José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
-
Kendi formundan memnun olmayan Sosa, yurt dışından ekstra çalışmalar için hoca getireceğini ifade etti. (beIN SPORTS)
Umarım doğrudur. Burayı ciddiye almazsa hiçbir şey olmaz. Önce buraya konsantre olması şart.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Opsiyon zorunlu değil arkadaşlar. Birinci ağızdan edindiğim bilgi. Hukuki açıdan geri dönmesinde bir sakınca yok.7!Yorum
-
benim kafama taktığım sosa'nın formu değil maliyeti. hem borç var diye ağlayacaksın hemde elinde onun mevkisinde oyuncun varken 32 yaşında ki adama dünya para vereceksin böyle bir çelişki var mı
kafalarına saksı düşerde vazgeçerler inşallah madem hukuki zorunluluk yoksadece aşk bizimkisiYorum
-
Sosa sadece Yusuf'un yanına alınmadı. Selçuk'un pozisyonunda ve sağ kanatta da oynayabiliyor. Ama şu an oynamıyor adam. Ya para sıkıntısı, ya alışma evresi, ya durumunun netleşmemesi, ya antrenmansız olması... Artık ne derseniz. Eğer biz sağlam durup burda kalacaksın dersek o da performansını verir diye düşünüyorum. Adamın kafası net olmalı. Ama sürekli tartışma konusu yapılırsa onun da kafası net olmaz. Hep alıp alıp göndermenin yollarına düşeriz. Bize de zarar olur
Bu arada tahminim, Güneş Sosa ve Burak'ı istedi yönetimden, onlar gitti Lens'i, Medel'i, Negredo'yu aldı. Ne kızmıştı amaEn son Travelair tarafından düzenlendi; 08.11.2017, 14:54.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
kusura bakmayın da sosa'nın şu kötü denen performansı bizim yıllardır izlediğimiz "iyi performans"lardan iyi.
benim tek sorunum gördüğü kırmızı kart. onun dışında futboluyla ilgili hiçbir sorun yok. daha iyi olabilir olmasına ama kötü filan değil.
ayrıca önceden de söyledim bu adam çok sorumluluk alıyor. sağdan alıp sola vermiyor pozisyon yaratmaya dik oynamaya çalışıyor. kolaya kaçmıyor ekstra işler deniyor. böyle olunca top kaybedebilir, hataları ortaya çıkabilir.
umarım 3 yılını da tamamlar trabzon'da. gerçekten büyük futbolcu zira.Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Başka bir takıma gidişi bu hali ile bize zarar ettirmez fayda sağlar. Ligde bu kadar kötü durumda ofansif orta saha oyuncusu pek yok. Keşke rakiplerimizdeki Talisca, Belhanda gibi oyuncular da bu kadar kötü oynasa.
Bana göre bu opsiyonu kullanmak kulübe ihanet etmek demektir. Bu kadar kötü oyuncu alınmaz. Hadi yaşı 24-26 arası olsa alır gelişim sağlarsın. Adam sezon sonu 33 yaşında ve futbol olarak her geçen gün gerileyecek.
Ayrıca 3,3 milyon Avro yani primler hariç 15 milyon lira veren enayi bir kulüp varsa acilen gidebilir. Bizim için kaybedilen bişey olmaz.
Denendi ve olmadı. Başka yerlere yoğunlaşmak gerekiyor. Bizi de eşinin ne ev beğenmesi ne dedesinin cenazesi ne kuzeninin kabız olması ilgilendirmiyor. Biz sahadaki işine bakarız. Saçma sapan gündemlerle koca kulübü meşgul etmeye gerek yok.7!Yorum
-
Kiralama olayı finansal fair play den kaynaklı, yoksa 3 yıllık sözleşmesi var bu oyuncunun. Tıpkı bjk li lens gibi, bjk de memnun değil lensten ancak kiralık görünmesine rağmen alacak lens i. Dolayısıyla artık gönderme işlerini falan bırakıp en iyi katkıyı almalıyız Sosa dan. Sosa yabana atılacak bi oyuncu değil. Fizik olarak iyi duruma gelecektir yaşa fazla takılmayın. Bugün Atiba örneği mevcut önümüzde, 35 yaşında 1+1 daha imzalıyor bjk. Oyuncu kendine bakarsa 35 te de oynar.Başka bir takıma gidişi bu hali ile bize zarar ettirmez fayda sağlar. Ligde bu kadar kötü durumda ofansif orta saha oyuncusu pek yok. Keşke rakiplerimizdeki Talisca, Belhanda gibi oyuncular da bu kadar kötü oynasa.
Bana göre bu opsiyonu kullanmak kulübe ihanet etmek demektir. Bu kadar kötü oyuncu alınmaz. Hadi yaşı 24-26 arası olsa alır gelişim sağlarsın. Adam sezon sonu 33 yaşında ve futbol olarak her geçen gün gerileyecek.
Ayrıca 3,3 milyon Avro yani primler hariç 15 milyon lira veren enayi bir kulüp varsa acilen gidebilir. Bizim için kaybedilen bişey olmaz.
Denendi ve olmadı. Başka yerlere yoğunlaşmak gerekiyor. Bizi de eşinin ne ev beğenmesi ne dedesinin cenazesi ne kuzeninin kabız olması ilgilendirmiyor. Biz sahadaki işine bakarız. Saçma sapan gündemlerle koca kulübü meşgul etmeye gerek yok.Yorum
-
elimizde sosa gibi heran skoru değiştirebilecek adam var ama adamı defansın önünde oynatıyoruz iki maç üst üste 10 numarada oynasın ondan sonra eleştirelim bu adamı. muhtemelen bu haftada defansın önünde oynayacakYorum
-
Aklıma 2 fıkra geliyor. Birisinde Temel ile Dursun kumarhaneye gider, Temel hemen gider bir makinanın karşısına atar para bakar alta kola düşer, saatler geçer Dursun der gel başka yerlere de gidelim bakalım, Temel der dur şansım dönmesin henüz kazanıyorken. Diğeri ise köle ile sahibi arasında, hani madem bir şey değişmeyecekti bunu neden yedik diyen. Adamı alana kadar göbeğimiz çatladı, şimdi göndermeye uğraşıyoruz. Neden aldın, neden gönderiyorsun? Gönder o zaman tüm futbolcuları, bak bakalım borç kapanıyormuTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum