Doğru düşündü ama beyin-fizik koordinasyonu ona cevap veremedi bugün. Kaleye yakın duran toplar kazandık. En azından bu duran toplarda katkı sağlamasını beklerdim.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
su an tekrarini izliyorum
1. gol öncesi abdülkadir merkeze girdi, normalde yusufun oynadigi pos. aldi, durica baski altinda uzun pas, sosa faul girisimine maruz kalmasina ragmen tek topta abdülkadire topu kazandirdi
bu bile yukarida yazdigimi ispatlar nitelikde, sosaya futbol oynayacak partner olmazsa olmaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Cok top kaybi yapti bizdeki en düsük performansiyla oynadi....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Sosa, Yazıcı ve Abdülkadir ile beraber pas oyunumuzu üst seviyelere çıkartacaktır. Sosa ve Abdülkadir al veri seven oyuncular Yazıcı da bunlara eşlik edebilecek yetenekte. Birbirlerini iyice tanımaları için üçüne biraz daha zaman lazım. 3-4 maç sonra rakiplerini maymuna çeviren paslaşmalarını seyredebiliriz.Yorum
-
Sosa transfer edildiğinde takım havasını bulamayıp havlu atarsa bu Sosa'nın performansına da yansır ve ortaya konan maliyet bizi uçuruma sürükler demiştik. Ve ne yazık ki bu durum gerçek olacak gibi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
adam kiralik
eger opsiyonu zorunlu degilse zararin neresinden dönersen kardir prensibi düsünülmeli
2 mactir rezil bile degil"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Pas almak için g.tünü kaldıran yok ki herkes stabil olduğu yerde bekliyor.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Yorum
-
-
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum