Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ezilirken bile ballilar dk 80 de pes pese iki pozisyon oldu biri aut digeri direge gitti onlardan birisi girse cok agir yenilgi olacakti... 6-0 hic olmadi 7 olsaydi mesela yakisacakti.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Güntekin kronoloji diyor bilim diyor 6 olmuş niye konusuyonuz demeyin diyor.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Eşşekten düşenin halini kim anlarmış? Güntekin hocam bana masal anlatma üç puanı aldılar. Hakemi de yenmeyi bileceksin?
        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Ligte korunup kollanan takımlar avrupada böyle tokatlar yiyince çok hoş oluyor. Şimdi ağlayın ulan haftalarca. Geçen yıl fb bu yıl bjk hahahhhahaahhaha çok güzel.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yumlu'nun da göğsü kabaramadı yazık oldu.

Yorum

• 8jk ciddi ciddi sampiyonlar liginde en cok rekor kiran Türk takimi olmaya ilerliyor
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ligdede kayacak kulaklarına.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güntekin kronoloji diyor bilim diyor 6 olmuş niye konusuyonuz demeyin diyor.
                  Twittera gelsin tekrar orada ağlamaya ve fanatizmine devam etsin
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Şenol Güneş, "Beşiktaş’ın hakeme ihtiyacı yok. Oyun üstünlüğüyle goller attık ve maç lehimize döndü. Ben görüntüyü izledim Ricardo Quaresma pozisyonda ayağını çekebilirdi sarıdan kırmızı ya da direkt kırmızı verilirdi. Ancak hakemin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum" şeklinde konuştu. (05.11.2016 ) Bir ay geçmeden çarparlar böyle. Birazdan çıkıp açıklama yapacak bakalım Şenol hoca.
                    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      en azından fener'den daha edepli durdular. grup kolay falan değildi ama. benfica napoli çıkması çok normal. kiev'i geçmek başarıdır.
                      Hakem göz yumdu yoksa en az 2 kişi daha atılırdı.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Rebrov hakem hatası yok. Maç 1-0 di yenselerdi tutan mı var manasında konuştu. Hahahaha
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakem göz yumdu yoksa en az 2 kişi daha atılırdı.
                          fener'e göre yani. belki onlara kırmızı çıksa farklı olabilirdi doğru. en edepli duran biziz yemin ediyorum, zaten biz standart uygulama olarak bakıyoruz, alıştık. alışmamışların zoruna gidiyor.

avrupa'ya çıktıklarında herşey daha net belli oluyor.bir ligte 35 maçta bir takımın aleyhine kritik hata yapılmaz mı arkadaş. maça etki etmeyecek hataları ya da kendi aralarındaki maçlarda yapılan hataları konuşup duruyorlar, bir de mağdur oluyorlar.

Yorum

• Rebrov: "Rakip oyuncu atıldığında skor 1-0'dı. Her şeyi buna bağlamak olmaz. Bizim takımımızı bu yolla aşağılamak olmaz."
                            Rebrov: "Hakemin adaletsizlik yaptığını ben görmedim."

gooooooooooooooooolllll
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• d.kiev'i deplasmanda yenen tek türk takımı trabzonspor diye bir ifade geçti. keşke rövanşı da alabilseydik. elemeleri geçen tek türk takımı da biz olacaktık.

Yorum

• Güntekin ne ağladın ya. "Kiev kendine baksın" demeye bile getirdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X