José Ernesto Sosa

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • İbrahim CİHAN
    • 23.06.2008
    • 2844
    • Cumhuriyet Savcısı
    • Ankara

Son dakikalara dogru Nwakaeme nin soldan ceza sahası yayına biraktigi topu gelişine dağlara taşlara göndermek yerine kontrol edip vursa 2.gol isten bile değildi. Maçın başında attığı kötü paslarindan mi yoksa paslarına kosmayan Sturridge e kızdigindan mıdir bilmiyorum ama maçta morali bozuktu. Rakip kontraya çıkarken rakip ceza sahasından koşup kendi ceza sahasından top çıkaran Sosa'dan yanindan adam geçerken yürüyen Sosa'ya dondu dün. Kaptana bu futbol ve isteksizlik hiç yakışmadı. Macı asla bırakmayan Sosa istiyorum ben. Bu takimin kapitanindan
    TRABZON SPOR

Yorum

• Harun-61
      • 29.05.2004
      • 20107
      • Yönetici
      • Trabzon

Sahada beyin olmayinca, gördük ki olmuyor.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• emrahtuna
        • 14.02.2017
        • 1526
        • mühendis
        • İstanbul

dün akşam maçtaki en kötü performans sosa ya aitti bir an önce toparlaması dileğiyle..

Yorum

• Mehmet BAŞ
          • 27.02.2007
          • 7667
          • Hukuk, Sosyal Hizmet
          • Manisa

Sosa'nın dün akşamki rezalet futbolunu ve görüntüsünü ''Yeni Sözleşme'' konusuna bağlıyorum.
          Yönetim belli ki maaşında ciddi indirim yapmak istiyor. Fakat Sosa da haklı olarak Sturridge'e ödenen parayı gösteriyor.
          Burada bence Sosa haklı görünüyor. Sturridge gibi bir oyuncu getirip maaş dengesini bozarsan olacağı budur.
          Sosa sezon başından beri yürekten oynuyor ama para vermeye gelince keyfi oynayan Sturridge'i kayırırsan olacağı budur.
          Yeni sözleşmenin hala imzalanmamış olması ve Sosa'nın son maç performansı bu tahminimi güçlendiriyor.
          Eğer bu sıkıntı çözülmezse bizi sıkıntılı günler bekliyor demektir! Demedi demeyin.

Yorum

• Gurpas
            • 12.11.2010
            • 4915
            • İstanbul

Abi size biraz garip gelebilir ama bu Sosa dan kurtulmamız lazım. Tez vakit yol verilmeli.

Yorum

• jönts
              • 05.06.2007
              • 2007
              • Rize

Vay be, bir maçla Sosa’yı yedik.

Bizden olmaz, eminim artık.

Yorum

• artvints
                • 20.06.2012
                • 29952
                • öğrenci
                • Bursa

sosa her yere koşuyor, bütün delikleri tıkıyor, takımı sırtında taşıyor zannedenler vardı ama o iş öyle olmuyor. yanında üç tane genç oyuncu ofansif defansif hareketlilik sağlıyordu, sosa da bunu yönetiyordu. ama ortada yönetecek oyuncu kalmayınca hocalık da bitiyor, yaşlılığı hissediyorsun. altay maçında da el kol hareketlerini gördüm. oynanan oyundan memnun değil. denge bozulunca, boşuna koştuğunu görünce oyun şevki de gidiyor haliyle.

Yorum

• arda.61
                  • 25.03.2012
                  • 1385
                  • Trabzon

Bir maçla en iyi oyuncusunu hain ilan eden bir taraftar kitlesi şampiyonluğu yaşamayı asla haketmiyordur. Sözleşme uzatırsa bir iki sene içinde uzatmazsa çok yakın bir zamanda size müstahak olan futbolcu ve kaptan profiline kavuşacaksınız az daha sabır

Yorum

• Emre Veli
                    • 18.11.2015
                    • 2953
                    • İstanbul

leş oynadı. performansla ilgiliyse hiç bir problem yok. başka bişey varsa bunu da savunmam ama zaten öyle bir şey olmadığına eminim.

Yorum

• Antonio
                      • 12.07.2012
                      • 13964
                      • öğretmen
                      • Isparta

Sabotelik durum varsa yakında belli olur ve kellesi alınır.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ufuk
                        • 26.08.2009
                        • 23647
                        • İstanbul

İlk olarak artvints tarafından gönderildi
                        sosa her yere koşuyor, bütün delikleri tıkıyor, takımı sırtında taşıyor zannedenler vardı ama o iş öyle olmuyor. yanında üç tane genç oyuncu ofansif defansif hareketlilik sağlıyordu, sosa da bunu yönetiyordu. ama ortada yönetecek oyuncu kalmayınca hocalık da bitiyor, yaşlılığı hissediyorsun. altay maçında da el kol hareketlerini gördüm. oynanan oyundan memnun değil. denge bozulunca, boşuna koştuğunu görünce oyun şevki de gidiyor haliyle.
                        Geçen sene maestroydu. Bu sezon takımın amelesi. Orta sahaya iki yönlü dinamo şart.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• arsinli_akrep61
                          • 06.05.2013
                          • 353
                          • Öğrenci
                          • Trabzon

Olacaksa da olmayacaksa da senle.. Yapacak bir şey yok buralara geldiysek en çok senin emeğinin sayesindedir pes etmek sana yakışmaz kaptan ama kredin bende sonsuz lütfen pes etme...

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Mert'
                            • 02.12.2008
                            • 16976
                            • İstanbul

Kötü oynama hakkı var bence. Sonuçta 35 yaşına gelmiş bir adam bu. Son 1.5 yıldır takımı sırtlıyor, bende kredisi var ama eşiyle ilgili problemleri var sanırsam. Bu durum mu etki etti? Teknik ekibin işi eğer öyleyse.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yasin Altuntas
                              • 15.04.2008
                              • 7418
                              • Danisman
                              • Yurt Dışı

Aslinda esi de son zamanda Trabzonu cok benimsemisti. Daha bugün yine Trabzondan kalpli story atmis.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Gökhan Balcı
                                • 16.10.2017
                                • 4583
                                • Bursa

Sosa en iyi zamanında bile sahada basmadık yer bırakmayan bir adamdı daha bu sene bile. Yorgun olabilir ona bir şey diyemem ama bana da huzursuz gibi geldi. Sanki misyonunu tamamlamış gibi davranıyor. Kolej havasının bozulması takımla birlikte ona da zarar verdi
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...