José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • alper*
    Cezalı Üye
    • 01.03.2008
    • 16851
    • Güney Amerika

Bu adam küstü

Bundan sonra bize faydası olmaz futbolcu olarak

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
      • 05.11.2006
      • 17600
      • Memur
      • Belçika

Sosa’nın aklı Sturridge’in kazandığının yarısının kendisine önerilmesinde, kendini yırtıp parçalarken daha fazlasını hakettiğini, kendisine önerilenin %50 fazlasını istediğini söyleyebiliriz.

Bu işi tatlıya bağlayacak bir makul rakama bu işi devre arasında çözmezsek 2.devre performans alamayız.
      (O şampiyonluk primi yüksek olsun maaş düşük olsada olur lafları palavra.)
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• artvints
        • 20.06.2012
        • 29952
        • öğrenci
        • Bursa

bu maç çalıştı, ikinci yarı gol yeriz diye ekstra mücadele ettiği pozisyonlar var. net olarak takım düzeninden memnun değil. özellikle denizli maçındaki kadrodan rahatsız oldu.

Yorum

• prisonbreak2020
          • 29.11.2019
          • 237
          • Balıkesir

İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi
          Ben burada 1 yıl boyunca Sosa'nın Burak'a olan rahatsızlığını da bas bas bağırdım
          Ve su anda Sturridge'e olan rahatsızlığını da göremeyecek kadar aptal değiliz çok şükür

Acın Konya maçının 10.dakikasını bulun izleyin.
          Sturridge ayağındaki topu eveleyip geveleyip rakibe bırakıyor Sosa'nın önünde
          Konya hızlı atağa çıkıyor ve Sosa bir anda koşuyu kesip başını öne eğiyor

Devre arası soyunma odasına giderken Stu'nun yanina gidip birseyler anlatmaya çalışıyordu muhtemelen Perreira'nın kanadının otoban olmaya başladığını söylüyor

Hayatinda ayağına futbol topu değmiş adam 35 yaşında takımın merkezinde nefes almadan oynayan oyuncunun Burak gibi Sturridge gibi takım.disiplinine saygısı olmayan adamlara tahammül etmeyeceğini bilir .

Nwakaeme gibi adam.90 dakika Novak'ın kademesinde bir sürü maç oynadı bu takımda
          Ekuban forvet ama orta sahada bir kişi fazla yapıyor bizi
          Sörloth her yere ayak basıyor
          Stabil oynayacak bir oyuncuyu bu takım kaldırmıyor
          Maç esnasında farketmiştim bunu ,bildiğin durdu adam rakip atağa çıkıyorken seyretti akıl alır gibi değil.Çekeceksin ipini yollayacaksın o paraya taş gibi 2 adam alırız ,kimsenin kahrını çekecek değiliz.

Yorum

• Tayfun
            • 05.06.2008
            • 17495
            • Trabzon

Ben burada 1 yıl boyunca Sosa'nın Burak'a olan rahatsızlığını da bas bas bağırdım
            Ve su anda Sturridge'e olan rahatsızlığını da göremeyecek kadar aptal değiliz çok şükür

Devre arası soyunma odasına giderken Stu'nun yanina gidip birseyler anlatmaya çalışıyordu muhtemelen Perreira'nın kanadının otoban olmaya başladığını söylüyor

Hayatinda ayağına futbol topu değmiş adam 35 yaşında takımın merkezinde nefes almadan oynayan oyuncunun Burak gibi Sturridge gibi takım.disiplinine saygısı olmayan adamlara tahammül etmeyeceğini bilir .

Nwakaeme gibi adam.90 dakika Novak'ın kademesinde bir sürü maç oynadı bu takımda
            Hepsine harfiyen katılıyorum.

Sturridge'in kaybettiği hiçbir topu kapmaya çaılşmadı Sosa.

Ben sahada dizleri kanayan Sosa'yı , sahada keyfine dolanan Sturridge değişmem.

İngiliz baksın işine haydi ...
            .

Yorum

• Tekke
              • 31.05.2004
              • 2457
              • Bankacı
              • İstanbul

Kelimesi kelimesine bunu yazmak için girdim, helal olsun genç kardeşimize o yazmış!!!

Takımda HOROZ konusundan Burak-Onur(ki hala gönlümde yeri apayrı)-Tekke vb çok yaşadık, HOROZ tek ise ve sevilirse UÇARSIN değilse bitersin.

SOSA sene başından beri muhteşemdi, oynadı-oynattı, Sturiç geldi 5-6 haftadır herkes Ünal Hocaya sallıyor halbuki sakatlar bile iyileşti sorun SOSA-STRURİÇ sorunu

SOSA kenara çekilip, kaptan sensin ŞAMPİYON yap bizi motivasyonu verilse, derdi dinlenip makul çözülse bizim takımı yenecek adam yok...

Unutmayın maç 11-11 oynanır, 1 veya 2 adamın küserse Real bile olsan lig sonuncusu ile kafa kafaya oynarsın, yok TAKIM HAVASI varsa, takımında SÜPER YILDIZ YOKSA bile maçı alırsın ki bizde Nwakaeme-Sörloth-Sosa-Uğurcan açık ara mevkilerinin ülkedeki SÜPER YILDIZIDIR. Buna rağmen top yapamama sebebi BOZULAN STURİÇ HAVASIDIR....
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• smart
                • 28.06.2015
                • 8439
                • Temiz fudbol baydaşı
                • Avrupa Diğer

Madem herkes magazin ayağına atıp tutabiliyor ben de kendi kafamdan bir şeyler uydurayım. İstediği para verilmiyor diye trip atıp, imzalamıyorsa gidebilir, kapı açık.

Yorum

• Ahmet Kara
                  • 17.12.2015
                  • 3940
                  • Erzurum

En az 5 milyon euro verilmeli.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• alper*
                    Cezalı Üye
                    • 01.03.2008
                    • 16851
                    • Güney Amerika

Sözleşme uzatma teklifini reddetmiş

Neden?

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                      • 04.06.2009
                      • 21247
                      • İstanbul

İlk olarak alper* tarafından gönderildi
                      Sözleşme uzatma teklifini reddetmiş

Neden?
                      3.5m euro tavan maasi Sturridge'e verip, takimin yildizi, kaptani ve orta sahadaki maestrosuna sırf yaslandi diye 1.5-2 civari rakamlar teklif edersen o adam kalmaz gider.

Sosa özel oyuncu, sampiyon yapabilecek ve etrafindaki oyunculara deger kazandirabilecek birisi. Boyle bir oyuncuyu Trabzon'da tutmak icin para vermen lazim yoksa Trabzon'da kalmasi icin hicbir sebep yok.

Sturridge gelmese, tavan ucret Sosa haric 1.5 milyondan 3.5 milyona cikartilmasa, muhtemelen daha sicak yaklasir ve orta yolu bulurlardi ama kendimi Sosa yerine koyuyorum, benim oldugum mekanda biri 3.5 aliyorsa ben de o maasi isterim. Vermiyorlarsa da giderim.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hakan
                        • 26.05.2013
                        • 16841
                        • İstanbul

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
                        3.5m euro tavan maasi Sturridge'e verip, takimin yildizi, kaptani ve orta sahadaki maestrosuna sırf yaslandi diye 1.5-2 civari rakamlar teklif edersen o adam kalmaz gider.

Sosa özel oyuncu, sampiyon yapabilecek ve etrafindaki oyunculara deger kazandirabilecek birisi. Boyle bir oyuncuyu Trabzon'da tutmak icin para vermen lazim yoksa Trabzon'da kalmasi icin hicbir sebep yok.

Sturridge gelmese, tavan ucret Sosa haric 1.5 milyondan 3.5 milyona cikartilmasa, muhtemelen daha sicak yaklasir ve orta yolu bulurlardi ama kendimi Sosa yerine koyuyorum, benim oldugum mekanda biri 3.5 aliyorsa ben de o maasi isterim. Vermiyorlarsa da giderim.
                        Daha kötü yorumlanamazdı,bilerek mi yapıyorsun cidden.
                        Nereye gidersin o yok,500 bin euro maaşa Genoa'ya mı ?

Yorum

• Dawsofield
                          • 18.06.2011
                          • 1230
                          • İstanbul

ya sturridge bonservis ödenmeden alındı. tabiiki imza parası olacak. onu bonservis gibi düşünmek lazım

resmiyette adamın maaşı 1.5 milyon euro.

bir üç buçuktur gidiyor arkadaş ya.
                          futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                            • 04.06.2009
                            • 21247
                            • İstanbul

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi
                            Daha kötü yorumlanamazdı,bilerek mi yapıyorsun cidden.
                            Nereye gidersin o yok,500 bin euro maaşa Genoa'ya mı ?
                            Genoa degil memleketime giderdim, can kokar mis kokar memleket gibisi yok. Ayrica Sosa giderse yuksek maasa yine kulup bulur, kimse vermezse Basaksehir verir. Bazi futbolcular vardir para pazarliginin luzumu yoktur, 2.5 milyondan 2 yillik sozlesme ideal. Buna 500 bin civari da sampiyonluk bonusu eklersin, hayir derse o zaman yapacak bir sey yok ama bence buna yakin tekliflere hayir demez.

Sosa köyüne dönmemeli, ne istiyorsa verilmeli 2 sezon daha kadroda tutulmali, sonra gidebilir ama 2 sezonluk surecte gayet verimli olur ve takimda kim oynuyorsa deger kazandirir. Pat diye adami yollamak olmaz, bazilari hala farkinda degil ama cok kritik oyuncu.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
                              • 31.05.2004
                              • 38291
                              • İstanbul

Sosa sıradan bir oyuncu değil. Aynı tarzdaki bir oyuncunun bonservisini karşılayabilecek gücümüz yok. Bonservisi elinde olan bir alternatifini bulmak da öyle kolay değil. Hadi bulduk diyelim aynı katkıyı verir mi soru işareti. Dolayısıyla bazı tavizlerin verilmesi gerekiyor. Sonuçta kendisine büyük bir yatırım yapıldı. Bonservisini de işin içine katarsanız yıllığı 5 milyon euroya geliyor. Ağaoğlu'nun biz Sosa ile anlaştık ama menajeriyle henüz anlaşamadık ifadesinden anladığım, Sosa'ya Trabzonspor'da kalmak ister misin diye sorulduğunda kendisi evet dedi. Ancak oyuncu profesyonel olarak maddi pazarlığa girmediğinden menajerinin istediği rakama gelemedik. Gerçi Ağaoğlu aramızda çok fark yok dedi. Sosa ülkesine dönmezse 1 yıl daha kalır diye tahmin ediyorum...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• emre6117
                                • 31.08.2014
                                • 9527
                                • doktor
                                • Bursa

Sosa 2-2.5 milyon euro arasına bitirilmeli. Daha fazlasını istiyorsa yol verilmeli. Bu arada sturridge 1.5 alıyor. (biz bonservis ödemedik sturridge. Ayrıca sosa da büyük topçu ancak sturridge başka seviyelere kadar çıkmış bir oyyncu. Karşılaştırmamak lazım. Ayrıca yaşı da 29.)

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...