Geldi geleli hamal gibi oynatıyoruz adamı. Tüm toplar onda buluşuyor. Takımın oyunu da değişiyor; uzun, sonuca yönelik paslar yerine kısa paslarla gitmeye çalışıyoruz. Bir de forvet arkası takılsın bakalım ama o olmadığı zamanlardaki gibi oynayacağız. Yusuf'a verilen rahatlık ona verilsin bir de öyle görelim. O bölgede topla buluşursa daha bitirici ve sonuca yönelik paslar atar. Abdül'ü bile ceza sahasında pozisyona sokar. Adam kaç maçtır gerilere gelmekten ceza sahasına giremiyor hiç kanat oynamasına rağmen. O da rahatlar Sosa ile birlikte. Bir de sol tarafa da Castillo'yu koyun. Tüm hücumu hareketlendirir. Sadece Burak opsiyonu ile değil tüm hücum oyuncuları ve geriden gelen oyuncularla hücum zenginliği yaratırız.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yorum
-
Biliniyordur muhtemelen ama yine de söylemek icap eder bazen. Yusuf'a verilen rahatlık kendisine verilmemiştir zira Yusuf'a da rahatlık verilmemiştir. Yusuf rahatı beklemeden yapması gerekeni yaptığı için formayı almıştır. Burada sorgulanması gereken şey sosa ya neden bu rahatlık verilmiyor değil Yusuf a neden bu rahatsızlık veriliyor olmalıdır. İkisi de aynı mevkinin oyuncuları üstelik biri çok daha dinamik maç içinde kalan formaya aşık olan biri ama deli gibi mücadele etmesine rağmen yaranamazken diğerinin yalnızca pas atması bekleniyor. Aynı beceri Yusuf'ta da olmasına rağmen Yusuf'tan yalnızca pas atması beklenmiyor. Bana kalırsa da Yusuf eforunu on numara olmak için harcamalıdır. Eh bunu bir de gerisinde oynayan arkadaşlara sormak lazım tabii.En son Gökhan Balcı tarafından düzenlendi; 20.12.2017, 23:47.OMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
eyvah sosa kalıyorİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Ya şöyle bir adamımız var yararlanamıyoruz yeminle,Türkiye liginde iki tane avrupa standartlarında kaliteli oyuncu var bence 3 tane yok.Biri Talisca diğeri Sosa ama biz böyle bir adamı hazır edip oynatamadık henüz.Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildisus artık ya bir halttan anladığın yok büyük büyük konuşuyorsun
Şu forumda seninle ortak paydada buluşmak da varmış. bravooYorum
-
Tekmeye kafa sokan Mbia'yı mücadele etmiyor diye hain ilan edip sahada yürüyen adamı savunmak nasıl bir çelişkidir.Geldi geleli hamal gibi oynatıyoruz adamı. Tüm toplar onda buluşuyor. Takımın oyunu da değişiyor; uzun, sonuca yönelik paslar yerine kısa paslarla gitmeye çalışıyoruz. Bir de forvet arkası takılsın bakalım ama o olmadığı zamanlardaki gibi oynayacağız. Yusuf'a verilen rahatlık ona verilsin bir de öyle görelim. O bölgede topla buluşursa daha bitirici ve sonuca yönelik paslar atar. Abdül'ü bile ceza sahasında pozisyona sokar. Adam kaç maçtır gerilere gelmekten ceza sahasına giremiyor hiç kanat oynamasına rağmen. O da rahatlar Sosa ile birlikte. Bir de sol tarafa da Castillo'yu koyun. Tüm hücumu hareketlendirir. Sadece Burak opsiyonu ile değil tüm hücum oyuncuları ve geriden gelen oyuncularla hücum zenginliği yaratırız.Yorum
-
Şuan bjklilere bi sorsalar,anket yapsalar..Talisca mı Sosa mı diye..İnanın büyük çoğunluk Sosa der. Şu form durumlarında dahi.
Konsantrasyon sorunu var doğru...Eğer şehirle ilgili problem varsa gönderilmeli..Ama eğer kalmak istiyorsa bu adamın etinden sütünden faydalanmak şart.
Öncelik ailesiyle birlikte yaşamalı ve bir ev tutulmalı Sosaya..Vatandaşı Mas da takımda tutulmalı bence. Olcayla da iyi anlaşıyor.. Arkadaşlık önemli.
2. olarak da özel fizyoterapist eşliğinde devre arası kondisyon yüklenmeli..Mental olarak da Rıza hoca sürekli ilgilenmeli.
Gerçekten büyük kalite Sosa.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..Yorum
-
Bugün taşınmışlar eve, instagramdan eşi paylaştı "home sweet home" diyeŞuan bjklilere bi sorsalar,anket yapsalar..Talisca mı Sosa mı diye..İnanın büyük çoğunluk Sosa der. Şu form durumlarında dahi.
Konsantrasyon sorunu var doğru...Eğer şehirle ilgili problem varsa gönderilmeli..Ama eğer kalmak istiyorsa bu adamın etinden sütünden faydalanmak şart.
Öncelik ailesiyle birlikte yaşamalı ve bir ev tutulmalı Sosaya..Vatandaşı Mas da takımda tutulmalı bence. Olcayla da iyi anlaşıyor.. Arkadaşlık önemli.
2. olarak da özel fizyoterapist eşliğinde devre arası kondisyon yüklenmeli..Mental olarak da Rıza hoca sürekli ilgilenmeli.
Gerçekten büyük kalite Sosa.
, başkan söyledi zaten şehirle ilgili hiçbir sıkıntısı yok. Bende şampiyonluk yolunda çok önemli bi katkı sağlayacağını düşünüyorum 2. yarı.
Yorum
-
Sahada yürüdüğü filan yok bence Sosa'nın. Top onun bölgesinde değilken ve doğal olarak pozisyonu izlerken kadraja girince aa Sosa yürüyor oluyor. Taraftarımız şöyle düşünüyor herhalde; Bu takımda en çok parayı sen alıyorsun, her topa koşacaksın, sahada yürüdüğünü ve pozisyonları izlediğini görmeyim sakın! Çok fazla kafayı taktı taraftar şu adama. Bir de ilk geldiğinde aşırı efor sarf etmesi beklentiyi artırdı. Sosa da ilk maçlarda tekmeye kafa sokuyorud.
Mbia meselesi ise apayrı. Adam rakibin önünü bilerek kapamıyor, ortada olan topu alabileceği halde koşmuyordu. Yani kasti olarak oynamıyordu. Bursaspor maçında Cavanda ile beraber vurdumduymaz halleri ortadaydı, resmen maçı sabote etmek için çıkmışlardı. Mbia çok iyi topçu orası ayrı, keşke onun ayarında futbolcuları daha çok izleyebilsek ama adamın oynamaya niyeti yoktu. Paracı bir adam olduğu için menajerinin Çin'den teklif getirmesi aklını karıştırdı, gitmek için rölantiye aldı kendini. Maçları sabote eden böyle bir adama hain denmez de nedir?
Daha önce de dediğim gibi, Sosa'da iyi niyeti görüyorum o yüzden destekliyorum. Ersun döneminde düşüş yaşayan her oyuncuya da hak veriyorum, nefret edilecek bir hoca çünkü.Yorum
-
İşte tam olarak mevzu bu. Bu ikisini aynı adam yaptığı için kabullenemiyoruz bunu. Mbia full oynayıp takımın en iyisiyken 2,6 alıyorken Trabzonspor'un geleceğini batırıyor deyip kadroya bile zoraki aldığın adam 3,2 maliyet oluşturduğunda ihanet edercesine inatlaşıp ısrar edersen inandırıcılığın, güvenilirliğin kalmaz.
Her ekrana çıkışında la fontenden masallar anlatır durursun. Taraftarın da keşke çıkmasa diye iç geçirir.
***Ayrıca evet Sosa için gelirken ümitli şeyler hissettim. Gelişini destekledim. Ancak kim bu kadar rezil bir futbolcu bekliyordu? Velev ki hata yaptık, ne yapalım ömür boyu bunu ahmak gibi sürdürelim mi? Ancak ahmak ve basiretsiz insanlar verdikleri yanlış kararlardan dönmezler.7!Yorum
-
San Marino'nun futbol sahalarında yaptığını yorumcu olarak yapan arkadaş, sana sadece gülüyorum.
Bir insan yorum yaparken bu kadar mı tutarsız olur. Bu kadar mı gerçeklerden bihaber olur. Oluyormuş maalesef!
Ben okurken sıkılıyorum. Sen yazarken utanmıyorsun.
Parası ödenmediği için tek taraflı fesih yapıp Trabzonspor'dan ayrılacağını söyleyen Mbia'dan bahsediyoruz dimi?
Adamın Trabzon'dan gitmek için atmadığı takla kalmadı! Sen gelmiş masal anlatıyorsun. Bunları bilmesek inanacağız!
Bu Mbia denen adam Cavanda ile birlikte kasıtlı olarak takımı sabote ederken sen neredeydin? Uyuyor muydun?
Bir de bu adam için ''Takımın en iyisi'' cümlesini kuruyorsun. Yuhhh artık! Bu kadar kör olunabilir.
Başkan hakkında ''İhanet edercesine...'' cümlesini hangi hakla kullanabiliyorsun?
Trabzonspor Başkanını ihanetle suçlamak nedir? Hadsizliğin de yüzsüzlüğün de iyice dibine vurdun.
Sana bir şey söyleyeyim mi? İnsanlar Başkanı dinlemekten mutlu oluyor. Ama senin saçma yorumlarından gına geldi!
Durmadan saçma sapan masal anlatıp başkanı hainlikle suçlamandan bıktık. Bir sürü insan seni engelledi be!
Ama sen hala bir şey biliyormuş edalarından hadsizce yazmaya devam ediyorsun. İnsan biraz sıkılır! Utanır! Ama nerede?!
Son bir şey daha söyleyeceğim.
Bu J.Sosa ikinci yarı çıkıp iyi futbol oynayıp ettiğin bu lafları sana yutturunca bakalım hangi yüzle buraya geleceksin.
Rıza Hoca'nın ilk geldiğinde adama saydıranların şu an forumda sessizce oturdukları gibi oturacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum.Yorum
-
Sırasıyla devre arası kampı ve Konya maçları kendisi için dönüm noktası. Hem teknik kadro ve taraftara güven aşılamak için hem de temposunu yakalamak için sonra da çıkıp fener maçına damga vurdu mu ilk devre performansı unutulur gider.
Ama şu sıralar yokları oynuyor; yok top onun bölgesinde değilken yürüyor gözüküyor yok Sosa matematik anlatıyor sınıf sözelci hikaye arkadaş. Top ayağındayken bile heyecanını yitirmiş bir oyuncu var.Yorum
-
Beşiktaş şampiyon olduysa en çok bu adam pay sahibiydi. Ersun da hazır olmadan oynatmış adamı. Ancak oynamaya başlarsa işte o zaman korksunlar bizden. Karabük maçında farka gidersek oyuna girmeliYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum