Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Araklıspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berk Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet ömer ben maçtaydım...
    Hocam nasıl oynadılar?

iki takım açısından da bir değerlendirme yapsana. kastamonu 80 lerde atmış heralde..

Yorum

• ey gidi. bi ara interle anılıyorduk

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ey gidi. bi ara interle anılıyorduk
        o gunler uzakta sayilmaz
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Araklıspor unutulmasın..takım ne durumda bilen varmı?

Yorum

• Araklı Gümüş’ü gözüne kestirdi Tek hedef Galibiyet Araklıspor ligde pazar günü evinde oynayacağı Gümüşhanespor maçını kazanmayı hedefliyor. Başkan Doğan Şengün, Bulancakspor maçıyla başlayan çıkış yakaladıklarını, bunun devamını getirmek istediklerini söyledi. Zirveye bir adım daha yaklaşmak istediklerini dile getiren başkan Şengün, “Zirveyi ele geçirmek bize uzak ihtimal görünse de kazandıkça hedefimizin peşinden koşmak istiyoruz. Bunun için de Gümüşhanespor karşılaşmasında kayıp yaşamamalıyız” dedi.
            İki takımın hedefi doğrultusunda maçın zor geçeceğinin altını çizen başkan Doğan Şengün, “Oldukça genç ve mücadeleci bir takımımız var. Gümüşhanespor karşısında son ana kadar savaşıp bu zorlu müsabakanın üstesinden geleceğiz. Teknik kadro ve oyuncularıma her zaman olduğu gibi güvenim tamdır” diye konuştu.
            TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Araklispor suanda ünyespor u 1 sifir yeniyor 6 dakikada gol atti
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Araklı-Sürmene Derbisi

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Sürmenespor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Araklıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Aydın, önceki maçlarda oynadıkları futbolu sahaya yansıtmaları halinde, Araklıspor maçında galip gelebileceklerini söyledi.

İki takımın da ligden düşme gibi bir korkusu olmadığını ifade eden Aydın, ''Bu nedenle iki takım için de stressiz bir maç olacak'' dedi.

Maçın dostluk içerisinde geçmesini arzu ettiklerini kaydeden Aydın, ''Bu maçın kazanan ve kaybedeni olmayacak. Sonuç ne olursa olsun iki takım açısından da hiçbir şey değişmeyecek. Hak eden ve iyi oynayan kazansın. Geçen hafta Gümüşhanespor karşında farklı galip geldiğimiz maçta ortaya koyduğumuz futbolu bu maçta da sahaya yansıtabilsek, galip gelebiliriz'' diye konuştu.

spor61.net
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Araklıspor'un teknik direktörü Bülent Demirkanlı, hedeflerinin ligi ikinci sırada bitirmek olduğunu söyledi.

Hedefimiz 2. Sıra
                  Demirkanlı, yaptığı açıklamada, rakipleri Bulancakspor karşısında futbol adına oyuncularının iyi şeyler yaptığını belirterek, ''Çok iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik'' dedi.

Ligde şampiyonluk iddialarının kalmadığını ifade eden Demirkanlı, ''Hedefimiz, bu ligi en iyi bir yerde bitirmek. Ligi ikinci sırada tamamlamak istiyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Bu hafta sonu da Gümüşhanespor ile karşılaşacağız. Bu maçta rakibimizi yenmek istiyoruz'' diye konuştu.

www.spor61.net
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Araklıspor en son sürmenesporu yenmişti o maç benim için çok heycanlıydı Arakllı benim doğdum yer Sürmenespor kaptanı semih en yakına rkadaşım maçı veririsiniz artık demiştim öyle de oldi kendi kalesine gol attı semih ne gülmüştüm ya ama durumumuz gayet iyi 2 olarak bitiririz inşallah.
                    Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Kendi kalesine mi attı.

Sizin sözünüzden çıkmamış demek.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kendi kalesine mi attı.

Sizin sözünüzden çıkmamış demek.
                        Evet ya çok güldüm valla ama isteyerek yapmamıştır çünkü takım kaptanı aynı zamanda Semih ama sonuç yine benim deidğim oldu dedim,o da çok güldü her zaman süper maçları olur araklı ve sürmenenin heycan fazladur.
                        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Araklı'nın 2. Sıra Hedefi
                          TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Gümüşhanespor'a 3-2 yenilen Araklıspor'da, teknik direktör Bülent Demirkanlı, kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Demirkanlı, yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor karşısında deplasmanda oynamalarına rağmen çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Çok net gol yapabileceğimiz pozisyonlara girdik ama bunları değerlendiremedik. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik'' dedi.

Kadro kurmakta da zorlandıklarını ifade eden Demirkanlı, ''Hasan, Çetin, Burak kart cezalısı, Fatih, Serdar, Arif, Yalçın ve Emrah'ın sakatlıkları var. Sahaya çıkaracak 11 kişilik kadroyu kurmakta zorlanıyoruz. Ligi ikinci sırada bitirme hedefini koymuştuk. Önümüzde Kastamonuspor ve Ünyespor maçları var. Her şeye rağmen bu maçlardan alacağımız galibiyetle ligi ikinci sırada tamamlamayı planlıyoruz'' diye konuştu.

www.spor61.net
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Araklı Seneye Bıraktı
                            TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Ünyespor'u 2-1 yenen Araklıspor'un teknik direktörü Bülent Demirkanlı, bazı eksiklerden dolayı bu yıl ligi ilk sırada tamamlama hedeflerine ulaşamadıklarını söyledi.

Demirkanlı, sezon başında ligi birinci sırada tamamlayarak TFF 2. Lig'e çıkma hedefi koyduklarını belirterek, ''Maalesef istediğimiz hedefe ulaşamadık. Bazı eksiklerimizden ve bir santrfor oyuncumuz olmayışından dolayı hedefimize ulaşamadık'' dedi.

Sahalarında Ünyespor karşısında sezonun son maçında iyi futbol ortaya koyduklarını ifade eden Demirkanlı, ''Sezonun son maçı olması nedeniyle oyuncularımızda rehavet olmadı ve bu maçı kazanmasını bildik. Belki grubu 1. sırada tamamlayamadık, ama ikinci bitirdik. Bu da başarısız bir sezon geçirdiğimiz anlamına gelmemeli. Bu takım, gelecek yıl 6-7 futbolcu takviyesi ile ikinci lige çıkar'' diye konuştu.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Araklıspor'da Özderya dönemi!

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Araklıspor'da, kulüp başkanlığına Mehmet Özderya seçildi.

Kulüp binasında yapılan olğanüstü genel kurulda, tek liste ile gidilen seçimler sonucu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Bekir Akyıldız
                              Yusuf Akyıldız
                              Özcan Karpuz
                              Reşat Çebi
                              Yakup Akkuş
                              Hüseyin Çebi
                              Zeki Şahintürk
                              Alaettin Emin
                              Mehmet Ali Artan
                              Cevdet Yılmaz
                              Muammer Yılmaz
                              Tuncay Koçaslan
                              Ahmet Taşkın
                              Bayram Kökdemir
                              Şaban Çimşir
                              Recep Küçük
                              Hüsamettin Yeşilyurt
                              Serdar Çebi
                              Turgut Kılıçaslan
                              Mehmet Aygün

Başkanlığa seçilen Mehmet Özderya'nın, kent dışında bulunduğu için genel kurula katılamadığı belirtildi.

---------------------------------

Araklısporumuza Hayırlı Olsun ..
                              En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 19.07.2009, 19:25.

Yorum

• Hayırlı olsun,inşallah 2. lige yükselebilirler...
                                I am titanium

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X