zaten geriden oyun kuramıyorduk sosa iki yönlü oyuncu orta sahaya çek ikinci yarıda yaptığın gibi bütün takım rahatlasın topunu oynasın o derece fark yarattı maçta.
Trabzonspor'a hali hazırda ispatlamış olduğu kalitesiyle gelebilecek en üst düzey oyunculardan biriydi Sosa. Sahada saçmaladığı an hemen hemen hiç olmayan, futbol aklı direkt olarak hem oynanan oyuna, hem skora, hem de izleyenlerin aldığı keyfe yansıyan çok çok özel bir futbolcu Sosa.
Kendisini Trabzonspor forması altında izlemekten inanılmaz memnunum, inşallah saha dışında bir sorun yaşamaz, saha içini kendisi halledecektir.
Transfer sürecinde çok kızmıştım sana lakin Çok Büyük oyuncusun Vesselam iyiki geldin iyiki TRABZONSPOR'dasın Cezalıydım Hoşgeldin diyemedim şimdi diyorum...
Hoşgeldin Sosa gözümüzün pasını attın varol...
cemal ersen az sayıda kalan cok degerli gazetecilerden biridir, herkes elestirirken yada overken o yinede kendi dogru bildigini soyler boyle de bir yazardır....kendisinin yazdıgı yazılardan art niyet okuması degil ders sonuc ve uyarı cıkarmak gerekir diye düsünüyorum....
Cemal Ersen yabancı olduğum biri değil. Ankara'dan sürekli maçlarımıza gelen nadir ulusal basın yazarlarındandır. Hatta dün Ersun Hoca ile uzun uzun sarılıp hasret giderdiler. Zaten genel tavrına karşı bir eleştirim yok. Sadece Sosa konusunda objektif yazmadığını dile getiridm. Kimse Sosa 3 yıl boyunca çok iyi oynayacak demiyor. Belki önümüzdeki süreçte çok eleştireceğiz. Ama dünkü maçından sonra bile bir yerlerden vurulmaya çalışılıyorsa ben burda artniyet ararım...
Yorum