Tebrikler kaptan.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
cumartesi günü birkez daha stadyumdan izledim. maçı izlerken hep şunu diyordum top sosaya gelse de takımı hücuma kaldırsa.
inanılmaz iyi maç çıkardıYorum
-
Erkan Zengin gibi hem kaptan hem antrenör olmasın ?
Yorum
-
Gereksiz uzadı..En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 21:56.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61Yorum
-
Ortaya iddia attigina göre kanitlaman da gerek. Aksi taktirde iftira atmis oluyorsun ve raporluyorum !!Dün akşam MYA denilen şahıs futbolculari tehdit edip Hoca hakkinda paylasim yaparsaniz Trabzonspor geleceginizi bitiririm dedikden sonra sözleşme imzalayacagini sanmiyorum . Ayrıca Estudientes'in ciddi bir ilgisi var kendisine . Uzatsa bile Taraftara olan saygisindan 1 sene uzatip sezon sonu Ülkesinin yolunu tutar .
Ayni şey Novak içinde geçerli
Oynat Uğurcum
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
.....En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 21:56.Twitter : @EY61_
-
Yok öyle dünya iste, arkadasinin arkadasi, yönetime yakin birisinin kuzeninin, teyzesinin, amcasindan duyduguna göre gelip burda ortami germenin manasi yok. Ya kaynak göstererek yazacaksin, ya da yazmayacaksin. Aksi taktirde ortami geren bosbogaz yerel medya ve benzerlerinden bir farkin kalmiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Neden Futbolcularin Baba-Oğul şeklinde ilişkileri olduklari birisi için tek bir paylaşım yapmadığını azıcık düşünürsen cevaba kendin ulaşırsın zaten . Ben bu durumdan zevk almiyorum , benim bu sene için şampiyonluk umudum ve isteğim vardi . Takimda ki arkadaşlık olsun , maneviyat olsun hepsi üst düzeydeydi. Bundan sonra yaşanan şeyleri hep beraber göreceğiz görürkende hep beraber üzüleceğizYok öyle dünya iste, arkadasinin arkadasi, yönetime yakin birisinin kuzeninin, teyzesinin, amcasindan duyduguna göre gelip burda ortami germenin manasi yok. Ya kaynak göstererek yazacaksin, ya da yazmayacaksin. Aksi taktirde ortami geren bosbogaz yerel medya ve benzerlerinden bir farkin kalmiyor.
Sent from my iPhone using TapatalkTwitter : @EY61_
-
Baba ogul falan bos isler. Ki özellikle böyle bicak sirti bir durumda yarim akilli bir oyuncu bile olsa olaydan geri tutar kendini.Neden Futbolcularin Baba-Oğul şeklinde ilişkileri olduklari birisi için tek bir paylaşım yapmadığını azıcık düşünürsen cevaba kendin ulaşırsın zaten . Ben bu durumdan zevk almiyorum , benim bu sene için şampiyonluk umudum ve isteğim vardi . Takimda ki arkadaşlık olsun , maneviyat olsun hepsi üst düzeydeydi. Bundan sonra yaşanan şeyleri hep beraber göreceğiz görürkende hep beraber üzüleceğiz
Ha misal dogru olsa bile, kaynagini belirteceksin. Belirtmezsen dogru olsa da olmasa da iddia oluyor usta. Böyle bir anlayis olmamali, ki zaten en cektiysek böyle dediokodulardan cektik.
Yorum
-
istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.Yorum
-
Hocam bu adam en az 5 sene rahat oynar şuan ülkesine dönüp emekliliğini düşüneceğini sanmıyorum .Yorum
-
Dün akşam MYA denilen şahıs futbolculari tehdit edip Hoca hakkinda paylasim yaparsaniz Trabzonspor geleceginizi bitiririm dedikden sonra sözleşme imzalayacagini sanmiyorum . Ayrıca Estudientes'in ciddi bir ilgisi var kendisine . Uzatsa bile Taraftara olan saygisindan 1 sene uzatip sezon sonu Ülkesinin yolunu tutar .
Ayni şey Novak içinde geçerli
Oynat Uğurcum
Desene Hüseyin yandi. Yoksa mesaji mi almadi
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum