ne şimdi yani nuri bırakırsa bizdemi lider olacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İstanbul büyükşehir belediyespor niçin lider?
Daraltma
X
-
kutoz
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bir düzeltme de bulunayım ...lider gençlerbirliği oftaş dır .... hocası da eski futbolcumuz ( çok arkadaş hatırlamayabilir ) metin diyadindir.....
Evet Metin Diyadin Trabzonspor'un alt yapısında yetişmiştir. Akçaabatta, daha alt yapıdayken onunla oynama fırsatı yakalamıştım. Tabi ben o zamanlar onlardan 5-6 yaş küçüktüm...
Ama birşeyi atlamamak gerek. Metin Diyadin yıllarca Gençlerbirliği forması giymiş ve ardından da fb.ye gitmiştir. Hatta, Trabzonspor'a da yaklış 30 metreden gol atmıştır. Kısacası Trabzonspor'da doğdu, fb.li bile oldu...
Yorum
-
Evet tek cümlede saklı sır.Doğru diyor arkadaşİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülei.b.byi trabzonspor finanse ettiği için lider olabilir belki"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
bize gelmesi gerekenler oraya gittiği için mi?''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Vegas
\hocalari kim?İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi bir hoca ve iyi bir takım ..
Yorum
-
Abdullah Avcı.İlk olarak Vegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle\hocalari kim?
U-17 Milli Takım ile harikalar yaratmıştı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum