Gereksiz oyuncuların maaşlarından kısıp sana versek yine ödeyemeyiz hakkını
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
-
Wakayeme icin Alien dedim, bu adama da Predator diyorum.
Cok buyuk topcu, her anlamda mukemmel bir profesyonel. Bu adam sahadayken Kerem Baykus'u Behlul'u atalim sahaya, bu firsat kacmaz. Ben oynasam beni 20 milyonluk topcu yapar. Onunla sahada oynamak icin cimleri yerim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Bu adamı savunmanin önünden almak takımı acayip bozuyor artık uğraşmaya gerek yok. Ekonomik de kullanamıyoruz o zaman. Yanına ciğersiz bir adam alacaktık o kadar. Kucka'yla da olmadı mikel'le de olmuyor. Ama hızlı çabuk çok koşan bir oyuncu olunca rahat ediyor.Yorum
-
Altyapıdan çıkanlar falan hikaye. Bu takım Nwakaeme ve Sosa'nın takımı. Lider bunlar kalite bunlar. İkisini çıkar bütün hedefler değişir. Allah sakatlık falan vermesin büyüksün kaptan.#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
Bu takımın kapitanı. Seni eleştirdiğim istemediğim günler için özür dilerim. Belki özevlat dediklerimiz senin kadar sahiplenmedi bu takımı. Saygıyla.TRABZON SPORYorum
-
Sana ne denir ki? Hiçbir kelime dün ortaya koyduğun karakteri anlatmaya yetmez. Büyüklerimiz 6 şampiyonluk döneminde bazı topçular için söylemişlerdi bu sözleri. Ayağına taş değmesin.Oscar CARDOZO
Yorum
-
takımın en iyisi bu yaşta bu hırs ve mücadele helal olsunYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum