Süper Lig'de bence sezonun orta sahası. Emre Belözoğlu duygusallığını bir kenara bırakıp insanların şu adamın yaptığı olağanüstü şeyi görmek istememesi çok ücüzü.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Eğer giderse yoklupunu çok ama çok ararız.bjk maçı sakatlanıp kaçırdığı bazı maçlar ve ritmini biraz kaybetmese belkide bu yokluk senesinde şampiyonduk. Her maç her şeyi en fazla yapan oyuncu. Umarım göndetmek gibi bir hata yapmayız. Takımın nwakame ile beraber yarısından fazlası. Üstlendiği lider rol ve abilik ise oarayla ölçülemeyecek kadr değerli. Ünal hoca da bu konuda teşekkürü hak ediyır. Ersun ve rızanın elindeki sosa ile ünal hocanın sosası çok farklıYorum
-
katılıyorum
hatta kesinlikle katılıyorum
olmasın takım çöker
para mevzusunu bırakın kardeşim 37 milyon maaşdan 17 milyon maaşa düşmüşüz
adamın performansı düşecekse bu konuya hiç girmeyin
Adam King
Adam oynuyor
verim almaya bakalımsamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehantsYorum
-
-
3.2 maaşını 2.5 yapalım 2 sene kalsın diye düşünmüştüm kulüp de sanırım böyle düşünmüş ama Sosa böyle düşünmüyor olsa gerek..
Yorum
-
Yorum
-
2,5 milyon avroda versen bizim bütçeye oldukça ters
euro sürekli yükseliyor.
yeni sözleşmeler kesinlikle lira üzerinden yapılmalı.yerli yabancı ayırt etmeksizin.
ağaoğluna göre üst sınır 900 bin euro buda 6 milyon liraya denk gelir.bu doğru bir karardır ve üzerinde durulmalı
bu arada sosa 1 yaş daha yaşlandı gelecek sezon.haliyle yolları ayırmanın vakti geliyorTEKKEBALLYorum
-
Devre arası olmusmuydu tam hatırlamıyorum
Birisi yazmıstı sistemimizde ayvayı yiyecegimiz sakatlanınca tepe taklak olacagımız adam sosa diye. O an katıldım endişelendim falan pat adam 2 ay olamadı. o yüzden neyden korkuyorsanız olabilir fazla düşünmeyin :8Yorum
-
Yorum
-
Kendisi üst düzey futbol oynamaya devam edebilir ama seneye kesinlikle arkasını rahatlatmamız gerekiyor. Bu şekilde bu adam erken emekli bile olur. Koşmaktan perişan oluyor adam.OMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum