bunca yıldır futbolun icindeyim ilkkez bir takım yenik durumda değilken ve daha ilk yarıda iken taraftarın yedek oyuncu lehine tezahurat yapıp oyuna girmesini istedigini gördüm. bunda sadece sosadan beklentiler degil yusufun hakikaten son zamanlardaki inanilmaz form düşüklüğününde etkisi var. oguzhanı oguzhan yapan sosa ki sosadan sonra oguzhan performansı yerlerde geziyor yusufada bir katkisı olur umarim ve ikisi beraber seri galibiyetlere vesile olurlar
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
tekrar hayirli olsun diyelim o zaman
maliyetinin karsiligini vermen imkansiz, ondan bunu kafana takma ve verebilecegin her seyi ver
buna ihtiyacimiz var"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
demek iş sallantıdaymış ki oda yeni transfer olduğunu söylüyor. giden 6 ay oldu.
hayırlı olsun. inşallah kafası burda olurda katkı sağlar.sadece aşk bizimkisiYorum
-
kadrodaki en kaliteli 2-3 topcudan biri ama nedense kucuk esnaf riza'nin bir turlu gozune giremedi.resmen taraftar korkusuyla sosa'yi oynatiyor.halbuki iyi bir sosa'nin ligde muadili yok.herif tek basina takim gibi ama isterse tabii.bu son instagram'dan attigi mesajla beraber umarim yeni bir sayfa acar ve o bildigimiz sosa'yi bize izletir..Yorum
-
Ulan adamın instagram paylaşımından bile mutlu oluyorum. En son Cardozo ya boyle duygular beslemistim.Yorum
-
Ligin ilk yarısı oynamayan bizdik sanki de Sosa üzerinden insanlar karalanıyor güven vermedi bu bir gerçek. Bu arada transfer dönemi dönüm noktası umarım beklentileri karşılar artık özellikle şu vaziyette baya ihtiyacımız olacak. Avrupa yapalım en azından.Yorum
-
-
Yorum
-
-
Trabzonspor kadrosuna baktığımda Abdülkadir, Sosa ve Yusuf'tan daha yetenekli kimse göremiyorum.
Teknik, mental, oyun okuma vb. hemen her alanda bu üç oyuncu diğerlerinden farklı bir noktada duruyor.
Ama maalesef saha içerisinde organize olamama sorunu yaşarken bu üç oyuncuyu aynı anda oynatmıyoruz!
Neden oynatmıyoruz hala anlamış değilim! Onca eksiğe rağmen bu inat nedendir anlamıyorum!
Hele ki J.Sosa'nın bu kadar kesik yemesini hiç mi hiç anlamıyorum.
Bırakın şu üçü birlikte oynasın. Güzümüz iki pas görsün.Yorum
-
Macta yaptiklari gözümün önünden gitmiyor. Hala etkisindeyim. Düsünün ne Kadar uzun zaman oldu böyle akil dolu oyuncu takimda görmeyeli. Hele Abdülkadir ile beni baska bir aleme götürdüler ve cok keyif aldim izlerken.
Ama takimin beynini yedek oturtursan eger o zaman akilsiz kafani daglara taslara vurman icten bile degil.
"90 dakikayi cikaramaz" diye sacma bir cümle cikardi beyefendi. Sart mi 90 dakika oynamasi?
Yoruldugunda cikaralimaz mi bir oyuncu? Yusuf Yazici'nin performansi yerlerde sürünürken hem kendi hemde takimin iyiligi icin yedek bekletilemez mi?
Bakalim hatasindan ders cikarip Sosa'yi ilk 11'e monte eder mi.Yorum
-
Bu adamı Simeoneye sorsan muhteşem bir yetenek der ama bizim rıza çalımbay hazır değil der.Yok kardeşim yıllardır bu işin orta yolunu bulamadık hocan iyi olur kadron kötü kadron iyi olur hocan kötü.Kalan tüm maçlarıda kazansa rıza hocaya plaket verilip saygı çerçevesinde yollar ayrılmalı yerine adam gibi kaliteli bir hoca getirilmeli .Yorum
-
şuan üstteki takımlardan birine gitsin tek başına 10 15 puan kazandırır.
rıza, sosayı harcıyor. antalyadan kovulduğunu unutuyor!!!1Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum