José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Pandemi sonrasına hayalet gibi döndü. Gitmeden en azından bir kupayı kaldırmasını istiyoruz ama çok mümkün gözükmüyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
Aylar öncesinde söylediğim gibi görünen köy kılavuz istemez.Güzelce uğurlayalım kendisini.Sözleşmesi bitince teşekkür edilmeli.klasik 10 numara futbolcuların bırakma yaşı 35 bana göre. Adam futbol hayatı boyunca aklıyla oynamıs kullanmamıs yani motoru devreleri. Her klas futbolcu böyledir, misal Pereira yı bırak 38 ine kadar zorlar belki bir tık düşer ama oynar cunku adam 15 senedir koridor koşmuş işi bu. Sosa kötü demiyorum ama bu kadar yani dahası olmaz. seneye bunun cok altında oynar boşa para saçmaya gerek yok.Yorum
-
Sampiyonluk istiyorsak sosa'yi tutmak zorundayiz ama her maç oynatmayacak bir hocanin gelmesi şartiyla.
Yönetim miras aldiği ortasahayi bir senede eritti ve yerine oyuncu koyamadi.
Bir anda sifirdan ortasaha kurup şampiyonluğa oynayamazsin. Tutmadiği anda dağilir gidersin. Orayi ayakta tutacak bir adam lazim.
Zaten sosa ve nwkaeme gittiği anda yeni oynama fomülü bulana kadar yariştan koparsin.
Bunlar kadroda kalacak ama rotasyona girecek, taze kalacaklar. 7, 8 tane oyuncu gönder, 10 tane yeni al trabzonspor'da tutmasi kolay değil. Omurga lazim.En son artvints tarafından düzenlendi; 26.07.2020, 13:18.Yorum
-
Surat ifadesi fırça yemiş birinin yüzü gibi duruyor birkaç maçtır. Sözleşmesinin bitişiyle alakası olduğunu sanmıyorum. İçerde bir filmler dönmüş, bir ara çıkar kokusu.
Kalıp kalmaması konusunda ise gelecek hocaya göre hareket edilmeli. Sosa'yı at gibi sağa sola koşturacak biri gelecekse kalmasın, Sosa'yı yine beyin olarak kullanacak bir hoca gelecekse kesinlikle kalmalı.Yorum
-
İçerde bişey döndüğü kesinSurat ifadesi fırça yemiş birinin yüzü gibi duruyor birkaç maçtır. Sözleşmesinin bitişiyle alakası olduğunu sanmıyorum. İçerde bir filmler dönmüş, bir ara çıkar kokusu.
Kalıp kalmaması konusunda ise gelecek hocaya göre hareket edilmeli. Sosa'yı at gibi sağa sola koşturacak biri gelecekse kalmasın, Sosa'yı yine beyin olarak kullanacak bir hoca gelecekse kesinlikle kalmalı.
ve her yöne çekilebilecek milyon tane komplo teorisi
Lig yeniden başladığında olan garip sakatlıklar ve Alanya maçı bittikten sonra camia olarak bürünülen ruha hali her yöne çekilebilir.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
Takımı resmen sattı
Avrupa'dan men kararından sonra anlaşma masasından kalkmış
Sakatım diye oynamamalar
Oynadığı oyunda yürümeler
Son sekiz maçta ne yaptı?
Hiç kimse Trabzonspor dan büyük değil"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. BrandeisYorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum