Sosa duygusal birisi 8tasdayken karisinin hamile oldugu günlerde Fiko özel 2 hemsire tutup evine göndermis bizzat ilgileniyordu Sosayla, bazi oyuncular böyle nazlidir, ilgi ister bu adama cok iyi davranmak lazim.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Bu maç Sosa biraz iyi olsa galibiyet işten değildi. Böyleyken bile az kalsın kazaniyordukTRABZON SPORYorum
-
Çok kötüydü ancak Sosa bu düzeltir kendiniYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
Çok kötüydü. Hırsına yenilmiş olabilir. Ekstra motivasyon her zaman iyi bir şey değil.Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.Yorum
-
öyle düsünmüyorum
topun yüzünü göstermeseler 33 top kaybi yapmazdi
sosa gibi oyunculari oynatacak adam lazim
8jk da bu oguzhandi, bizde yazici
günün hatasi onaziydi, sosanin yaninda 12 km kosan her an, her pozisyonda pasini karsilayan adam eksikti"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Kötü oynadi ama sorumluluk almaktan hiç kaçmadi. İyi oynamasi için pasi da kendisine atmasi gerekiyor gibi hissettim. Biraz farkli kaldi sahada.
................okay.....xxxxx
..pereira........xxxxx..............xxxxx
...............sosa......yazici(kucka)
..a.ömür.......burak..........xxxxx(castillo)
Böyle bir kurgu gerekiyor gibi. Okay'a ikna oldum ben. Yerleşik savunmada hatalar olur. 50 milyon euro'luk jon stones güvenilir bir stoper olana kadar ne hatalar yapiyor ama sonra büyük takimin ataklarini başlatan stoperi elde etmiş oluyorsun. Özellikle baski yediğimiz anda topu almak üzere pasi vermesi ve baskiyi kirmasi önemli bir alişkanlik. Böyle bir sağ stoper hiç oynamadi trabzonspor'da. Kisa pasta topu tekrar almak üzere hareketlenmez klasik stoperler. Çok hata yapabilir ama başka seviyede bir top oynanirken yapilir bu hatalar.
Neyse önemli olan okay değil, atletik güvenilir bir stoper bulmak. yanina okay da olur, hubocan da olur, durica da olur.Yorum
-
dün neden bu kadar kötüydü anlamadım ama bu sene ve bir sonraki sene için çok faydası olacak bize. bir dahaki sene şampiyonluğun mimari olacak bu adam inşallah..McLas was HereYorum
-
İyiyken iyi kötüyken kötü diyelim de mokunu çıkarmaya gerek yok.
10 da değil de arkada çok daha faydalı oluyor. Ama bu kez de kucka 6 kalmak zorunda kalıyor ve orada durmuyor, rakip rahat geçiyor o bölgeyi.
Bu maç özelinde kötüydü, diğer maçlarda ise kilit olacaktır.Oscar CARDOZO
Yorum
-
Pas hatasi rekoru kirdi 10 numara oynamali, yusuf gol kaçirdi yedek beklemeli. Böyle de adildir taraftarimiz. Taraftardan etkilenmiş falan. Düpedüz nefesi yetmedi işte. Yusuf'u aradi durdu. Kalabalik arasinda sürekli hatali kararlar verdi. Öyle kolay değil yani baski altinda sirti dönük oynamak. Enerji lazim.Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum