Özel yaşamındaki çalkantılar belli ki epey etkilemiş kendisini. Yine de ikinci yarıda santraforla oynamaya başlayınca meyve vermeye başladı kötü gününde bile. Seviyorsan git konuş Kaptan.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Pirlo mevkisinde ve rolunden devam kaptan, 10 numarayi unut, sen de Unal hoca da unutun oyle bir sey yok. Zaten Unal hoca 2. yari gordu durumu hemen tekrar geri cekti de tekrar pas yapmaya basladik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
valla mevki işini bilemem ama çok dengesiz bi var bi yok. bi hata yapıyor sonra hemen düzeltiyor. anlamadım gittiYorum
-
Inanilmaz zeki bir oyuncu. O duran topta topu Ekuban'in ayagina yolladi o vurusu yapabilmesi icin. Keske zamaninda bjk yerine biz alsaydik daha genc iken.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Yorum
-
-
-
Rakip içinde oynamaya nefesi yetmez artık, geriden gelerek oynamalı ki, önde pas opsiyonumuz fazlayken doğru bir şekilde cikabilelim. Bütün numaramız böyle başlıyor, sonra nwakeme kaleye yüzünü dönüyor, bekler gelmeye başlıyor, rakip sahaya yerleşiyoruz.Yorum
-
-
o göbeğe geçince takım seviye atlıyor.
bütün takıma beyin yüklemesi yapılıyor gibi.Yorum
-
Sosa'ya bu haller belli aralıklarla geliyor. Bakmadan topuğuyla havadan pas veren adam bir bakıyorsun 3 metre önündeki adama pas atamıyor. Sorun mental. Kendini rahatlatıp birkaç maç iyi oynadı mı da terminatöre dönüyor. İnşallah odak problemini çok daha az yaşar bu sezon.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
-
maalesef emeklilik yaşına gelmiş durumda.son senesi
umarım idare eder.
ama zor
diego simione nin hiç sevmediği bir orta saha tipi. maçın bir anında sahada yürümesi bunlar bu zamanda olacak iş değil.
obi mikel ve sosa
bu sezon ağır aksak gideceğiz anlaşılan.dinamik bir takım kurgusu bu orta saha ikilileri ile olması imkansız.netTEKKEBALLYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ikonik karakterler var bu forumda. çizgi film karakteri gibi.
Yorum