José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Tek gün idmanıyla ilk 11 ve takımın en iyilerinden. Takımda fark oluşturacak transfer böyle oluyor işte. Tebrikler.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.Yorum
-
Önazinin attığı golde pası verdikten sonra yaptığı koşu bu adamın nasıl biri olduğunun özetiEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 11.09.2017, 01:11.Yorum
-
tek korkum ailevi problem ve şehre uyum sağlayamaması beşiktaşta bile şampiyon olmuşken form olarak zirvedeyken mırın kırın edip kaçmıştı futbol olarak en ufak şüphem yok ama bu hanımcılık olayı ürkütüyor beni...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...Yorum
-
Bu saatten sonra gidecek yeri yok. Kargalardayken adamı milan istemişti. Milanın teklifine hayır diyemez kimse. Tek korkum 3 kızkardeşlerin adamın aklını karıştırması.Yorum
-
-
Adam 90.dakikada kendi yaptığı asisti takip edip neredeyse 60 metre depar attı. Sosa'nın maliyetine her türlü eleştiri yapılabilir fakat şu oynadığı kısacık oyun bile eleştiriliyorsa artniyet ararım. Dünkü maçın ardından onlarca yorumcuyu dinledim, yazılarını okudum. Sosa'yı eleştiren tek kişi olduğu için ayrıca kendisini tebrik etmek gerekiyor...İkisi de Milan’dan ciddi paralarla alındı. İkisi de İtalyan kulübünün gözden çıkardığı futbolculardı. Lakin önce Kucka, son gün Sosa, Trabzonspor’un bu sezonki en önemli transferleri olarak sunuldu. Öyle ya, peşlerinden bu kadar adam koşarsa, işin nazı da artardı, maliyeti de...
Sosa’ya gelince... Ersun Yanal’ın taraftarı heyecanlandıran, kulübün kasasını ise tehdit eden Arjantinli ile maça başlaması bizim için sürpriz oldu. O tek antrenmanla formayı kaptı,
Evet, konuşmak için henüz erken. Lakin zaman gösterecek Sosa’nın maliyetini hak edip etmediğini. Kişisel fikrimiz, 90 dakika sahada kalması lükstü.
Cemal Ersen / MilliyetTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
cemal ersen az sayıda kalan cok degerli gazetecilerden biridir, herkes elestirirken yada overken o yinede kendi dogru bildigini soyler boyle de bir yazardır....kendisinin yazdıgı yazılardan art niyet okuması degil ders sonuc ve uyarı cıkarmak gerekir diye düsünüyorum....Adam 90.dakikada kendi yaptığı asisti takip edip neredeyse 60 metre depar attı. Sosa'nın maliyetine her türlü eleştiri yapılabilir fakat şu oynadığı kısacık oyun bile eleştiriliyorsa artniyet ararım. Dünkü maçın ardından onlarca yorumcuyu dinledim, yazılarını okudum. Sosa'yı eleştiren tek kişi olduğu için ayrıca kendisini tebrik etmek gerekiyor...ıslak imza....Yorum
-
Cuma Günü gelip....
Cumaresi imza atıp ( 1 gün gecikmeli olabilir )
Pazar bu kadar güzel oynamak!
Helal olsun Sosa hep böyle ol hep böyle kal emi.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Tek kelimeyle #MaestroSosaRejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.(A.Öztürk)Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum