Merakla bekliyoruz.
José Ernesto Sosa
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Takımdan 2.yarı adına biraz umudum varsa sebebi kendisinin varlığı umuyorum ki fark yaratan oyuncumuz olacak.Yorum
-
Rıza hoca ne yapıp edip bu adamı motive edip ilk 11 e monte etmeli. Basan takımlara karşı pas yapamıyor hücum oyuncuları. Son 20 dk a kullanılacak Sosa lüksümüz yok oynamıcaksa ilk 11 anlaşıp elden çıkarılmalı bişekilde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Yorum
-
O top içeri girmiş olsa hem Sosa'yı hem de çok önemli bir 3 puanı kazanmış olacaktık..
Bu takımın ona ihtiyacı var,devre arasını iyi değerlendirip formayı alması lazım.Yorum
-
Bu adam başlı başına bir tehdit rakip için.
Top ayağına geldi mi saniyesinde bizi gol pozisyonuna sokacak yetenek ve zeka mevcut kendisinde bunu hepimiz biliyoruz. Yukarıda belirtildiği gibi ikinci yarıya umutla bakma nedenimdir bu adamın kazanılması, takıma monte edilmesi.
Eminim bir çok maç kazandıracaktır bize.Yorum
-
yılda 3.2 milyon euro kazanan ve son demlerine gelmiş bir oyuncuyu kazanmak ne demek ki ? bu adam direk katkı versin diye alındı takıma ve 6 ay hiç bir şey vermedi. sabredelim, kazanalım lafını abdüş, okay, yusuf, castillo, bero v.s için söylersin ama sosa, burak gibi fazla para kazanan oyuncular için değil.
çıkar 2. yarı çok iyi top oynar maç kazandırır v.s o zaman aldığı paranın hakkını verir ve işte sosa'yı bu yüzden transfer ettik dersin ama ilk yarıda aldığı parayı zerre haketmedi.
oyuncunun cv'si takıma katıldığı an biter, bjk'deki sosa'yı unutun. bize kattığı hiç bir şey yok şuan maddi küflet harici.
gitmesi için umudum vardı ama başkan kalacak dedi inşallah ikinci yarı yanıltır benide takıma katkı verir ve aldığı paranında karşılığını.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Haklısın da ben hiçbi oyuncunun transferinde oyuncuyla bu kadar uğraşıldığını görmedim, gelirken dahi "yok isteksiz geliyor, bak işte bak gülmüyor, adam mutsuz, karısı zaten istemiyor" gibi her gün gazetelerde haber, basında hocaya, başkana "Sosa mutsuz mu" soruları. Bunlar yıprattı bence. Üstelik Yusuf u oynatacağız diye asıl mevkisinde oynayamayan bi oyuncuydu Sosa.yılda 3.2 milyon euro kazanan ve son demlerine gelmiş bir oyuncuyu kazanmak ne demek ki ? bu adam direk katkı versin diye alındı takıma ve 6 ay hiç bir şey vermedi. sabredelim, kazanalım lafını abdüş, okay, yusuf, castillo, bero v.s için söylersin ama sosa, burak gibi fazla para kazanan oyuncular için değil.
çıkar 2. yarı çok iyi top oynar maç kazandırır v.s o zaman aldığı paranın hakkını verir ve işte sosa'yı bu yüzden transfer ettik dersin ama ilk yarıda aldığı parayı zerre haketmedi.
oyuncunun cv'si takıma katıldığı an biter, bjk'deki sosa'yı unutun. bize kattığı hiç bir şey yok şuan maddi küflet harici.
gitmesi için umudum vardı ama başkan kalacak dedi inşallah ikinci yarı yanıltır benide takıma katkı verir ve aldığı paranında karşılığını.
Kendi performansı düşüktü kabul ediyorum ama haksızlık da yaptık. Son Erzurum maçında dahi, Batuhan ın kötü oyununu Sosa ya bağlayan bi zihniyet var. Saçma sapan bi algı yaptılar adamın üzerinde Sosa oynarsa 5-6 yersin gibi. Daha bir sürü şey.
Ben inanıyorum bunların hepsine cevabı sahada verecek ama direklerden çekeceği var
Yorum
-
Yusuf yürüyor ama Sosa hazır değil diye oynamıyor.
Ben Sosa olsam hocam gel şu maçı bu beraber izleyelim Allah aşkına bu Yusuf ne oynuyor bı zahmet anlat bana derim..Yorum
-
yusuf'ta asıl mevkisinde oynamıyor ki rıza hoca 1 ön libero 2 göbek orta saha ile oynuyor.Haklısın da ben hiçbi oyuncunun transferinde oyuncuyla bu kadar uğraşıldığını görmedim, gelirken dahi "yok isteksiz geliyor, bak işte bak gülmüyor, adam mutsuz, karısı zaten istemiyor" gibi her gün gazetelerde haber, basında hocaya, başkana "Sosa mutsuz mu" soruları. Bunlar yıprattı bence. Üstelik Yusuf u oynatacağız diye asıl mevkisinde oynayamayan bi oyuncuydu Sosa.
Kendi performansı düşüktü kabul ediyorum ama haksızlık da yaptık. Son Erzurum maçında dahi, Batuhan ın kötü oyununu Sosa ya bağlayan bi zihniyet var. Saçma sapan bi algı yaptılar adamın üzerinde Sosa oynarsa 5-6 yersin gibi. Daha bir sürü şey.
Ben inanıyorum bunların hepsine cevabı sahada verecek ama direklerden çekeceği var
ben sosa'ya kızmam zaten ama böyle konuşulacağı belliydi bu adam istanbul'dan gitti sebebi belli sosa bile az çok tahmin etmiştir neler yazılacağını o yüzden hazırlıklı olmalıydı eğer dediğin gibi etkilediyse oyununu.sadece aşk bizimkisiYorum
-
yusuf yürüyor?
sahanin cikana kadar en cok kosan adami?
kötü oynadi tamamda, iftira atmayin bari"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Hocam hücumsal manada Abdulkadire attığı pas dışında ne yaptı Yusuf .
Yusuf Okay Onazi üçü de çok koştular ama ne hikmetse 2.yari tüm topları Karabukluler aldı..
Yusuf'un yapması gereken o dk da koşmak değil topu alıp iki üç pas yaptırıp rakibin direncini kırmak!ti ama maalesef yoklari oynadı sahada.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum