José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ozan Yılmaz
    Forum Yöneticisi
    • 10.12.2013
    • 14493
    • CPA
    • İstanbul

İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi
    Asisti yapan Sosa değil, topun üstünden atlayan oyuncumuz.

Yoksa Sosa topu Onazi'ye atmadı zaten, adam üstünden atlayınca asist oldu.
    Bence değil, direkt Onazi düşünülerek önüne atılmış, o şiddette bir pas.

Üç tane koşu yolu olan oyuncumuzdan zor ve skora ulaştıracak pası atıyor.

Hugo zaten ofsayttan çıkmak için geriye doğru hareket halinde. (Üstünden atlayan oyuncumuz)

Tabi onun da katkısı yok diyemeyiz, topa müdahale edip her şeyi bitirebilirdi.
    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• PEREKLİ
      • 09.09.2017
      • 191
      • İnşaat
      • Gümüşhane

Ne yazıkki
      Sosa bu üçgende en masum olan ve suçu olmayan kişidir.
      Taraftarlar istedi,yönetimler istedi Sosa gelmek istemedi
      Taraftar zorladı,Her iki yönetimde zorladı ,Sosa gelmemek için kendini zorladı
      gelmemek için,anlaşma olmasın diye uçuk rakam istedigi halde zorlaa getirildi

Sosanın tarafından bakınca transferin hikayesi bu
      üstelik Aile baskısıda var,karısının ağzına bakıyor.
      Takarmı Sosa taraftarı,yönetimi.

tez elden ilk imkanda yollamak lazım en az zararla.

Yorum

• Onur Erçetin
        • 14.12.2016
        • 8228
        • Trabzon

Yürüyerek oynayan bir topçuyu savunmaya çalışanlar var.Sosanın gelmesini ben de istedim ama sahada ki ruhsuz halini gördükten sonra gitmesi gerektiğini de düşünüyorum.

Yorum

• Fatih Çelik
          • 22.01.2014
          • 13035
          • İstanbul

Yusuf Sosa'yı çok beğendiğini söyledi antrenmanlarda farklı mı acaba?
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Samet Yildirim
            • 07.09.2006
            • 24137
            • ogrenci
            • Almanya

Rahat olalim inanilmaz katkisi olacak.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• trbzonsporlu
              • 22.06.2008
              • 4806
              • İstanbul

juliano kaç maç oynadıktan sonra kendine gelmeye başladı, adamın nasıl brezilya takimina secildigi aylarca tartişildi spor programlarinda simdi aynı juliano maç almaya başladı. keza negredo kaç maç yokları oynadı verdiği gol sayısi yüzunden dalga konusu oldu aylarca, daha yeni negredodan esintiler sunmaya başladı bu örnekleri çoğaltabiliriz mesela medel şilideki interdeki medelin üçte birini bile halen oynamıyor. hal böyle iken daha birkez bile asıl mevkisinde oynamayan adamı stadyumda yuhlamakta neyin nesidir. iddia ediyorum birkaç maç asıl mevkisinde oynasin kendini buldugunda taliscayı cebinden çıkaracaktır.

Yorum

• Ogün YAZICI
                • 13.04.2011
                • 7772
                • İstanbul

Ligin ikinci yarısında takımın en verimli oyuncusu olur
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• selcuk
                  • 29.05.2004
                  • 27757
                  • Amasya

benim acimdan kulübün gelecegini düsünen sosanin kalmasini istemez

bu miktarlari karsilayamayiz, birde bu yasdaki biri icin, takimda en genis pozisyon icin

kalmasi intihardir
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mesut
                    • 23.11.2008
                    • 11805
                    • öğrenci
                    • Hatay

[MENTION=347]selcuk[/MENTION]
                    Sosa bizim oyuncumuz sanırım opsiyon kullanmama gibi bir durum yok anlaşma 3 yıllık
                    Sosa aslında tam şuan ihtiyacımız var Yazıcı formsuz birazda bencillik göstermeye başladı Sosa 'nin sorunu çözmek gerekir bu adam bir gün önce Trabzon'a gelip ertesi gün Gençlerbirliği maçına çıkmış müthişte oynamıştı ne oldu da böyle oldu Sosa takıma monte edilsin Burak ihya olur

Yorum

• selcuk
                      • 29.05.2004
                      • 27757
                      • Amasya

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
                      @selcuk
                      Sosa bizim oyuncumuz sanırım opsiyon kullanmama gibi bir durum yok anlaşma 3 yıllık
                      Sosa aslında tam şuan ihtiyacımız var Yazıcı formsuz birazda bencillik göstermeye başladı Sosa 'nin sorunu çözmek gerekir bu adam bir gün önce Trabzon'a gelip ertesi gün Gençlerbirliği maçına çıkmış müthişte oynamıştı ne oldu da böyle oldu Sosa takıma monte edilsin Burak ihya olur
                      castillo transferinde opsiyon zorunluydu ve kap aciklamasinda bu yaziliydi

sosa transferinde öyle bisey yok, ayni bongondanin sehir efsanesi opsiyonu gibi

33 yasindaki adama bu paralar ödenmez, biraz bu kulübün gelecegini düsünüyorsan buna seninde itirazin yoktur

Ünal Karaman

Yorum

• Mesut
                        • 23.11.2008
                        • 11805
                        • öğrenci
                        • Hatay

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                        castillo transferinde opsiyon zorunluydu ve kap aciklamasinda bu yaziliydi

sosa transferinde öyle bisey yok, ayni bongondanin sehir efsanesi opsiyonu gibi

33 yasindaki adama bu paralar ödenmez, biraz bu kulübün gelecegini düsünüyorsan buna seninde itirazin yoktur
                        Benim tabi ki itirazım var gerek bonservisi gerek yıllık ücreti aşırı fazla ama yanlış hatırlamıyorsam başkanın yada bir yöneticinin bu yönde açılması var Sosa gitmesi söz konusu değildir anlaşma 3 yıllık şeklinde eğer öyleyse bende diyorum ki madem bu kadar paralar harcandı kullanmak gerek bu adamı degersizlestirmenin bize bir faydası olmaz

Yorum

• selcuk
                          • 29.05.2004
                          • 27757
                          • Amasya

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
                          Benim tabi ki itirazım var gerek bonservisi gerek yıllık ücreti aşırı fazla ama yanlış hatırlamıyorsam başkanın yada bir yöneticinin bu yönde açılması var Sosa gitmesi söz konusu değildir anlaşma 3 yıllık şeklinde eğer öyleyse bende diyorum ki madem bu kadar paralar harcandı kullanmak gerek bu adamı degersizlestirmenin bize bir faydası olmaz
                          orda sosanin bizden izinsiz gidemeyecegini diyordu, ama öncelik kulüplerarasi anlasmadir, bu herzaman öyledir

Major League Soccer'a geçici transfer bedeli olarak 3 milyon doları peşin olarak ödenmiş olup, şirketimiz, 1 milyon dolar daha ilave bedel ödeyerek oyuncunun şirketimize kesin olarak transfer hakkına sahip olmuştur. Şirketimiz belirtilen opsiyon hakkını 07.01.2017 tarihine kadar kullanmak zorundadır.
                          2016-2017 sezonu ilk yarı dönemi için 667 bin 500 avro garanti ücret
                          Ayrıca, Major Leaque Soccer ile imzaladığı geçici transfer sözleşmesindeki satın alma opsiyon hakkının kullanılması halinde oyuncuya 2016-2017 sezonu ikinci yarısı için 400 bin 500 avro, 2017-2018 sezonu için 890 bin avro, 2018-2019 sezonu için 890 bin avro, 2019-2020 sezonu için 890 bin avro garanti ücret

Ünal Karaman

Yorum

• Karadeniz6116
                            • 22.11.2017
                            • 531
                            • Yönetici
                            • Bursa

Eğer satın alma zorunluluğumuz yok ise F/P oranına göre kesinlikle devre arası yollarımızı ayırmalıyız.
                            Çünkü bir futbolcuya 3.2 milyon euro verecek kadar zengin bir klüp değiliz biz.
                            Burak da 3.25 milyon euro aliyor ama Türk oyuncu ve bu camiada kendisinden isteneni biliyor. Mücadelesi de takdire şayan. Şuana kadar aldığı parayı haketti.
                            Devre arası göreceğiz durumu.
                            Eğer opsiyon zorunluysa ve Sosa bizimle devam ederse, ben isteneni vereceğini düşünüyorum.
                            Sosa 10 numarada oynamalı.
                            8 numara oynaması için Türkiye liginde fiziki mücadele olarak eksik.
                            Yazıcı sezon sonu satilacak büyük ihtimalle.
                            Sosa bu sene olmasa da 2 yil daha o bölgeyi cok iyi bir sekilde doldurur.
                            Pesin hükümlü olmamak lazim.
                            Ama muhakkak 10 numara oynatilmali, bunlarin gerçekleşmesi için.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hakan
                              • 26.05.2013
                              • 16841
                              • İstanbul

Transferine başından beri karşıydım ama 6 ay için 3 milyon euroyu çöpe atmaktansa bir umut düzelir diyerek devam ederim.

Yorum

• Şanlı SanMarino
                                • 10.12.2014
                                • 3161
                                • İstanbul

Sosa konusunda madde zorunlu değil. Bunu defalarca yazdım. Kulüpler gizli maddeler ile yönetilmez.

Yönetim de bu derece vasat altı bir durum beklemediği için normal bir kiralık anlaşması yaptı. Opsiyonu da kullanırım diye düşündü. Ancak ne Milan kulübü, ne Trabzonspor ne de oyuncu bu duruma düşüleceğini asla tahmin edemezdi.

Şimdi tek çare vedalaşmak. Bu hikayelerin sonu iyi bitmez.

Bknz. Rune Lange, Tomas Jun, Malouda, Mbia, Cardozo, Tomas Jun, Janko, Emerson, Marcelinho.
                                7!

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...