspor
          • Kocaeli

Saha içi teknik direktör. Kafasına göre kanat adamını da buldu. 40-50 metreye çapraz toplar yağdırıyor.

Yorum

• Kadir
            • 25.08.2006
            • 9648
            • Eskişehir

Güven veriyor, takımı yönetiyor, hocanın saha içersinde ki beyni, bu takımın futbol aklı. Böyle devam Jose!

Yorum

• Aydın Tiryaki
              • 26.07.2013
              • 988
              • Öğrenci
              • İstanbul

“ Zeki oyunculara sahip olmak kimi zaman dezavantajdır. Samimi bir ortam göremezse oynamaz “ minvalinde bir twit attı Erdal Hoş. Bahsettiği adam tabii ki Sosa idi. Evet hatırlayın geçen sezon ortada bir takım kurgusu yoktu harala gürele bir şeyler üretmeye çalışan oyuncu grubu vardı ama takım değildi. Ama bu sezon öyle değil. Belli ki Ünal hoca takıma bir ciddiyet kazandırmış ve bu Sosa’nın hoşuna gidiyor. Varını yoğunu ortaya koyuyor canlı izleyince bunu daha net anlıyorsunuz.

İstatistik yapmaması dert değil. Bütün gollerin başlangıcında Sosa var. Bu kadar hızlı düşünüp güzel uygulayan çok az oyuncu var dünya üzerinde. Dün hayran kaldım. Pas kalitesine, defansif anlayışına, hava toplarındaki başarısına, arkadaşlarını yönlendirişine kadar her şeyiyle efsaneydi.

Zeki bir adam olduğu için takım arkadaşlarını çok iyi tanıyor ve ona göre oynuyor. Mesela Olcayla yakınlaşıp pas oyununa giriyor ama Tony’e uzun pas atıp onun bir şeyler yapmasını istiyor. Onazi’e sıkışık yerlerde pas atmıyor onu zor duruma sokmuyor. Ben bu adamda top ayağımdan çıksın da nolursa olsun mantığını hiç görmedim.

Baba senin hakkında sabaha kadar yazabilirim ucu bucağı yok. Şapka çıkarıyorum sana. Büyük topçusun. Allah sakatlıklardan korusun. Lütfen bozma, lütfen.
              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• ozzy!
                • 23.10.2008
                • 4029
                • Öğretmen
                • Adana

4 golün dördünün başlangıcında var.
                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Ogün YAZICI
                  • 13.04.2011
                  • 7772
                  • İstanbul

Yahu ne güzel şeyler yazılıyor
                  Sezon başlayana kadar da keşke biraz duygularınızı paylassaydiniz arkadaşlar
                  Bu adamı az daha kıçına teneke bağlayıp yollayacaklardı

Tamam belki düzenli olarak oynamasını beklediniz ama bu adamın kalitesi hep ortadaydı
                  İddiası olan hedefi olan samimi bir takım istediği de apaçık ortadaydı

Geçen sene ne verebileceğini gösterdiği maçlar olmuştu hedefe kilitlendigimiz 17-20 haftalar arası
                  En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 02.09.2018, 23:10.
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• esra61
                    • 10.05.2009
                    • 3628
                    • Kocaeli

Muazzam bir performans...

Yorum

• Nazim Can
                      Cezalı Üye
                      • 11.07.2013
                      • 13015
                      • Serbest Meslek
                      • Almanya

Ismail Saral zihniyetinin kurbani oluyordu az kalsin, simdi evelemeyip gevelemeyelim, ben zaten orda oynarsa verim alurdik demüstümmmmm

Yorum

• Murathan
                        • 20.10.2007
                        • 14028
                        • Kocaeli

İzlerken kafayı yedim. Sampaoli ağlasın dursun Messi'nin arkasına vasıfsız sürüsünü koydum diye.

Yorum

• Onur Akyüz
                          • 28.05.2005
                          • 10735
                          • mimar
                          • İstanbul

Geçen yıl çok ciddi travma yaşamışız ben bunu anlıyorum.

İlk g.birliği maçında çok iyi oynamıştı Sosa. Ama sonra alanya ve akhisar maçlarının ardından takım, yönetim vs dağılmıştı resmen. Peşinden Rıza gibi koca kafalı bir futbol kabızının eline düşünce de iyice boşladı demek ki.

Bu sene ciddi bir futbol ortamı ve iyi bir takım ve teknik ekip olunca Sosa da karşılığını vermeye başladı gibi.

Gs maçının gizli kahramanı oldu. Oyunu geriden çok iyi yönetti, çok çalıştı ve bütün gollerde topu tehlike bölgesine aktaran kişi oldu.

Bravo.!
                          En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 03.09.2018, 03:25.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İ. SARAL
                            • 24.01.2009
                            • 19493
                            • Memur
                            • Ankara

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
                            Ismail Saral zihniyetinin kurbani oluyordu az kalsin, simdi evelemeyip gevelemeyelim, ben zaten orda oynarsa verim alurdik demüstümmmmm
                            Nasıl bir terbiyesizlik bu? Cahil herif, git yorumlarımı oku önce. Trabzonspor'un bu maaşları verme ihtimali yok, bu tarz transfer yapılmamalı dedim. Adamın kalitesine en ufak lafım yok. Ayrıca defansın önünde oyun kurucu olarak oynaması gerektiğini de ilk ben söyledim burada. Senin gibi tipler yüzünden burnumuz pislikten çıkmıyor, akıllanmıyorsunuz da maalesef. Ne kadar iyi olursa olsun bu maaşları verme lüksümüz yok. Madem oynatmak zorundayız, tek oynayacağı yer defansın önü, 10 numara falan oynayamaz.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• annttiigs
                              • 04.11.2005
                              • 1928
                              • Bilgisayar Mühendisi
                              • İstanbul

İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi

...

Gs maçının gizli kahramanı oldu. Oyunu geriden çok iyi yönetti, çok çalıştı ve bütün gollerde topu tehlike bölgesine aktaran kişi oldu.

Bravo.!
                              Nasil gizli aga adam ortaya cikmak icin tam olarak ne yapmali ? Macin iki kahraminindan biriydi bence.
                              istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Yiğit Gayretli
                                BMN Yönetim Kurulu
                                • 09.12.2005
                                • 34588
                                • Kamulaştırma Teknikeri
                                • İstanbul

Geldiğinden bu yana en iyi oyununu oynamış olabilir.

Bu havayla devam eder umarım.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...