Sebat iyi yolda son haftalardır çıkışa geçti ve yenilmiyor. Kümede kalma yolundada bayağı mesafe katetmiş durumda. Bu haftasonu oynanan ofspor maçında ise, Ofspor'un zirve iddiası sebebiyle puan kaybı yaşaması ofsporluları bayağı kızdırdı. Çuvaldızı batırmaları gereken kendileridir.Sebatspor mütevazi kadrosuyla kümede kalmaya ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken kendi sahanda mutlak galibiyet için çıktığın maçta sebatı yenemiyorsan bunun sorumlusu sebatspor değil kendindir. Yaşanmaması gereken olaylar yaşandı.Sebebini ofspor'un zirve mücadelesine bağlıyorum. Böyle çirkin şeylerin bir kez daha yaşanmaması umuduyla
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Akçaabat Sebatspor
Daraltma
X
- 
valla ben maç başlamadan önce of sporun sebatı rahatlıkla yeneceğini tahmin ediyordum,nedeni ise ofspor playoffa kalmak için sebatın maça asılmayacağıydı,ama tam tersi olmuş,oflular eğer trabzona ve sebatab küfür etmisse aşağılk yapmışlar,ama sebatında maçı ofspora vermesi gerekirdi,çünki hiçbir iddası yoktu ,neden asıldı maça onu anlamadımNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
 - 
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ben maç başlamadan önce of sporun sebatı rahatlıkla yeneceğini tahmin ediyordum,nedeni ise ofspor playoffa kalmak için sebatın maça asılmayacağıydı,ama tam tersi olmuş,oflular eğer trabzona ve sebatab küfür etmisse aşağılk yapmışlar,ama sebatında maçı ofspora vermesi gerekirdi,çünki hiçbir iddası yoktu ,neden asıldı maça onu anlamadım
abi sebatın iddası neden olmasın,biz 1 mac kaybedip erzurum bir mac alırsa direk küme potasına giriyoruz.ki daha bir sürü macvar ne olacagı belli değil.hem of bizi akçaabatta geldi yendi,kimse birşey demedi,oflu futbolculara saldırmadı,agzında tükürükle burası akçaabat lannn demedi,otobüs taşlamadı...
ayrıca mactan sonra,tünelin üstüne cıkıp sebatlı 19-20 yasındakı genc futbolculara tekme sallayan insancıklara da selamlarımı gönderiyorum..
biz maçta trabzon trabzon diye bagırırken,federasyona yüklenirken sevgili ofluların da bize eşlik etmesini isterdik..ama ts forması giydigimiz için yalakalıkla suclandık..
yine ilave olarak,sebatspor gibi zor imkanlarla mücadele eden bir takımın,binbir güçlükle yaptırdıgı otobüsü taşlayan oflulara da selam olsun gene..bizi taşlayın kırın önemli değil ama takıma bunu yapmıcaktınız..herşeyin bi hesabı vardır..1461!
Yorum
 - 
 - 
1 Ocakta açılacak olan ara transferde eski oyuncumuz Emre Aygün, Boluspordan Ferdi, Kasimpasadan Ünal ve A.demirspordan Cihan’a resmi imza attıracak olan Akçaabat Sebatspor, yine Malatyaspor’dan Ergün, Van Belediyespor’dan Cemal’i kadrosuna katıp ligin bitimiyle verilen 20 günlük arada 4 Ocakta Bodrum’da yapmayı planladığı kampa bu oyuncuları getirmek istiyor. Bu oyuncuların alınması için Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz’ın İstanbul ve Ankara’da büyük çaba gösterdiği belirtildi.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
 - 
Akçaabat Sebat'ta çitfe transfer
10 Ocak 2009 Cumartesi 12:57
Akçaabat Sebatspor'da, Kasımpaşa'dan Ferdi ve Bolu'dan Ünal'ın transferlerinin gerçekleşmediği bildirildi. TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Akçaabat Sebatspor'da, Kasımpaşa'dan Ferdi ve Boluspor'dan Ünal'ın transferlerinin gerçekleşmediği bildirildi.
Rıza Özer, yaptığı açıklamada, daha önce başkan Şenol Ayvaz tarafından prensip anlaşmasına varılan ve kırmızı-beyazlı takımın Antalya kampına katılan Kasımpaşa'dan Ünal ve Boluspor'dan Ferdi'nin takımlarıyla sorunlarının bulunduğu ve bunların halen giderilemediğini belirtti.
Kamptan ayrılan bu sporculardan takımlarıyla sorunlarını çözmelerini istediklerini ifade eden Özer, ''Eğer bu sorunları hallederlerse tekrar takımın kampına katılacaklar. Sorun bizimle alakalı değil. Bu oyuncuların alternatifleri konusunda da çalışmalarımız sürüyor'' dedi.
İnternetspor..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
 - 
[SİZE=3]Sebat'ın Transferleri Kaçtı[/SİZE]
Hazırlıklarına Bodrum'da devam eden A.Sebatspor dün ilginç gelişmeler yaşadı. Önceki gün Başkan Şenol Ayvaz'ın oyuncular ile masaya oturarak anlaşmaya vardığı Ünal ve Ferdi'nin dün sabah idmanına çıkmayarak kampı terk etti. Kulübü Kasımpaşaspor'un Ünal'ı geri çağırdığı, Ferdi'nin de Ünal'ı bahane göstererek kamptan ayrıldığı belirlendi. Ankaragücünden transfer edilen Birol 'da ise kampa devam ediyor.
Konuyla ilgili Rıza Özer, daha önce başkan Şenol Ayvaz tarafından prensip anlaşmasına varılan ve kırmızı-beyazlı takımın Antalya kampına katılan Kasımpaşa'dan Ünal ve Boluspor'dan Ferdi'nin takımlarıyla sorunlarının bulunduğu ve bunların halen giderilemediğini belirtti.
Kamptan ayrılan bu sporculardan takımlarıyla sorunlarını çözmelerini istediklerini ifade eden Özer, ''Eğer bu sorunları hallederlerse tekrar takımın kampına katılacaklar. Sorun bizimle alakalı değil. Bu oyuncuların alternatifleri konusunda da çalışmalarımız sürüyor'' dedi.
Teknik Patron Batur'un yarın Antalya'ya giderek seminere katılacağı ve Bodrum kampının son 3 gününde takımı yardımcı antrenörlerin çalıştıracağı öğrenildi
Spor61..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
 - 
Bugünün iki haberi iki farklı kaynaktan hangisine inanacağıma karar veremedim... Haber başlıklarına bakarsak birinde transfer yapıldığını ötekinde ise transferlerin gerçekleşmediğini söylüyor...Fakat içerikleri aynı...İlginç basın...
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum