Kurban olsunlar bu takıma. Yazıklar olsun Futbolu yönetenlere. Futbolun adaleti yok sözü bizde yanlış anlaşılmış. Bugün şampiyon olur diyebilseydik.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yusuf ile deli işler yapacaklar bu sezon inşaallah. Sonraki dönemlere Sosa'nin nefesi yeter mi, göreceğiz.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Sosa'nın italyadan özel çalıştırıcı getirttiğini duydum. keşke genç oyuncularımız için de özel çalıştırıcı getirtebilse kulüp.Yorum
-
Bu adam hala düzelmedi mi? Sezon başına yetişebilir denen adam sezonu bitirecek.
Bizim sağlık ekibinde mi problem var anlamadım.
Fenerin ayağı koptu denen adamına yok domuz kanı enjekte edilerek, yok maymun bacağı nakli yapılarak 1 haftada ayağa kaldırıyorlar.Yorum
-
hayallerimden biride 3-4-2-1 sisteminde sosa ve yazıcının forvet arkası yani serbest oynaması.önlerinde ise ekuban.
yoksa skor ve asiste katkı vermeyen bir sosa nın 4 milyon avroluk maaşını bu kulübün karşılayacağını gelecek sezon hiç zannetmiyorum.
orta saha merkezinde 1.80 ve üzeri fizikli ve hamal orta sahalar gerekiyor.ki önlerinde oynayan oyuncular hücumda dinç ve zinde olsunlar.iş bitirsinler .netTEKKEBALLYorum
-
-
antrenman görüntülerinde bana biraz hantal gibi geldi. 2 aydır yok, yarın iyi oynar umarım.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
Vamos capitan !Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum