José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mehmet BAŞ
    • 27.02.2007
    • 7667
    • Hukuk, Sosyal Hizmet
    • Manisa

Trabzonspor'da Sosa ile pas oyunu oynayabilecek kaç tane futbolcu var?
    Onu da geçtim, Trabzonspor rakip yarı sahada 7-8 tane pası arka arkaya yapamayan bir takım!
    Böyle bir takımda Sosa kiminle pas alış verişi yapacak? Af edersiniz ama Sosa tek başına bir mucize mi yaratacak?
    Bunları söylerken sezonun ilk yarısında Sosa'nın fizik olarak kötü olduğunu, form olarak iyi olmadığını vurgulamak lazım.

Trabzonspor'da Abdülkadir, Yusuf, Pereira dışında ince pas atabilen, dar alanda pas yapabilen oyuncu neredeyse yok.
    Kucka, Olcay ve Okay ise bu oyuncuların bir seviye altında oynayabiliyor. Onun dışında kalan oyuncular ise rezalet!
    Demem o ki; Sosa kötüydü. Fakat bu kötü oyunda Trabzonspor'un ön alandaki kalitesizliği de etkili oldu.
    İkinci yarıda Sosa'dan çok şey bekliyorum. Umarım bekleneni verir. Zira takımın en kilit oyuncusu kendisi oluyor.
    Tüm bu sözlerimi sonlandırırken iyi bir Trabzonspor ve J.Sosa için aşağıdaki dizilimi öneriyorum.

------------------------------------- OKAY ------------------------------------- KUCKA --------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ABDÜLKADİR ----------------------------------------- YUSUF -------------------------------------------------------------------- SOSA
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------- BURAK --------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben bu dizilimi tercih ettim. Çünkü rakip yarı sahada pas yapabilecek en iyi oyuncularımız bunlar.
    Burak'ın arkasındaki üçlünün yerleri sabit değil. Maç içerisinde sürekli yer değiştirerek oynayabilirler.
    Zira bu üç oyuncu da birbirlerinin yerinde oynayabilecek kalite oyuncular. Böylece rakip savunmayı da şaşırtabiliriz.
    Kucka ve Okayın da hem defansif hem de ofansif özellikleri var. Ayrıca fizik olarak takımı belli seviyede tutacaklardır.
    Rıza Hoca'nın yerinde olsam bu ön alanı ısrarla oynatır, takımı bu şablona alıştırırdım. Biraz istikrara ihtiyacımız var.
    Bu dizilimin hem Trabzonspor hem de Sosa için doğru bir dizilim olduğuna inanıyorum. Transfer yapılırsa yeniden bakılır.
    En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 16.01.2018, 09:35.

Yorum

• Alp Yavuz 13
      • 27.01.2009
      • 2020
      • E-Ticaret
      • İstanbul

Çık ve artık "SAY MY NAME" diyerek hatırlat kendini
      EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Çağatay_
        • 12.05.2006
        • 8922
        • Elektrik Mühendisi
        • İstanbul

Alınmasını istememiştim, alındı. Kiralama meselesi FFP için bir paravan idi, bu belli. O sebeple bonservisi hemen alındı.

En azından oyuncuyu maksimum motivasyon ile kullanıp verim almalıyız.

Pozisyon olarak ortasahanın merkezi ideal olacaktır fakat gerek oradaki kalabalık gerekse sol taraftaki eksiklik sebebiyle Bjk'deki oyununa benzer şekilde sol kanada yakın oynayan oyun kurucu gibi kullanılabilir. Abdülkadir sağ kanatta bu şekilde başarılı oluyor. Böylece Sosa'nın koşu yükü de azalır.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• thehell61
          • 13.11.2007
          • 1176
          • Zonguldak

Çöpe gitmiş milyonlar görüyorum.

Yorum

• Şanlı SanMarino
            • 10.12.2014
            • 3161
            • İstanbul

Aldığımıza göre katkı almak zorundayız. Ne yapıp edip takıma adapte edeceğiz.
            7!

Yorum

• hofsaale
              • 25.07.2010
              • 7539
              • yok
              • Almanya

biranönce oynatilmali...yusuf 10 nummara degil..kötü oynasa bile israr edilmeli...baska care yok..madem bu kadar para verdin...oynatacaksin
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Misafir

rıza'nın gözünde yusuf kadar değerin yok düştüğün cehennemden kurtul

Yorum

• OrkHun
                  • 02.12.2006
                  • 2151
                  • Öğrenci
                  • İstanbul

yusuf'un şu rezalet halinden iyiydi ilk maçta. yine de oynatmıyor hoca.
                  yusuf en fazla sağ forvet falan oynamalı, ortada oynayacak oyun görüşü yok. sosa oynatılmalı artık.

Yorum

• Kadir
                    • 25.08.2006
                    • 9648
                    • Eskişehir

Artık oynatın şu adamı!

Yorum

• TSemih61
                      • 12.07.2011
                      • 5513
                      • Bursa

Sosa'nın instagramına göz gezdirdim de bize geldiğinde tek açıklama yapmamış, 1 tane fotosu var bizim takımla ilgili. Beşiktaş'ta ise çok sık paylaşım yapmış. Milan'da o kadar sık olmasa da yine paylaşmış bir şeyler. Aidiyet duygusu, takımdaşlık çok önemli şeyler. Adamı sadece para ile ikna ediyorsun, ne projen var ne başka bir şeyin, ne de iyi bir hoca takım birlikteliği. BJK fotolarında takımdaki çoğu kişiyle samimi mesela, o takımda herkes iyi oynamak zorunda hisseder kendini. Biz Arap kulübü gibi sadece para basarak başarı bekliyoruz. Evet TR'ye geliyorsa bir adam para için geliyordur ama BJK veya Başakşehir örnekleri var. Oraya gelenler hiç kaytarmadan oynuyor. Sistemleri plan programları iyi adamların. Ersun ile vakit kaybedeceğimize babacan kral bir yabancı hoca getirseydik şimdi her şey farklı olurdu belki de.

Yorum

• Timur Bey
                        • 09.04.2017
                        • 1432
                        • Öğretmen
                        • İstanbul

Dame N'doye gibi traktör, Bero gibi kasap, Akbaş gibi şaşkın adamlara 133453455 maçtır sabredip bu adama üç beş maçta teneke bağlıyorsak o adamın da moralmen takımdan uzak kalmasına kızmamalıyız. Zaten adam yerinde oynatılmayıp öz evlat olduğu için ara sıra uzaktan gol atan Yusuf mütemadiyen on numara oynatılınca adam da haliyle "Zihniyet buysa bu takımdan bir yol olmaz" der ve motivasyonu düşer. Bununla birlikte yemin ederim ki Yusuf Trabzonlu olmasaydı çoktan kıçına teneke bağlanıp postalanırdi. Aksi halde onun attığı golleri gayet tabii Ekici de atıyordu. Ayrıca Fenerbahçe sezon başında teneke bağlanan Giulano'yu kendine getirirlen biz birkaç kan emicinin hareketleriyle oyuncular arasında cepheleşme oluşturuyoruz. Tabii buna hocamız da çok güzel alet oluyor.
                        En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 17.01.2018, 02:48.

Yorum

• bahadır2561
                          • 10.04.2005
                          • 15215
                          • İstanbul

Rıza hocayla(!) bi münasebeti var ama anlamadım.

Oynatmadığına göre kötü bi münasebet

Yorum

• Faik Yılmaz
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 01.09.2004
                            • 26228
                            • Trabzon

Birisi bana bu önemli Kupa maçında bile 11 'de oynatılmayan bir adama neden 3,5 milyon euro verdiğimizi ve bonservisini aldığımızı söyleyebilir mi ?

İyi oyuncu ise neden oynatılmadı , kötü oyuncu ise neden at yükü ile para verdik..... ?

Dün göbekten rakibi geçmek için zorlandık , sonra etkili şutlarda atamadık...Sosa ikisinide yapabilen bir adamdır....

Bu adam sakat filan değilse ve oynatılmamışsa hiç kusura bakmayın bu takımı resmen sabote etmektir....

Adama 20 milyon tl bonservis ve ( sene başında da verdik) sonra en önemli kupa maçında ayağına top değmesin öyle mi ?

Rahat uyudu mu acaba Sayın Yönetim , Sayın Rıza Hocam.... ?
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İ. SARAL
                              • 24.01.2009
                              • 19493
                              • Memur
                              • Ankara

Hoca da güvenemiyor. Ne zaman oynatsa sıvıyor. Şu an çoğumuza badem gözlü gibi görünüyor ama ilk oynadığı maçta yine sıvayacağı zaman hep beraber söveceğiz.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• cem1990
                                • 02.02.2010
                                • 2500
                                • Yönetici
                                • Rize

Sosa'nın oynadığı maçlar da ki performans görünce kupa maçında oynatmazdım
                                Ha diyeceksiniz ki neden alındı para verildi.Bunun cevabını almak için hoca alınmasını kesin istedi mi yoksa başkan mı gidip hoca sormadan aldı önce bunun cevabı aranmalı

Kaybettiği topun peşinden koşmayan orta saha oyuncusu.
                                İki frikik gol atacak iki klas pas verecek diye bir adam bu kadar para savurmak yersiz.
                                Adam Bjk de performans'dan çok çok uzaklar da.
                                Mühim bir kupa maçında hoca güvenmediği adama forma vermez. İki pas atacak diye (oda belli değil) forma verilmez.
                                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                                Beşirli/TRABZON

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...