Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İstanbul büyükşehir belediyespor niçin lider?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Umarım İstanbul B.B. 1.lige çıkar da Trabzonspor'un İstanbul'a gelmesine yol açar...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

Acaba bu sitede başkanın askerleri mi var

Yorum

Mesut'um tatrtışma yok, tek cevabı var zaten başlığın.Hem bırak adamda tatmin olmuş olsun, açmış başlığı iki kelam daha yazılsın sonra kitlerler herhalde, Albayrak senin

Yorum

İlk olarak verep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Acaba bu sitede başkanın askerleri mi var
          Bu da ne demek. Bu laf kimedir. Biraz açık olun...
          Malik bin Dinar

Yorum

Nuri Albayrak başkanlığından ayrıldığı için lider.

Yorum

@verep

Sorduğun sorunun cevabını bir de senden duyabilir miyiz?
              En son Kaya tarafından düzenlendi; 22.11.2006, 15:48.
              Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umarım İstanbul B.B. 1.lige çıkar da Trabzonspor'un İstanbul'a gelmesine yol açar...
                bende teminnide bulunuyorum
                -1461 TRABZON-

Yorum

belkide iyi oynuyo diyedir
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    belkide iyi oynuyo diyedir
                    Orası öyle ama başlığı açan farklı düşünüyor sanırım...
                    Malik bin Dinar

Yorum

Selam

Abdullav Avcı Cafercan,Ali Güzeldal gibi genç yeteneklerden kurulu bu takımın başarılı olmaması olumsuz tesadüflere bağlı...Abdullah Avcı sessiz sedasız zirveye doğru gidiyor...Allah(c.c.)çalışanın yanındadır...
                      İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

Allah başarılarını arttırsın da,

ben bi Ankaralı olarak belediye takımına(Ankara B.Bspor) tüm bilançolarını ve hesaplarını sormak isterdim.
                        Bu belediye takımlarını belediye böyle neye göre finanse ediyor??
                        Futbol erkek-egemen bir spor, kadın vatandaşlar bu konuda belediyeye neden hesap soramıyor??
                        Bizim Ankaraspor'un futbol şube sorumlusu: "Ahmet Gökçek"; belki çok akıllı, çok yapıcı, çok yaratıcı bir insan olabilir amma velakin o bulunduğu konuma ne şekilde ve hangi sebeple geldiğini açıklamalıdır?

Tabii ki, belediye başkanı da insan, sporla sosyal aktivitelerle ilgilenmek isteyebilir. Spor kanununda da belirli spor teşvik hakları olabilir. Ama bu ölçülü yapılıyor mu?

Bir de 5-6 senedir temiz hal kağıdı almak için adliyeye gidiyorum, herkes gibi. Her gittiğimde 1lira bağış, adliyespora
                        Yaw bu adliyespor nedir, ihya olmuştur heralde, fenerbahçe'nin franchise gelirleri gibi bi gelire sahiptir, gibisinden düşünmeden edemiyorum

Neyse, bir gazeteci edasıyla konuyu epey saptırdım; özetle ben sevmiyorum kardeşim bu başında belediye olan futbol takımlarını
                        "dere coştu bir kere"

Yorum

bunun mantıklı açıklamaları var... altında başka faktörler aramaya gerek yok...

ilk 11 de oynayan oyuncular sisteme çok uygun. ilk 11 deki oyuncular ağılıklı olarak ofansif ve sistemleri gereği savunmayı yapmayı da bilebilen oyunculardan kurulu. bu tesadüf mü bilmiyorum.

sol bekte 10 numara pozisyonundan bozma Volkan Glatt.
                          ortasahada forvetten bozma İbrahim Parlayan ve Cafercan
                          Ve forvette tecrübeli Sertan ile iyi bir eküri oluşturan bizim Ali..
                          Ofansif sağ kanattan bozma bir sağ bek Efe...

Bu oyuncular ofansif olup savunmayı yapmayı da öğrenmişler bu takımla bu sistemle. Gerçekten takip eden büyükşehirin başarısını görürler.

Peki bunu nasıl sağlamışlar???
                          Tabiki Abdullah Avcı
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X