Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Araklıspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

haydi araklı yine utandırma bizi bütün trabzon ve karadeniz takımlarına başarılar

Yorum

cuma günü Skytürkun Fan Clup ve cumarteside Trt2 deki programda Araklısporun Avrupanın 6 yenilmez takımından olması konusuldu,teknik direktör bağlandı,maddi sıkıntılar gosterildi...

Yorum

tüm Karadeniz takımlarına başarılar...

(UEFA)

Yorum

Araklıspor ilkyarının son maçında deplasmanda Bugsaşıda 2 0 yenmeyi başardı. Tebrikler Araklıspor.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

harikasın be araklı..tüm trabzon.sonra tüm karadeniz takımlarına basarılar..
            1461!

Yorum

Bugün araklısprun maçına gittim.....arsinli olduğum için komşumuzun maçına gitmezsem olmazdı...Sincan bugsaşla sincanda oynadılar...2-0 bitti...sevindik tabi...ama araklı 3 pozisyon yakaldı ikisini attı

Yorum

tebrikler araklıspor hep böyle devam etmen dileğiyle

Yorum

hayde bre araklı çıkacaksın busene.
                  Özkan SÜMER

Yorum

Araklisporun Bu YÜkselen GrafİĞİyle YakaladiĞi MÜkemmel Havayi Çok İyİ DeĞerlendİrmelİ Ve 2.lİge Çikmali.eĞer Bu Firsati DeĞerlendİremezsek Tekrar Bİr DÜŞÜŞe GeÇebİlİrİz.

Bu Olayin GÜzel Bİr ÖrneĞİnİ YaklaŞik 5-6 Sene Önce AkÇaabat Sebasporla Şahİt Oldum. O Sene Sebat KuŞadasinda Yapilan Grup MaÇlarina KalmiŞ İlk MaÇta Sanirim Mardİndİ GeÇmİŞ, Fİnal De De Balikesİrsporun Rakİbİ OlmuŞtu. MuhteŞem Bİ MaÇin Sonunda 2. Lİge ÇikmiŞti.( MaÇin 80. Dakİkalarina Kadar 2-0 Yenİk Durumdayken (bİz De YavaŞ YavaŞ Staddan Çikarken) Gelen Bİr Golle 2-1 OlmuŞtu.sebat Son Dakİkada Bİr Gol Daha Atinca MaÇ Uzatmaya GİtmİŞtİ(bİzde Tekrar Gerİ DÖnmÜŞtÜk).uzun Lafin Kisasi Uzatmalarda Da Gol Olmayinca MaÇ Penaltilara Gİttİ Ve Panter Kalecİ (İsmİ Galİba Ahmettİ) KurtardiĞi İkİ Topla Gİttİ Denİlen MaÇi AlmiŞti.)

SonuÇ Olarak O MaÇtan Sonra Sebatspor BaŞarili Oldu Ve SÜper Lİge Kadar YÜkseldİ . Fakat Balikesİrspor Öyle Bİr DÜŞÜŞe GeÇtİkİ Dİbe Kadar Vurdu. Şİmdİ 3. Lİgdeler.

Evet O MaÇ Onlar İÇİn Mİlatti...

Ve Şİmdİde Ayni Yolda Araklisporumuzu İzlİyorum.

İnŞallah Önce 2.lİge Daha Sonrada ...
                    BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

"Türkiye liglerinde 150 profesyonel takım içinde, yenilgi almayan tek takım olan Araklıspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Buğsaşspor'u 2-0 yenerek bu unvanını sürdürdü.", şeklinde belirtilmiş, ajansspor'da.

Araklıspor'u gerçekten tebrik ederiz.

Bugün ben de maçtaydım, kendi sahasında tüm maçlarını kazanmış olan Bugsaşspor'a karşı çok akıllı ve düzenli oynadılar ve maçı 2-0 kazandılar. Maçtan sonra sevinçleri, soyunma odasının dışından işitiliyordu. CNN Turk haber ekibi de onlarla röportaja gelmişlerdi, yakın zamanda haber olarak girilir diye düşünüyorum.

Maça gelince, Bugsaş rakip kaleyi az çok 15 şutla yoklarken Araklı ancak 5 defa görebildi. Maçın başında ve bütünlüğünde Araklıspor bilinçli, yapıcı ve akıllı bir takım hüviyeti sergiledi. İkinci yarıya Bugsaşspor hocası çok akıllı bir değişiklik yapıp sol kanata yüklenince Araklı epey zorlandı. Fakat, fırsatları değerlendirme konusunda Bugsaşspor'un yetersiz kalmasıyla; 80. dakikaya gelen maçı, Araklı 10 numaralı ileri uç elemanının başarılı hareketlerle rakip kaleye taşıdığı topta ikinci golü bulması, çözdü.

Bu grup ikinci yarıda da çok şeylere ve güzel mücadeleye gebe. Ankara'dan Trabzon'a olan kuzeydoğu bölgesinde oturan arkadaşlara gelecek yarıdaki maçları kaçırmamalarını şiddetle tavsiye ederim.

"dere coştu bir kere"

Yorum

Araklıspora bi internet sitesi yapılmalı artık dünyaca ünlendik

Yorum

araklıdan bu maçta çok iyi bi performans beklemiyodum bende izleyen arkadaşların dedıklerıne göre akıllı top oynamışlar vede zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmışlar

tebrikler araklı ikinci yarıda aynı performansı bekliyoruz senden....
                          sorma neden...
                          hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Bu video da Cnnturk'ün Araklıspor'umuz için yaptığı çekimlerden görüntüler içeriyor, futbolcularımızın sevinç görüntüleri çok güzel.

Ayrıca takımımız yediği 7 golle Adanaspor ile birlikte Türkiye Profesyonel Liglerinin en az gol yiyen 2 takımından birisi, anlaşılan gol atabildiğimiz müddet maçları kazanmakta hiçte sorun yasamayız. İnşallah bu başarıların devamının gelmesi için şimdiden yönetim kısıtlı imkanlara rağmen gerekli çalışmaları yapar...
                            En son Mesut AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 00:12.

Yorum

yukardaki videoyu izledim... güzel bir ünvan , sevinmeleri haklari ...ikinci yarida devami insallah gelir ve Sampiyonluk görürüz ....

Arakli,OF,Sürmene,Sebat,Degirmendere,Arsinsporlar icin Trabzonsporun önderliginde bir gece (yetmez!) düzeleniyor Istanbulda ....

Ne kadar faydali olur bilmiyorum ama ilimizdeki futbolcu takim sistemini pekistirmek icin gayet güzel bir firsat ...onun icin iyi degerlendirilsin ve bundan herkes faydali cikar insallah ....
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'un lideri, Türkiye'de profesyonel liglerin tek yenilgisiz takımı Araklıspor, namağlup ünvanını sürdürüp 2. Lig'e çıkmak istiyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta 37 puanla lider durumda olan ve en yakın takipçisi ile arasında 7 puan fark bulunan Araklıspor, Türkiye liglerinde 150 profesyonel takım içinde tek yenilgisi olmayan takım ünvanını elinde bulunduruyor.

15. haftada aldığı 11 galibiyet ve 4 beraberlikle 37 puanla ilk devreyi lider tamamlayan Araklıspor ligi namağlup kapatarak 2. Lig'e çıkmanın hesabını yapıyor.

Araklıspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muammer Yılmaz, geldikleri konuma inancın birlik ve beraberliğin vermiş olduğu başarıyla geldiklerini belirterek, "Çok zor durumlarda Araklıspor kuruldu. Transferler yapıldı. Bu ortamda iyi bir birliktelik ve bütünlük sağlandı. Oyuncu kadromuz da bizim bünyemize çok iyi bir şekilde uydu. İyi oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk" dedi.

Hedeflerinin Araklıspor ile beraber Trabzon futbolunu daha yukarılara çıkarmak olduğunu anlatan Yılmaz, şöyle konuştu: "Trabzonspor'a güçlü isimler kazandırmaktır. Böyle isimlerde bizim kadromuzda mevcut. 2. yarı liderliğimizi ve namağlup ünvanımızı sürdürerek 2. Lig'e çıkmak istiyoruz. Araklıspor olarak mağlubiyeti hiç düşünmüyoruz."

Her maçlarını final havasında oynadıklarını anlatan Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Ancak rakiplerimiz bizim namağlup ünvanımıza son vermek için artık artı motivasyonla maçlara çıkıyor. Bu da bizim işimizi zorlaştırıyor."

Yaz tatiline geldi, başkan oldu!

Araklıspor'da kulüp başkanı Mustafa Danışmaz, yaz tatili için geldiği memleketinde çevredekilerin baskısıyla kulüp başkanlığına getirildiğini söyledi.
                                Danışmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin Trabzon'un Araklı ilçesinden olduğunu ancak Karadeniz Ereğli'de yaşadığını belirterek, ''Yaz tatili için memleketime gelmiştim. Başkan olmak gibi bir düşüncem yoktu. Ancak çevremde baskılar olunca kıramayarak yönetime girdim'' dedi.

Kulüp başkanı Bekir Akyıldız'ın bazı sorunlar nedeniyle görevden ayrıldığını ifade eden Danışmaz, ''Ben de ikinci başkandım. Yönetim içinde de istekli olmadığım halde başkanlığa seçildim. Kimseyi kıramadım. Ligler başlamadan hiç beklemediğim bir anda kulüp başkanı oldum. Araklıspor'un iç sahadaki ve dış sahadaki tüm maçlarına gidiyorum. Bayram, hafta sonu tatilim artık yok. Araklıspor'un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz'' diye konuştu.

800 bin YTL civarında bir bütçeyle takımı oluşturduklarını kaydeden Danışmaz, şöyle devam etti:

''Gelir gelmez sorunları hallettik. Yönetim, teknik kadro ve futbolcu kadrosuyla kenetlenmiş haldeyiz. İnanmış bir kadromuz var. Emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. İlk yarıyı namağlup bitirmenin gururunu yaşıyoruz. İkinci yarıyı da namağlup bitirerek ikinci lige çıkmak istiyoruz.''
                                En son Mesut AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 00:06.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X