Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Okan Buruk çok iyi konustu hakem atamasi konusunda, Isviçre'ye Alman kantonuna geliyoruz hakem Alman falan diyor 100000% hakli
2. maça Türkçe konusan Azeri hakem bekleriz dedi, on numara konustu bu konuda
Yillardan beri bu konuyu burada da dile getiriyorum, saçma sapan atamalar yapiliyor eskiden beri, futbol câmiâsinda kimse konusmuyor bunu ama hele sükür biri çikip bunu dile getirdi
+10 puan kendisineTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Gs'nin artı ve eksileri çok belli. Önde basan bir takımken iki Kerem'i küstürdüler. İşleyen Torreira & Demiray ikilisini bozdular. Mertens'in otuz dakikalık hamle oyuncusu olduğunu inkar ettiler. Davinson'u kulübeye mahkum ettiler. Onlarda da inat var.
Rakip takım atletik ve nerede duracağını bilen oyunculardan kurulu. Rapid Wien bunlardan daha organize oynadı. Mertens çıkınca fizik avantajlarını kaybettiler. Ama disiplinden kopmuyorlar.
Temel farklar bunlar.Yorum
-
Yorum
-
bu yorumda iki kelime eksik : okan burukGs'nin artı ve eksileri çok belli. Önde basan bir takımken iki Kerem'i küstürdüler. İşleyen Torreira & Demiray ikilisini bozdular. Mertens'in otuz dakikalık hamle oyuncusu olduğunu inkar ettiler. Davinson'u kulübeye mahkum ettiler. Onlarda da inat var.
Rakip takım atletik ve nerede duracağını bilen oyunculardan kurulu. Rapid Wien bunlardan daha organize oynadı. Mertens çıkınca fizik avantajlarını kaybettiler. Ama disiplinden kopmuyorlar.
Temel farklar bunlar.
2 yıldır gs de ve güçlü bir oyun kurabilmiş değil, süper lig bence çok yanıltıyor taraftarı, bu gs yi isviçre ligine koy okan burukla beraber, isviçre liginde ilk 2 de yer alamaz
anadolu takımları kötü yönetildiği için ve kötü teknik direktörler (korkak) olduğu için bireysel oyuncu kalitesi ile kolay 3 puanlar alıyorlar
iki kötü yönetilen kulüp iki kötü teknik direktör karşı karşıya geliyor, bireysel oyuncu kalitesi daha iyi olan 3 puanı alıyor,sistem mistem yok
onun için süper lig maçları bu tarz hocalara ilaç gibi geliyor (okan avzi vs)
avzi avrupada basın toplantısında rekiplerin organize olduğunu söylüyor, kafasından muhtemelen şöyle geçiyor : süper lige dönsem ve organize olmayan bir rakiple karşılaşsam ve 3 puan alsam
bu arada gs nin yediği ilk gol tamamen oyun kuramamakla alakalı, pas opsiyonu yoktu jelertin ve uzun vurmaya çalıştı,kabak jelertin üzerine patladı, gs de herkes muslera nelson bardakçı rakip baskısı olmadan uzun vuruyordu, üzerlerinden atıyorlardı sorumluluğu, nelson uzun vurmayıp jelerte pas verdi,baskı geldi,ve kabak jelerte patladıEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 22.08.2024, 15:02.TEKKEBALLYorum
-
Almanya Türkiye arasındaki siyasi sorunlar futbolada yansıyor. Bunun bir diğer örneği Portekiz-Türkiye maçıydı. Çok kötü olduğumuz için konuşulmadı ama çaldığı düdükler skandaldı. Bizim tüm müdahalelere faul çalmıştı.Okan Buruk çok iyi konustu hakem atamasi konusunda, Isviçre'ye Alman kantonuna geliyoruz hakem Alman falan diyor 100000% hakli
2. maça Türkçe konusan Azeri hakem bekleriz dedi, on numara konustu bu konuda
Yillardan beri bu konuyu burada da dile getiriyorum, saçma sapan atamalar yapiliyor eskiden beri, futbol câmiâsinda kimse konusmuyor bunu ama hele sükür biri çikip bunu dile getirdi
+10 puan kendisine
Dünde ilk yarıda gs nin 2 kornerini yedi. 10 dakika boyunca oyunu durdura durdura bir hal oldu. Tersi olsaydı buna izin vermezdi. Sonunda birde penaltı eklenince haklı eleştiri olmuş Okan'dan.
Gerçi Alman hakemi diyorum ama Hollanda maçındada Fransız hakem aleyhimize baya düdük çalmıştı. Ben bunları siyasi sorunlara bağlıyorum. Ister istemez türk takimlarinin aleyhine düdük çalınıyorYorum
-
BJK'nin balonu patladı , Lugano çok sağlam tokat attı.Sol bek ve sol stoper almazlarsa, ligi yine altımızda bitirirler.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
avzi okandan daha iyi bir teknik direktör ve taktisyen bence
st gallen young boys a 4 atmış
young boys gs ye 3 attı maç 6 da olabilirdi
st gallenin bize karşı durumunu gördük, pozisyon olarak daha üstün olan taraftık
maç öncesi gs yb den 5 yerse şaşırmam demiştim, gs nin ve okanın taktiksel olarak bir numarası yok bence, eli ayağı düzgün her takım gs yi 5 leyebilir
young boys lu oyuncular eğer beceriksiz olmazlarsa pozisyonlarda gs yi gene 5 lemeleri işten bile olmaz, gs ye karşı pozisyona girmek çok kolay çünküEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 27.08.2024, 17:19.TEKKEBALLYorum
-
Okan geçen sezon Aktürkoğlu'nu on numarada kullanmaya çalışmıştı. Bir de Euro 24'teki tek forvetimiz Barış'ı bek oynatmıştı. Rüya takım denilen kadroda şu zorlamalara gerek kalmamalı.Yorum
-
YB gs'den daha iyi takım olduğunu yine gösteriyor. Adamların dizilişi, disiplini hepsi taktiğe bağlı şekilde oynuyor. GSnin ne oynadığı belli değil.
Hakem su ana kadar bütün düdük haklarını YB lehine kullandı. Gerçekten hem milli takimizin, hem türk takimlarinin hakları yeniyor Avrupalı hakemler tarafındanYorum
-
Gs ve Okan Buruk bitmiş, çöküş başlamış bugün şans turu geçselerde ŞL'de elek olucaklar..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 27.08.2024, 22:34.I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
yok bu aksam hakem iyiYB gs'den daha iyi takım olduğunu yine gösteriyor. Adamların dizilişi, disiplini hepsi taktiğe bağlı şekilde oynuyor. GSnin ne oynadığı belli değil.
Hakem su ana kadar bütün düdük haklarını YB lehine kullandı. Gerçekten hem milli takimizin, hem türk takimlarinin hakları yeniyor Avrupalı hakemler tarafındanTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum