Eger bugun Denizli'ye karsida puan kaybederde ligden cekilme gibi gaflete duserse fb'de gider. sakarya zaten dusmus. Gonul Bursa dusse diyor ama kalan mac sayisi az oldugu icin biraz zor, sanirim Erciyes'te duser.
Kimler Küme Düşer? Kimler Süper Lige Yükselir ?
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Trabzon ve Trabzonspor düşmanı, Trabzonsporun değerini ve tarihini nefret derecesinde kıskanan bursasporluların takımı bursaspor düşsün.
ilk maçta salyalı ağızlarından nefretle çıkardıkları ' trabzon kümeye' sloganlarının bedelini bizim kendilerini kümeye postalayarak ödeleyebilirler. bizimle gs ve bjk ile oynayacaklar. 3 maçta 0 çekerlerse ikinci lige merhaba diyebilirler.
lafın kısası sakaryadan sonra düşecekler erciyes ve bursaspor olsun'' FATİH SULTAN MEHMET - ATAM İZİNDEYİZ ''
Yorum
-
-
Bursa'da bayaa Trabzon'lu taraftar var yaa... Ama ben Erciyes'den nefret ettim! O kupa macindan sonra Gokdeniz'e ve takimiza o kufurler siz alin'da annanizin...!!!! Fazla soylemem yoksa ceza yiyecem! zaten bu siralar cok yiyom
haha!
GUTIERREZ - COLMAN - ALANZINHOYorum
-
hayırlısıyla bursa düşsün.diğer takım da mümkünse erciyes olsun.
ama fikstüre bakmadım daha o yüzden yorum yapmam yanlış olabilirHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...Yorum
-
Sakarya'ya geçmiş olsun..
Diğer adaylardan Erciyes ve Bursa'nın 2. lige düşmelerini istemiyorum. İstnabul tkaımları için zor deplasmanlar. Bu tip takımların ligde olmaları lazım ..
Bunlara karşın bana göre düşmeye en yakın 2 takım; Erciyes ve Denizli.Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!Yorum
-
bursa düşecek 4 hafta oldu söylüyeli bmn de şahitlerim bile var cafer abi hamsi abi cengiz abi duyun beni:dSORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...Yorum
-
-
sakarya ve erciyes kesin bide bursa inşallahelbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum