Pardon ama yuh, kilometlerce uzaktan, televizyondan bunu sezebildin ya usta, helal olsun. Senin sezgilerin ile gidip borsa‘ya falan mi takilsak, ne yapsak ?
)
Bugün daha düsük bir performans gösterdi. Ama söyle ki yinede özellikle ilk yari pas oyununa inanilmat katkida bulunuyor. Oyunu böyle oynayip, kendisinden maksimum verim almamiz lazim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
)Bugün daha düsük bir performans gösterdi. Ama söyle ki yinede özellikle ilk yari pas oyununa inanilmat katkida bulunuyor. Oyunu böyle oynayip, kendisinden maksimum verim almamiz lazim.
Sent from my iPhone using Tapatalk

osa, topla ya da topsuz tekniği ve oyun görüşü sayesinde, futbolda "yaratıcı" sıfatı taşıyan bir oyuncu.Daha doğrusu oyuncu idi.Çok değil, Beşiktaş yıllarına gitseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.Sosa, daha az temas, daha fazla koşu ama daha az efor taktiğiyle stoper önünde iyi işler çıkardı.Üçüncü bölgede topu alıp döndüğü, ikiye bir yapıp omuz omuza ceza sahasına girdiği bir pozisyonu hatırlıyor musunuz?Yani oyun aklı, kendisini Atiba olmaya evirdi ama Atiba kadar fiziksel mücadele gücü elbette yok.Takıma adanmışlık, kaptanlık hissiyatı elbette güzel şeyler.Kondisyonu üst seviyeye çıktığında, kanatlar ceza sahasına yakın yerlerde iyi konumlandığında Sosa da yine geride kalarak topla buluşur, şut atar, gol atar.Ben maalesef takıma -beklediğimiz kadar çok- katkı verdiğini düşünmüyorum.Bunun için mümkünse satılması, ona vereceğimiz parayı hızlı, güçlü ve teknik bir genç isme vermemiz gerektiğini düşünüyorum.Kuzeyden olursa güzel olur.
Yorum