Dün kötü oynadı. Senin kaliteni ve kapasiteni biliyoruz. Şu yenge ile aran bozuksa düzelt. Sen olmayınca çok eksik kalıyoruz.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Maçın görünmeyen kahramanlarındandı. Takımın 2. ve 3. bölge eksiklerini elinden geldiğince kapatmaya çalıştı. Sorumluluk aldı toptan kaçmadı opsiyon yaratmak istedi. Ama yanında oynayan topçular hazır olmadıgı için Sosa'ya ister istemez gereğinden fazla yük bindi. Şu takımda herkesin yeri dolar da senin yerin dolmaz beYorum
-
Sosa bu takım wakame ile beynidir. Sosa oyunu yönlendiren hzını ayarlayan ana adam olmalı. Ayrıca orta sahanın gerisinde olması lazım. Enerjisi kaldırmaz. Sosanın yanına çok enerjik bir adam lazımdı. Umarım mikel kucka tarzı oynamaz yoksa tamamen gereksiz ve yanlış transfer olur. Kuckada fena çuvallamıştık.Yorum
-
yine ve herzaman söylüyorum. bu maasi alacak bir futbol oynamiyor maalesef, haksizlik oluyor diger futbolcularin aldigi ücrete bakilirsa.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
-
futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledirYorum
-
Bu parayı kariyeri alıyor
Şimdi Sosa'yı başka bir takımdan alıyor olsaydık 1.5 a ikna etmeye uğraşıyor olurduk ama o zamanki başkan ayağını yorganına göre uzatmadığı için bu haldeyiz.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
Önde oynarken pas hatası rekoru kıran sosa ikinci yarı nwakeme'nin önüne 50 metrelik pas bıraktı, yine ter tarafta avdijaj'in ayağına isabetli uzun attı. Takım önde pres yerken sörloth'un vücuduna uzun oynadı. Bizim oyun sistemimiz bu, bunu bozmak aşırı saçma. 10 numara dinamik bir oyuncu almak en doğrusu.Yorum
-
Zaman zaman sarılan gerçek kralımız. Tony yi saymazsak takımın tamamını toplasak futbol aklına erişemezler. Çabuk unutuyoruz olmadığı zamanları. Parası falan tartışılıyor can sıkıldıkça
OMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum