Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok acayip bir adam çok farklı üstün yetenekli
    Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Sosa Sosa diyorlardı ben de kim lam bu Sosa diyordum Adam bildiğin KİNG çıktı ya
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Büyük adam şampiyon yap heykelini dikelim
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yiğidim...

Adamın dövmesinde bile familia yazıyor ağır hanımcı ve aileci reis seviyoruz.

Yorum

• enfes.
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• En son bu kadar iyi oyuncumuz ne zaman oldu hatırlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak Yılmaz'a değerinin üstünde 3.5 ME'luk maaş verirsen.

Sosa kalitesinde biri doğal olarak bunun altında kalmaz. Bu yüzden verilen rakamlar fazla ama emsal olaydan ötürü yadırganamaz.

Futbol olarak ise Sosa takıma sınıf atlatacak bir oyuncu.

Orta alanda bağlantıyı sağlayacak, oyunun pas temposunu hızlandıracak ve ileride üretken olmamıza yardım edecek maestro lazımdı.

Sosa bu iş için biçilmiş kaftan.

Yalnız orta saha kurgusu önemli. Okay/Onazi/Kucka'dan biri oynamalı. Diğer oyuncular Yusuf ve Sosa olmalı.
                Önceden söylediğim gibi Sosa takıma sınıf atlatacak bir oyuncuydu ki öyle oldu.

Sosa rezil bir takımı, amacı olan bir anlayışa dönüştürdü.

Tarihimizde gördüğümüz en iyi yabancı futbolcular içinde anılacaktır.

Umarım kazanma isteğini, disiplinini sürdürerek bizi mahçup etmez.

Yorum

• Rakipteyken söylemem ama bizim formamizi giyerken dürüst olabilirim colman'a göre çok iyi bir futbolcu özellikle defansin önünde oynarken. Colman'in saçmalama eşiği çok düşüktü. Çok güvenilir bir oyuncu değildi yani. Kendi dünyasinda oynuyordu, deliydi biraz, bazen pres yediğinin farkinda olmazdi. Top kayiplari meşhurdur. Sosa sahada olan bitenin farkinda çok iyi çevre kontrolü var.

Pres hariç sosa önde.

Yorum

• Abi adam öyle bir yerde vücut çalımı atıyor ki 3 kişiyi oyundan düşürüp 40 metreye 4 kişinin arasından kilit pas atıyor. Cidden tam eksik noktamıza yapılan bir güzellik. Yani 3.2 degilde 4.5 bile almış olsaydı bu oyundan sonra herkes susardı. Abi cidden inanılmaz. Ya da biz alışkın değiliz o yüzden bize böyle geliyor ama adam harbiden çok iyi.

Yorum

• En son boyle pas atan oyuncumuz kimdi ? Helal olsun boyle oynadigin surece aldigin para
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rakipteyken söylemem ama bizim formamizi giyerken dürüst olabilirim colman'a göre çok iyi bir futbolcu özellikle defansin önünde oynarken. Colman'in saçmalama eşiği çok düşüktü. Çok güvenilir bir oyuncu değildi yani. Kendi dünyasinda oynuyordu, deliydi biraz, bazen pres yediğinin farkinda olmazdi. Top kayiplari meşhurdur. Sosa sahada olan bitenin farkinda çok iyi çevre kontrolü var.
                        Pres hariç sosa önde.
                        Colman oyuna hükmeden, takıma sınıf atlatan bir isim değildi.

Takıma göre ritim bulan, tamamlayıcı oyuncuydu.

Colman'ın futbolunu yukarı çeken Selçuk İnan vardı. Zaten yarımyamalak oynuyordu o gittiğinde hepten döküldü.

Yorum

• Çok farklı be,safi beyin.Bu kadar iyi oyun görüşü,top tekniği ve fizik kaliteyi Trabzonspor forması altında izlemek büyük zevk.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rakipteyken söylemem ama bizim formamizi giyerken dürüst olabilirim colman'a göre çok iyi bir futbolcu özellikle defansin önünde oynarken. Colman'in saçmalama eşiği çok düşüktü. Çok güvenilir bir oyuncu değildi yani. Kendi dünyasinda oynuyordu, deliydi biraz, bazen pres yediğinin farkinda olmazdi. Top kayiplari meşhurdur. Sosa sahada olan bitenin farkinda çok iyi çevre kontrolü var.

Pres hariç sosa önde.
                            Colmanla Sosayı kıyaslamak futbolu geçtim Sosanın yarıya kadar çektiği çoraplarına hakarettir.

Yorum

• sosa paylasmis
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• transfer basliginda transfer soylentisi oldugundada yazmistim sosayi junuzovicle kiyaslamak sosaya hakarettir. colmanla kiyaslamak dahada büyük hakarettir.

şimdi maçı tekrar izliyorumda bir futbolcu baski yediginde bile hiçmi geriye oynamaz arkadaş. hep ileri hep ileri. topun altina girip yaziciya attigi pas, buraka gönderdiği ofsayt diye kesilip ofsayt olmayan arapas, önazinin golundeki arapas, oyunun son saniyelerinde yazıcıya attigi 40 metrelik uzun top v.b hep kalite kokuyor.

ne demiştik sosa yanindakileri oynatan bir oyuncu bilicin kadroda düşünmedigi oğuzhanı oğuzhan sosa yaptı.
                                sosa ilk yarı yazicinin yaninda oynadi yaziciyi ilkkez bu kadar etkili gordüm yazıcı adeta messi gibi adam eksiltti maçta.
                                ikinci yarı sosa kuckanin yanina geldi bu defada ilk yarının en etkisiz oyuncusu kucka etkili oynamaya ve rakipten dönen tüm topları toplamaya başladı.
                                sosanın ayağına değmeden hucüm organizasyonu sanirım yapmadık zaten sahada en çok topla buluşan encok pas yapan isimdi.

takım arkadaşları onu saha icinde daha iyi taniyinca örnegin verkaçlarina cevap almaya başlayinca cok daha etkili olacak.

Allah sakatlıktan korusun sosayı ve takım arkadaşlarını.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim