José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
-
campiyle beraber gönderin gitsin. bir daha da bu kulübe arjantinli sokmayın. bunların hepsi ülke hasreti duyuyorlar. tevez bile en verimli çağında ülkesine döndü. teofilo falan ülkesinde bi camide papazlık falan yapıyordu bi ara. gidin brezilyadan alın gelin. colman bile 31 yaşından sonra futbol oynamadı.Yorum
-
Gitmesinde sorun yok, 35 yasinda adam, seneye verimli olamaz bu sene sonlara dogru gördük. bye byeBorussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
5 ay öncede demiştim şükür sene sonu kurtuluyoruz bundan.
Go home.Yorum
-
Sosa'nın gitmeye yakın olduğu zamanlar yenge de Trabzon'a iyice alıştı.
Galiba Sosa gidecek yenge burada kalacak gibi görünüyor.Yorum
-
-
Maaş sınırlamasını düşündüğümüzde Sosa'nın yerine 8 tane "ucuz" oyuncu oynatabiliriz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Bana kalacak gibi geliyor. Ne hikmetse Esi iyice kabullenmeye basladi Kültürümüzü ve Sehri. Hazir bukadar ilgi alaka ve mutluluk varken, sezon sonu birakip gitmezler...“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”Yorum
-
Gitmeli. Sosa evet 35 yaşında ama müthiş bir sezon geçirdi. Eksiği saha içinde kaptanlık yapamadı yada yaptirmadilar bilemiyorum...facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)Yorum
-
Fizik temposu yetersiz olduğundan direnç gösteremiyor.
Oyunun iki yönünü oynayamıyor.
Öyle ki ayağına aldığı her topu al-ver, dripling yapmadan uzun atarak eziyor.
800-1.2 ME arası fiyatı ve hamle oyuncusu olmayı kabul ederse kalmalı.
Ekuban'dan fazla ücret alması sözkonusu olmamalı.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum