Gardaşım sen olduğun zaman ben iddiaya giriyrım dön artık...
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
+1Valla kaptanın geçen yıl günahını çok aldım. Takımı bu kadar sahiplenecegini hic düşünmemiştim. Gerek oynadığı futbolla gerek kaptanlık duruşuyla beni söylediklerime pişman etti, helal olsun. Kazanan Trabzonspor olsun yeter ki biz pişman olmaya razıyız. Inşallah bir an önce dümene geçersin kaptan.
2020'de sözleşmesi bitiyor. Bana kalırsa 36 yaşına kadar üst düzey oynar keşke 2022'ye kadar kalsa..#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
-
Tipik sağlık ekibi hastalığı 4 hafta denildi 3. Aya giriyoruz bikerede verilen zamanda veya öncesinde dönsün şu sakatlarımız.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
https://www.trabzonspor.org.tr/tr/ha...ama-18-12-2018
Açıklamada pek bir yanlışlık yok. Ay hesabı doğru bir yöntem değil. Hafta hesabı yapmak lazım. 4-6 hafta denildi. 6.hafta yeni bitti. Bu hafta takımla çalışmalara başlar muhtemelen...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
Yarından itibaren takımın idman foto ve videolarını takip etmeye başlamak lazım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
-
Yorum
-
-
Özellikle tek bir adamın bu denli önemli olduğu sanırım bizde çok nadirdir. Yerine konulacak adam gelecekte bile yok reyizOMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Ankaragücü maçında sahada olmanı bekliyoruz Dünya'nın en iyi orta sahası.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum