Kalite
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
bu adam şuan beşiktaş ve ya galatasaray da olsaydı adamlar liderdi. kendisi öyle klas 10 numara bir oyuncu ama gel gör sir rıza koskoca sezon 2 maç bile oynatmamış rezillik.
böyle bir adamı yedek bırakırsan tabi oynamaz haklı kızamıyorumYorum
-
-
Girdikten sonra kattığın dinamizm takdire şayandı.
Bu taraftarın senden tek isteği kendin gibi oynamandı.
'Yedek kalmadığın' sürece sezon sonuna kadar istikrar bekliyoruz...Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..Yorum
-
Sen sahada olunca takımın kendine olan güveni artıyor. Bu taraftar seni de harcamaya çalıştı ama olmadı işte
Yorum
-
buraka attıgı bir top var herkes iceriye orta yapacak zannederken terse ognadigi ve topalin son anda yatarak buraktan once topa dokundugu işte o pası ülkede sadece sosa atabilirdi. gol olsa yılın asist adaylarindan olurduYorum
-
ilk alındığında baya bir insan yusuf'u kesecek de yusuf gelişemeyecek diye çok sinirlendi.
daha 3 hafta öncesine kadar bonservisi alındığı için dünyanın küfürü edildi. bütün taraftar hem sosa'ya hem yönetime küfrediyordu.
bugün yusuf'un yerine oynatılmıyor diye herkes rıza hocayı, rıza hocayı kovmadığı için de yönetimi yerden yere vuruyor.
böyle de ...En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 02:35.Yorum
-
tamamen katılıyorum.ilk alındığında baya bir insan yusuf'u kesecek de yusuf gelişemeyecek diye çok sinirlendi.
daha 3 hafta öncesine kadar bonservisi alındığı için dünyanın küfürü edildi. bütün taraftar hem sosa'ya hem yönetime küfrediyordu.
bugün yusuf'un yerine oynatılmıyor diye herkes rıza hocayı, rıza hocayı kovmadığı için de yönetimi yerden yere vuruyor.
böyle de ...
hiç ah rıza vah rıza demeye gerek yok.
burada rızaya nefret kusanların çoğu 3 hafta evvel sosayı 11e koysaydı (ki koymalıydı) yazıcıyı kesti diye yine topa tutacaktı.Yorum
-
haftaya ilk11'de olmazsa zarfa şarbon koyup köylü'ye postalayacağım.
ayrıca yazıcı ile birlikte de oynayabilir, yazıcı toparlandığı taktirde.
yazıcı-sosa-abdülkadir üçlüsü gayet eğlenceli olabilir. sosa merkezde yazıcı ile abdülkadir gezgin tarzda. yazıcı forvet arkasında gezgin, abdülkadir de orta sahada..Yorum
-
Birçok nedenle eleştirilebilir ama Abdülkadir ile en iyi anlaşan adamımız Sosa. Mecbur kalınca değil, gerektiğinde pas atıyor. Bir takım için en önemli parametrelerden biri bu bence. Mecbur kaldığınızda pas attığınızda, pasın yönünü şiddetini ayarlayamazsınız. Rakip araya girer, pas hedefini bulamaz ve takım tekrar top kapmaya çalışır. Uygun zamanda attığınızda pası alan oyuncunun kontrol etme ve oyunun akışını sürdürme imkanı olur. Yusuf henüz bu olgunlukta değil. Olcay pas oyununa bu kadar yatkın değil. Abdülkadir bu yüzden yalnız kalıyor. Abdülkadir ve Sosa'nın birlikte oynama imkanı bulduğu birkaç maç hatırlıyorum. Sosa Abdülkadir'e hem çok güveniyor hem de onu çok iyi besliyor. O oynadıkça Abdulkadir daha hızlı olgunlaşacak. Şampiyonluk potasına uzakken, sırf Abdülkadir'in gelişimi için Sosa takımda olmalı.En son merdeme tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 10:17.Yorum
-
Beşiktaş taraftarı neden ellerinde Talisca gibi bir futbolcu varken halen Sosa'ya özlem çekiyorlar? Çünkü;
- Mario Gomez'i gol kralı yaptı
- Kendi asist kralı oldu
- Oğuzhan Özyakup'un gelişimine sağladığı katkı muazzamdı, özellikle al verlerde 2'ye 1'lerde müthiş katkı sağladı Oğuzhan'a
-Takımı ileride organize eden adamdı
Bizim millete ver N'doye ve Bero gibi adamları, Sosa fazladır bizim camiadaki çoğu kafaya .En son Tayfun tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 11:16..Yorum
-
Haftaya hiçbir kuvvet 11 oynamasına engel olamaz. Allah kaza bela ve sakatlık vermezse bu hafta 11de. Ilk geldiğinde maliyeti nedeniyle karşıydım. Yeni malatya maçında da mağlup olmamıza sebebiyet verdi. Ancak devre arası bonservisine o parayı verip aldıktan sonra oynatacaksin Sosa yi. Bu adam bu ligde her takımda 11 oynar. Abdulkadir ile uyumu da fevkalade. Göztepe maçında gol ya da asist yapacağına eminimTRABZON SPORYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum