José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Gürkan Asma
    • 20.11.2011
    • 4819
    • Video Grafik Tasarımı
    • Trabzon

İlk olarak Veysel tarafından gönderildi
    Adamın kötü performansı sorun değil bu kadar şeye rağmen bizi şeyine takıp antrenmanlara bile katılmaması problem...

Bu adama daha ne kadar dayanacağız
    1 gün gecikti, bugün antrenmandaydı. Para cezası verildi ekstra antrenman koyuldu. Bundan önce bilerek kırmızı görüp erken tatile çıkan, kampa geç gelen (mesela) Colman a da aynı tepkiyi vermiş miydin ? O zamanlar burası Trabzonspor değil miydi.

Hadi onu geçtim, kampa geç katılan Esteban içinde yazdın mı aynılarını ?

En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 07.01.2018, 14:51.

Yorum

• danger00
      • 12.09.2008
      • 3365
      • Kamu Çalışanı
      • Trabzon

1 gün geç geldi diye mi bu kıyamet. neyse cezası verilsin, uzatıp sorun yaratmanın anlamı yok.
      --
      sen lig bittiğinde kupa maçı olmasına rağmen 3-4 oyuncuya izin verirsen, kıta değiştiren 2 günü yolda geçen adam da faydalanır bu gevşeklikten.
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Veysel
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 24.05.2010
        • 8496
        • İnşaat Mühendisi
        • Trabzon

Estaban için neden aynısını yazayım arkadaşım konuyu nereden nereye bağlıyorsunuz ya

Adam suçlu adam profesyonel değil savunmayın şu herifi daçma saçma şeylerle ya

Yorum

• Gürkan Asma
          • 20.11.2011
          • 4819
          • Video Grafik Tasarımı
          • Trabzon

İlk olarak Veysel tarafından gönderildi
          Estaban için neden aynısını yazayım arkadaşım konuyu nereden nereye bağlıyorsunuz ya

Adam suçlu adam profesyonel değil savunmayın şu herifi daçma saçma şeylerle ya
          Esteban da aynı 1 gün geç geldi o bu takımın futbolcusu değil mi?. Kimse takmıyor ama, Kupa maçında Onur Burak takımın kaptanları bedavadan izin yaparken Sosa sahadaydı.

Ama Sosa oldu mu işin içinde kıyameti koparıyorsunuz.

Yorum

• selcuk
            • 29.05.2004
            • 27757
            • Amasya

İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi
            Esteban da aynı 1 gün geç geldi o bu takımın futbolcusu değil mi?. Kimse takmıyor ama, Kupa maçında Onur Burak takımın kaptanları bedavadan izin yaparken Sosa sahadaydı.

bedavadan mi

bir oynanan süreleri ve performanslari önce incele bence, kimin bedava takildigini görmek istiyorsan
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gürkan Asma
              • 20.11.2011
              • 4819
              • Video Grafik Tasarımı
              • Trabzon

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
              bedavadan mi

bir oynanan süreleri ve performanslari önce incele bence, kimin bedava takildigini görmek istiyorsan
              1. En önemli ve gerçekçi hedef kupa diyip, bu oyunculara izin vermek kadar saçma bişey var mı ? Ha, eğer yerine oynayan Rodallega falan kötü topçu mu ? diyeceksen, hoca rövanşa en iyi 11 imizle çıkacağız bu işin şakası yok diyor. Demek ki ilk maç şakaymış, güvenmiyor rodallega ya falan.

2. Madem performans ve aldığı süre izni belirliyor, Pereira taş mı topluyordu sahada ? Asıl izni hakeden adama niye izin yok ?

Ayrıca performans kıyaslaması yapmadım abi, Sosa dişiyle tırnağıyla savaşıp aldığı parayı hakediyor gibi bişeyler saçmalamadım, 1 gün geç kalmasıyla ıslıklayıp kovanlar var.

Yorum

• selcuk
                • 29.05.2004
                • 27757
                • Amasya

1. En önemli ve gerçekçi hedef kupa diyip, bu oyunculara izin vermek kadar saçma bişey var mı ? Ha, eğer yerine oynayan Rodallega falan kötü topçu mu ? diyeceksen, hoca rövanşa en iyi 11 imizle çıkacağız bu işin şakası yok diyor. Demek ki ilk maç şakaymış, güvenmiyor rodallega ya falan.

2. Madem performans ve aldığı süre izni belirliyor, Pereira taş mı topluyordu sahada ? Asıl izni hakeden adama niye izin yok ?

Ayrıca performans kıyaslaması yapmadım abi, Sosa dişiyle tırnağıyla savaşıp aldığı parayı hakediyor gibi bişeyler saçmalamadım, 1 gün geç kalmasıyla ıslıklayıp kovanlar var.
                kupa konusunda katiliyorum, ama bu yinede sosayi hakli cikarmaz

perreira demek istememis
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gürkan Asma
                  • 20.11.2011
                  • 4819
                  • Video Grafik Tasarımı
                  • Trabzon

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                  kupa konusunda katiliyorum, ama bu yinede sosayi hakli cikarmaz

perreira demek istememis
                  Sosa'yı zaten hiçbir zaman haklı bulmadım, kampa geç katılmasını da normalleştirmeye çalışmıyorum. Ancak gereksiz yere yüklenenler var ben onların karşısındayım

Demek ortada bedava bi izin var, Kaptanlarda demiş ki "oooo bedava izin, alırım bi dal" deyip kullanmışlar izni, pereira da demiş ki ben almıyım . Kupa ciddi hedef ise , maç öncesi verilen o izin bedavadan izindir. Ben öyle düşünüyorum.

Yorum

• Fatih Çelik
                    • 22.01.2014
                    • 13035
                    • İstanbul

Sosa'yı zaten hiçbir zaman haklı bulmadım, kampa geç katılmasını da normalleştirmeye çalışmıyorum. Ancak gereksiz yere yüklenenler var ben onların karşısındayım

Demek ortada bedava bi izin var, Kaptanlarda demiş ki "oooo bedava izin, alırım bi dal" deyip kullanmışlar izni, pereira da demiş ki ben almıyım . Kupa ciddi hedef ise , maç öncesi verilen o izin bedavadan izindir. Ben öyle düşünüyorum.
                    Olaya şöyle bakmak lazım. Sonuçta kupa öncesi teknik heyetin onayıyla gerçekleşmiş bir izin var. Zamanı yanlış ya da doğru tartışılır. Ama burada teknik kadro imkan sunduğu halde bunu kullanmayıp kafasına göre teknik kadronun onayı dışında geç katılmış bir oyuncu var. Etik olarak problemli bir durum var Sosa'nın olayında
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• sasone
                      • 13.11.2010
                      • 5132
                      • Bursa

Sosa,Yusuf ve Abdülkadir'e tecrübelerini aktarsın,o bilgiler bize geçsin yeterli,Arjantin gibi dünyanın en iyi futbolcu çıkaran ülkesi ve birikimi,futbola bakış açısı,B.Münih,Bayern gibi A sınıf takım tecrübesi ve Sosa gibi bir zekanın her anı kıymetlidir,geç kalması bu büyük beyinden faydalanılmayan her saniye zarar.
                      Tepki verenleri çok iyi anlıyorum.Yusuf ve Abdülkadir ve hatta diğerlerinin Sosa ile çok daha fazla zaman geçirmesi şart.
                      • Memento mori

Yorum

• orhan42
                        • 14.10.2007
                        • 4546
                        • öğretmen
                        • Konya

Kardeşim savunduğun adama bi bak hele..Arkadaşları sahada ter dökerken kıçını kaldırmaktan aciz , keyfi takılıyordu sahada..Burak ve Onur , birisi atarak diğeri tutarak beyefendinin yarattığı açığı kapatmakla meşguldüler..Allah aşkına savunmayın şu tembel herifi..

Yorum

• tRaiNer
                          • 31.03.2017
                          • 587
                          • öğretmen
                          • Trabzon

Yanlış hatırlamıyorsam Trabzonspor'u kastederek "Sosa taşra takımına mı kaldı ?" diyen bunun menajeriydi...
                          Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• orhan42
                            • 14.10.2007
                            • 4546
                            • öğretmen
                            • Konya

Aldığı paraya göre verdiği performans ne durumda hepimiz ilk yarı gördük..Bizi utandırır diye bekliyorum ama zannetmiyorum ki bizi utandırsın.Sosa mı ? Utanması için "ar" damarının olması lazım insanın..Sosa'da da bu yok muhtemelen..

Yorum

• Gürkan Asma
                              • 20.11.2011
                              • 4819
                              • Video Grafik Tasarımı
                              • Trabzon

İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi
                              Kardeşim savunduğun adama bi bak hele..Arkadaşları sahada ter dökerken kıçını kaldırmaktan aciz , keyfi takılıyordu sahada..Burak ve Onur , birisi atarak diğeri tutarak beyefendinin yarattığı açığı kapatmakla meşguldüler..Allah aşkına savunmayın şu tembel herifi..
                              Sosanın performansını savunmuyorum ki, konumuz "izin" . Yoksa Sosa performansı iyi değil onda hemfikirim zaten.

Esteban ve Sosa kampa 1 gün geç katıldı haberini görüp, gideyim şu Sosa ya saydırayım diyen zihniyete karşı tepkim. Sorsan konu Trabzonspor ama Esteban ismini kimse görmüyor, bi tek Sosa ya saydırılıyor. Ki saydırılacak huzur bozacak ne var onu da anlamadım, 1 gün geç gelmişse cezası verilir. Sezon başında Talisca 2 hafta geç geldi, bizde olsa ne olurdu tahmin et. Ama sorunu çözdüler takır takır oynuyor.

Sosa sözleşmeli oyuncumuz, ıslıklayarak herşeye tepki vererek bi yere varamayız. Bu her oyuncu için geçerli.

Bi rahat bırakılsa eminim çok çok daha faydalanacağız.

Yorum

• adiloş bebe
                                • 15.06.2015
                                • 5065
                                • İstanbul

yapacak birşey yok mecburen bonservisi alınacak. Sezonun geri kalanında oynayamazsa bir daha hayatta oynayamaz. Bu adamı elden çıkarmak çok zor olacak
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...