Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fb fena patladı.Neymiş stoperleri dünyanın her takımında oynarmış. Ohohohohho. Yahu tamam biz de beğendik ama bu kadar boş gaza gelen bir camia olamaz ya. 3'lü defans len :d

gs akıllı oynadı. Orta blokta iyi durdular hata yapmadılar. Marcao ve Boey çok fark ediyor hakikaten. Boey çok tempolu, akıcılık kazandırıyor takımına. Yedlin mesela hızlı gözükebilir ama çabuk hareket etmiyor, topla boğuluyor resmen.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada Avanak Abdik dün Manchester maçında sesine bir şey olmasın diye bağırmadan maç anlattı. Halbuki bugün şikecilerin gollerinde zırlayacaktı
      İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sirf bu cocuk anlatiyor diye premier ligin siradan maclarini dahi izlerdim. Gecen fener macinda nefret ettim kendisinden. Acun iyi mamalamis ama Allah anirarak mac anlatmasina musaade etmedi
      gerçekten çocuk için üzüldüm..
      karakterii olmaması onun aadına üzücü..
      halbuki çok yetenekli..

bizim maçı dahi anlatsa bir spikerin tarafsız olmasını isterim ki..
      (az bir tık olabilir..rahatsız etmeden..ama iyi oynayana hakkını verecek kesinlikle..)
      adam gözümde yalama ..karaktersiz..para düşkünü haline dönüştü..
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Avrupaya giden tum takimlarimiz sivas da buna dahil aslinda ligimizin ve takimlarimizin kalitesinin ne durumda oldugunu gosteriyor,Oly oyun olarak bir sey oynamadan 3 atti marsilya gene sadece yerlesimle kazandi bu takimlar Turkiye liginde sampiyon olurlar sivas kopenhang da 5 yedi kati savunma diyorlar all sana kati savunma ,Bu sene avrupada bir bizim oyumuzu begendim birde gs lazio macini gerisi cop goruceksiniz bu takim bu sene sampiyon olucak hakem makem o bu hikaye eger icerden takimi sabote etmezlerse bu sene nispeten rahat bir sampiyonluk bizi bekliyor.

Yorum

• Yalnız ben Marsilya karşısında gs'yi iyi buldum, Marsilya o seyircinin önünde bu kadar mı oynayabildi ilginç. Gs o gruptan çıkacak, fenerin işi zor antwerp yenerek toparlayabilirler belki.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kazara şu Cengiz'i kiralayacaktık var ya öff. Ne top oynuyor çocuk maşallah. 8 küsür opsiyonu varmış, bedava resmen.
            sağ kanada onu alsaydık net şampiyonduk

Yorum

• Bjk-lizbon maçında var dersi veriliyor resmen. Adamlar bu işi biliyor

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bjk-lizbon maçında var dersi veriliyor resmen. Adamlar bu işi biliyor
                Bjk'nin golü faul değilmiydi?
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Larin'in tekniği ismail köybaşı kadar Varil varil başka numarası yok arka direğe iyi yuvarlarsanız gol atar
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bjk'nin golü faul değilmiydi?
                    Aşırı fauldü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    trabzonspor

Yorum

• Bu Sergen TD filan değil, ön tarafı sağlam kadrosu var, hiçbir şey oynatmıyor, sistem filan hak getire, ligin güya favorisi bu takım Sporting gibi ortasıra Avrupa takımı perişan ediyor şu an, Töre Kenan Karaman sürüyor sahaya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      trabzonspor

Yorum

• Paulinho ne attı öyle

Yorum

• 4. golü de yediler .2 direğe şükretsinler yine rezil olacaklardı.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bence maçın 2 kahramanı var bjk adına, Ghezzal 2 gol yedirrti Coates'i tutmayarak, Batshuayi de gol pozisyonlarını hiç etti, bu 2si maçın bu skorla bitmesine sebep oldu.

Yorum

• Sergen Yalçın yine hayal gördü ve ucuz yırttı. Şampiyonlar Liginde deli gibi önde basmaya çalışırsan 4lük olursun böylr. Grup maçlarında bu kadar dengesiz oynanmaz. O stratejin ligde iş yapar ama burada o presi aşıp geçiş hücumuyla delik deşik yaparlar seni. Özellikle de orta sahada Pjanic ve Alex varken.

Yorum

• Sportinge kendi evinde 4 nedir ya. O Ajax 11 i ile ciksaymis.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Yükleniyor...
                                X