Sezonu golsüz kapaması kabul edilebilir bir şey değil. Buna rağmen asist sayısı az olsa da bir çok kritik asistinin de gole çevrilemediğini unutmamak lazım. Taksitlerini daha yeni ödeme başladık. Bakalım yollarımızı nasıl ayıracağız...
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Uğurcan'la Sosa'nın asist sayısı aynı. Gol sayısında ise iki bekimiz de Sosa'nın önünde. Ama Sosa Yusuf'tan iyi yeeaaaYorum
-
Efsane Rene Higuita ile Paraguaylı Chilavert'in gol sayısı da Teofilo Gutierez Cardozo Asprilla'dan fazla...Demek ki Kolombiya ve Paraguay milli takımlarının geri kalanı topçu mopcu değil...
Şu mantıktaki futbol cahillerinin bakar mısın ya iyi güldüm gene hahahahaBefore Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
Sosa oyun zekası yüksek kaleye en kolay nasıl gidilebiliri bilen kapanan savunmaların kilidini açabilecek oyunu genişletecek bir oyuncu...Etrafına Abdülkadir gibi iki oyuncu yerleştirebilsek faydası olur...Halihazırda şu anki takım Sosa icin elverişli değil...
Sosa'yı dikkatle izleyen biri 8 numara yetersizliginden sık sık geri gelip top almak istemek oyun kurmak gibi bir arayış içinde olduğunu görür...Sosa dediğimiz adam oyunu sağdan sola 50 60 metrelik pasları atabilen adam...Yusuf gibi mevkisiz karmakarısık oynayan biri değil...Seneye bu takımda olmalı ve asist sayısını yükseltecektir..
Bir adam çıkıp Yusuf Sosa'dan daha iyi diyorsa kesinlikle cahildir...Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
Gül gül. Yusuf'un Sosa'dan iyi performans göstermesi baya zorunuza gidiyor. Bu zorlukta arada gülmek iyidir [emoji6]Efsane Rene Higuita ile Paraguaylı Chilavert'in gol sayısı da Teofilo Gutierez Cardozo Asprilla'dan fazla...Demek ki Kolombiya ve Paraguay milli takımlarının geri kalanı topçu mopcu değil...
Şu mantıktaki futbol cahillerinin bakar mısın ya iyi güldüm gene hahahahaYorum
-
Yusuf'u gömecek bir çok neden var. Ama Sosa'yı aklayacak bir neden de yok. Yusuf Fan Club formalite maçları gelince kara delhizlerden yine gün ışığına çıkmaya başladı. Bugün maçı izlemedim ama ağır saçmalayıp tribe girmiş diyorlar. Şaşırtmıyor.
Bu takımda bundan fazlasını oynayamaz zaten. Hem karakter hem futbol olarak eğitilmesi lazım. O yüzden paramızı alıp isteyen kulübe doğru yol vermeliyiz."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
Ne zorluğu be kardeşim bu konuyla ilgili maaş almıyorum ki benim öyle takıntılarım yoktur sen yazdıklarımı bir kez daha gözden geçir ilerde zorluk çekersin
Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
Yorum
-
Benim gibi düşünen birilerini görmek sevindiriciSosa oyun zekası yüksek kaleye en kolay nasıl gidilebiliri bilen kapanan savunmaların kilidini açabilecek oyunu genişletecek bir oyuncu...Etrafına Abdülkadir gibi iki oyuncu yerleştirebilsek faydası olur...Halihazırda şu anki takım Sosa icin elverişli değil...
Sosa'yı dikkatle izleyen biri 8 numara yetersizliginden sık sık geri gelip top almak istemek oyun kurmak gibi bir arayış içinde olduğunu görür...Sosa dediğimiz adam oyunu sağdan sola 50 60 metrelik pasları atabilen adam...Yusuf gibi mevkisiz karmakarısık oynayan biri değil...Seneye bu takımda olmalı ve asist sayısını yükseltecektir..
Bir adam çıkıp Yusuf Sosa'dan daha iyi diyorsa kesinlikle cahildir...
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Şenol Güneş'li 1 sene hariç,kariyeri boyunca bir kulüpte başrol oynamamış müzmin yedekti Sosa.
Millet hala etrafına takım kurma derdinde,Sosa'ya gelene kadar 3.5 milyon euroyu gömecek daha üst düzey kariyer ve yetenekte çok adam vardı.Neyse yolu açık olsun.Yorum
-
+61.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum