Maestro.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Ayağına sağlık.
Sanki 10'a doğru kayıyor...Yorum
-
2. yari alev aldi, izlerken ben yoruldum muthis mucadele etti. Tam bir profesyonel, fazla soze gerek yok. Yalniz şu penalti isine artik son verme zamani geldi, topun dibine giriyor cok kotu kullaniyor. Bu penalti konusunu nasil cozecegiz bilemiyorum."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Maç sırasında başlığı okuyamıyoruz
Maç sonu maç başlığını bi okuyayım dedim ilk yarıda adamı "şehri sahiplenmiş ama" gibi yorumlarla "ti"ye alanlar var
Allah akıl fikir versin
34 yaşında 3 günde bir 90 dakika oynayıp ön liberosu olmayan takımda bocalama hakkın yok
Allah senin de yardımcın olsun.
Kalite.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
Topun başına geçince hiç ümidim yoktu. Kötü de bir penaltı kullandı.
Onun dışında bu yaşta hâlâ bu enerjiyi gösterebiliyor olması çok iyi. Rövanş maçında dinlendirmek gerekecek.Yorum
-
penaltıyı atamayınca çok kızdım. son zamnalrda frikikleri de sürekli üstten dışarı atıyor. ama sonrasındaki oyununu ve mücadelesini görünce insan kızamıyorYorum
-
Önceki kaçan penaltılardan dolayı topu çıkması imkansız yere vurdu lakin birkaç santimetre ile olmadı.
Artık kullanmasın ona da zarar.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Sosa penaltıyı illa ben atacam tribine girecek adam değil.
Takımda daha iyi atabilecek adam olsa hoca ona attırır.
Zamanında Sosa varken Ugur niye penaltı atıyor diye burada baya sallayan vardı ama görüyoruz Sosanın attığı penaltıları.
Bunlar takımın içinde olmadan bilinebilecek şeyler değil.Yorum
-
34 lig maci
10 uefa maci(o da simdilik)
6. Ziraat kupasi maci(bence en az)
Toplam en az 50 mac oynayacak Trabzonsporumuz.
Sosa harika ama kac maca dayanacak alternatifi kim olur net degil.Bence bu 50 mactan en az 15 inde baskasi oynamasi gerekebilirYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum