Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
10.Bursaspor 38
11.Antalyaspor 37
12.Manisaspor 37
13.Ankaragücü 36
14.Gaziantepspor 36
15.Çaykur Rizespor 35
16.Denizlispor 34
17.erciyes 32
18.Sakaryaspor 21
Sakaryaspor düştü. Diğer iki takım kim olur?. Haftaya erciyes-Rizespor maçı var. Bursapor'un kalan maçları Denizli deplasmanı, bejeke-TS-gayse. Haftaya erciyes-Rize ve Denizli-bursa maçlarından sonra düşen takımlar büyük ölçüde belli olabilir diyorum ben.
Evet abi haklısın o maçlar çok kritik, sonuçları düşeni belirleyecek gibi. Sakarya zaten gitti. Diğer iki takımın ise Erciyes ile Denizli-Antep ikilisinden biri olmasını istiyorum. Umarım olur. Bakalım maçlar ne gösterecek..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
sakarya-erciyes-denizli ( banko ,bunlar daha yırtamaz )
gerçi fb çekilecekmiş o zaman erciyes -sakarya diyelim :tsmeşale:
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum