helal olsun bu hususa form kullanıcıları olarak dikkat edelim,ayrıca nerde bu gugudalinin tirilyonluk insanları,zormu şu klube destek vermek ilçe takımlarımızın içinde bulunduğu durum çok üzücüdür inşallah yeniden düzlüğe çıkmak dileği ile...
Araklıspor'a yetiştirme bedeli ödememek için Yusuf'u 1461'den A takıma kiralık alan Trabzonspor'u kınıyorum
Gugudalilari boşverelim bence. Olanı da çalmasınlar
En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 22:20.
Yönetim konusunda aynı düşünceyimde elde avuçta yok o yüzden yapcak birşey yok,1 2 genç oyuncu verilir 3.lig e yükseldiğinde
gardaşım şu aldıkları afo faizlerimi ne deniyodu? onları bağış yapsalar o takım 2.lig de rahatlıkla oynar.
1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''
Türkiye Amatör Futbolunun kalbi burada atıyor. Bölgesel Amatör Ligi, Süper Amatör Ligleri, Birinci ve İkinci Amatör Kümeleri. Fikstür, maç programları, skorlar, puan durumları, kulüp ve stadyum bilgileri. Hepsi burada!
Burada Türkiyedeki tüm ligler mevcut.
İllerdeki amatör ligler dahi..
Siteyi incelersen göreceksindir
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum