José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
bjk maçında oynadı işte, en isteksiz kötü oynadıkları maçtı. 30 tane pas hatası yaptı ağız tadıyla atak yapamadık.Yorum
-
Takım blok halinde toplu, topsuz mücadele etmeyi beceremediği için Sosa aksıyor gibi gözüküyor.
Kaldı ki Rıza'nın da oyun prensibi bol pas hatasına, bol mücadeleye dayalı olduğundan.
Teknik kapasitesi, oyun aklı iyi bir 11 kurmuyor.
Şahsi fikrim Sosa gayet yeterli bir oyuncu. İşlerin yolunda gitmemesinin sebebi Rıza Çalımbay'dır.Yorum
-
-
Sadece BJK maçına bakarak burada olmaz dersek yanılgı içerisine düşeriz. Her takımda Atiba yok. Ayrıca Sosa'nın mevkisinden ziyade Yusuf'la ikisini nasıl oynatırız sıkıntısını yaşıyoruz. Yusuf her ne kadar önemli katkılar yapsa da, oyun anlamında geçen senenin çok gerisinde...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
oynaycaksa bile sag acikta oynasin form tutana kadar
en az zarar verecegi bölgedir simdilik
kontrat zorunlu degilse kesinlikle opsiyon kullanilmamali"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
hala otelde kalıyor galiba geçen öyle bir haber vardı kaç ay geçti ve eve çıkmıyor bu bende bir umut oldu geri postalanması için belki oda bunu bekliyor o yüzden çıkmıyordur eve.
en başından söyledik ama sosa'yı messi ronaldo sanan arkadaş çoktu burda. 32 yaşında kardeşim bu adam ne verebilir sana bu saatten sonra Trabzonspor satabileceği oyuncular almalı yoksa isteyen kusura baksın ama kol gibi girer böyle maliyeti.
yaptığı pas hatalarını sayamadım bile. aklı burda değil zorla getirdik biz bu adamı parayla getirdik.
ilk maçı klasikleşen iyi oyundu sonra baktı bi yol olmaz bu takımdan koptu gitti daha nah toplarsın bu adamı bitti artık o iş yapılacak tek şey ocak'ta bi yolunu bulup satın alma opsiyonunu kullanmamaktır. eğer öyle bir hak varsa ve yönetim bunu kullanırsa ağır suç işlemiş olur gözümde.sadece aşk bizimkisiYorum
-
İş ahlakı zayıf. Geçmiş söylediklerimin arkasındayım. Olmuyorsa ısrarın sonu Ersun gibidir. Hiç lüzum yok. İnsan gibi vedalaşmayı bilmek gerek.
Kritik yönü bile yok. Kendisi direk veteran.7!Yorum
-
Bu nasıl oynadı ya milanda atletico madridde nasıl yaptı bu adam. Pas bile atamıyor koşamıyor rezalet disiplin sıfır ya biri de çıkıp bu adama kendini toparla vs demiyor mu nedir bu ya? Yönetim artık isimlere bakmasın iş ahlakı olan oyuncuları alsın artık.Yorum
-
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
İlla geride oynasın diyorsak mecbur garanti oynayacak. O şekilde de sürekli yan geri pas yapıp duran bir adama, niye o paraları verdik sorusu ortaya çıkar...
düşünseniz jaja yı 8 numara oynattığımızı linç ederdik herhalde. İnşallah kucka-onazi- sosa orta sahasını da izleyebileceğimiz günlerde gelecek.
Yorum