Bir sıkıntı olduğunu duyduk ama bakalım yakında çıkar kokusu.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
1 maç kötü oynadı diye üşüşmüşler.
Galatasaray maçında canlı izledim ligde ayarında bir oyuncu yok.
30 maçta 2-3 maç kötü oynamaya herkesin hakkı var.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Kötü oynaması sorun değil de hal ve hareketlerinde bir umursamazlık vardı bu akşam net şekilde. İlk geldiği yıllardaki halini hatırlattı 1 maçta olsa da.
Yorum
-
Demek kafası noel de ya da başka bir şey de.
Oyundan alabildi mi? Hayır.
Sosa oynamayınca sahada oyun olarak üst üste 3 pas yapamadığımızı gördük mü gördük. Çünkü bir taktik yok. Sosa saha içi taktiksel olarak da kaptan. Antrenör de o. Takımı o oynatmayınca amatör küme takımları gibi ileri geri koştur koştur maç tamamlıyoruz. Şu maçta kaptığımız toplar acaba ayağımızda 10 saniye kaldı mı hiç. Bence kalmadı.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-

Çok iyi oynadığı maçta övdük, kötü oynadığı maçta yerelim. Ameleliğe alışmış, ince işleri geçtim basit şeyleri bile yapamadı bugün. İkinci golde golü atan adama en yakın adam, umrunda değil. Hüseyin'e suç bulmak, kaçan golleri bahane etmek çok kolay. Bugün çok kötüydü. Bu kötü oyunda, maaşla ilgili yapılan yorumlarda yönetiminde kabahati var. Takım kaptanının sözleşmesi bitecek ölüm sessizliğine bürünmüşsün. Bu tarz yorumlara, iddialara zemin hazırlıyorsun.( ゚д゚)Yorum
-
Ahmet Agaoglu yonetiminin en buyuk hatasi tavan maasi delmesi ve Sosa'nin ustune gül koklayarak bu takimi tekrar Burak, Onur'lu doneme geri goturecek transferler yapmalaridir.
Sosa pes etti, "3.5 milyonluk yildiziniz oynasin indirim de yapmiyorum ne haliniz varsa gorun ben gidiyorum" dedi. Adam oynadigi futbolla ve surat ifadediyle, hal ve hareketleriyle bunu soyledi. Anlayan anladi, anlamayanlar bundan sonra takimin cokusunu izleyecekler."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Yazık
Efsane olacakken kestane olacak.En son Mustafa Mert SAĞLAM tarafından düzenlendi; 16.12.2019, 23:55.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı FetişizmiYorum
-
Hemen başlamışsınız bir şey var diye. Bir şey olduğu yok yorulduğu için ikinci yarıda sapıttı. Gerçi maça da enerjisi düşük başladı tüm takım gibi. GS maçını hariç tutuyorum son haftalarda iyi oynadığı maç yok gibi bir şey zaten.
Ben sözleşme uzatılmamasından yanayım. Zaten uzatılmayacak da bu belli kendisi çok fazla ücret istiyor. Ben bu yaştaki bir oyuncuya 1 milyon Euro'dan fazla vermem yıllık yönetim de bu kafada sanırım ki haklılar da.
Burada hep yazdık Sosa ve Nwakaeme ile yolları ayıralım diye. Takım bu sene yapılanmalı ve her sene üzerine ekleyerek gitmeliydi ama yönetim bu işi kotaramadı.Yorum
-
Kötü oyunu ve mağlubiyeti Sosa ile Sturridge savaşına bağlamak kolaycılığa kaçan bir sebep gibi duruyor. Sosa'nın vasat oynadığı maçlar oldu ama ilk kez böyle ayakları gitmiyordu. Sturridge de dün gelmiş biri değil. Ne attığımız goldeki hal ve tavırlarında ne de antrenmanlardaki görüntülerinde Sosa ile aralarında bir elektrik hissetmedim. Kazanınca her şey güzel oluyor ama kaybedince bahane üretmekte üstümüze yok...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
evet dün bir pozisyonda adama basmak yerine sırtını döndüğü bir pozisyon vardı ki herşeyi anlatıyordu.
hasta veya sakatlığı falan yok ise ruhsal sıkıntıları var demekki.
ya milletin arkasını toplamaktan bıktı yada takım içi problem var. başka izah da bulamıyorum.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?Yorum
-
Yenilginin baş sebebi dün Sosa'nın sahada olmamasıydı, uzun zaman sonra en olmayacak zamanda vazgeçti oynamaktan, sahiplenmekten, inanmaktan ve takımı yönetmekten.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum