Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akçaabat Sebatspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sebat hakemden şikayetçi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Çorumspor'la 1-1 berbere kalan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, iyi mücadele ettikleri bir karşılaşmada 2 puanlarının hakem tarafından edildiğini ileri sürdü. Batur, yaptığı açıklamada, karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını ifade ederek, ''Karşılaşmanın ilk on dakikasında net pozisyonlar yakaladık ve bunlardan birisinde golü de bulduk. Golden sonra maç boyunca sporcularımı uyarmama rağmen skoru koruma içgüdüsüyle topu biraz kendi sahamızda kabul ettik. Buna rağmen Çorumspor'un maç boyunca net pozisyonu olmadı. Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz, ancak çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırabilseydik hiç sıkıntı yaşamayacaktık'' dedi.

Kararlara Kendi İnanmadı
    Batur, karşılaşmanın hakeminin çok kötü bir yönetim sergilediğini ve hak ettikleri sonucun hakem tarafından değiştirildiğini iddia ederek, şunları kaydetti:''Karşılaşmanın ilk yarısında hakem düzgün bir yönetim göstermesine rağmen ikinci yarı yüzde yüzlük bir dönüş yaptı. Verdiği tüm kararlara kendisinin bile inanmadığını düşünüyorum. Gösterdiği ucuz kartlar ile önce bizi 10 kişi bıraktı, ardından maçın uzatma dakikalarının bitmesine rağmen maçı bitirmemesine bir anlam veremedik. Bu çocukların emeğinin karşılığı bu kadar ucuz bir yöntemle ellerinden alınmamalı. Resmen puanımız gasp edilmiştir.''Hedeflerinden şaşmadıklarını ve ligin sonuna kadar mücadele edeceklerini beliren İsmail Batur, ''Çorumspor maçı artık geride kaldı. Hedefimiz pazar günü oynayacağımız Yozgatspor karşılaşmasında kaybedilen puanları telefi etmek olacaktır'' dedi.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu hafta deplasmanda yozgatı 3-1 yendik..toparlandık artık devam uşaklar.
      1461!

Yorum

• BU TRABZON’UN MAÇI!
        A.Sebat, Kars’ı da devirmek için kenetlenirken, herkes aynı şeyi söylüyor
        Kars’ta Trabzon takımlarına karşı yapılanlar nedeniyle, “Bu Sebat’ın değil, Trabzon’un maçı” parolasıyla Sebat’a her kesimden destek çağrısı yapılıyor

GÖSTERELİM GÜCÜ
        Sebat’ın değil, Trabzon’un maçı. Karsspor deplasmanında tüm Trabzon takımları aynı saldırgan tutum ile karşılaşması nedeniyle Kırmızı-Beyazlılar için destek çağrısı yapılıyor. Ligde iyi bir hava yakalayan ve Karsspor’u da devirip yoluna devam etmek için kenetlenen A.Sebat’a bu maçta tüm herkesin destek alarak, yapılanlara karşı Trabzon’un gücünün gösterilmesi gerektiği yönünde görüş hakim.

ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK
        Trabzonspor ile birlikte tüm Trabzon takımlarının yöneticilerinin bu doğrultuda Sebat’ı destekleyeceği, taraftarların da stadı tıklım tıklım dolduracakları belirtildi. Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer’de, Karsspor maçını taraftarlarının desteğiyle kazanarak, camialarına bayram hediyesi vereceklerini belirterek, “Güzel tablo herkesi mutlu ediyor. Bu çıkışımızı devam ettirmeye kararlıyız” dedi.
        Karadeniz Gazete

Başka biryerdede böyle bir haber okudum. Doğruluk derecesini gün içinde kontrol edeceğim.

Akçaabat Sebatpor Çorumspor maçında ortaya çıkan saha olayları sonucu Akçaabat Sebatspor saha kapatma cezası almıştır.

18. Hafta karşılaşması Akçaabat Sebatpor Karsspor Maçı A.Sebatspor Kulübünün Almış olduğu ceza yüzünden tarafsız sahada oynanılacaktır.

Maçın Yapılacağı Yer: Bayburt

A. Sebatspor v Karsspor
        TFF 2. Lig 4. Grup
        07 Aralık 2008, 19:00
        Ajanssporda maçın tarih ve saati bu şekilde ..
        En son Burçak tarafından düzenlendi; 05.12.2008, 09:26.
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• sebatta aydınlatma var mı
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Sebatta aydınlatma yok bildiğim kadarıyla. yapılmış olabilir belki. tribünlerinde çalışmalar yapılmıştı.

ama ceza nedeniyle maç tarafsız sahada bayburtta oynanacak deniyor.
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• sebat bir ihtimalde bayburtta hiç aydınlatma olacağını sanmıyorum ya da maçın saati yanlış yazılmış
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bencede saat yanlış yazılmıştır. belkide Yavuz Selimde mi oynatılacaktı insanın aklına herşey geliyor.
                dediğim gibi gün içinde detaylı olarak nerde hangi saatte olduğunu öğreneceğim. Vakit uygun olsa gideriz maça .
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Evet teyit ettim.
                  Sebatspor Kars maçı Sebatsporun cezası nedeniyle Bayburtta oynanacak. Maç
                  yarın 13.30'da
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Karsspor'a hakettiği mağlubiyeti tattırdığı için Sebatspor'u tebrik ederim.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• aynen bende sebatı tebrik ediyorum karsın bizden daha çok çekeceği var

Yorum

• Tebrikler..

(UEFA)

Yorum

• Helal olsun vallaha... Keske bastan beri boyle sonuclar alsalardı yaa..
                          TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• of ile berabere kaldık..macın sonucu falan hiç önemli degil

önemli olan mac sırasında ve mac sonu ofluların igrenc davranısları..

biz yaklasık 60-70 kişi ordaydık,,ve sadece sebatı destekledik,hatta tezahuratlardakı xxxx e koy kısmını bile söylemedik,nedir of da trabzon takımıdır yanlıs olmasın diye..maca gelen varsa bu forumdan bu dediklerimi teyit edecektir.ama stadın kenarındaki alanda mac izleyen koca koca adamlar,bizim tarafı taş yagmuruna tuttu..insan insana,hadi onu gectim trabzonlu trabzonlya bunu yapmaz,yazıktır..

mactan sonra iki otobüsümüze taşla saldırdılar,,camları falan kırıldı otobüslerin..(biri o kadar içerlemişki,yerdeki kaldırım tasıyla otobüse vurdu.belediye otobüsü bunlar sonucta,herşeyi gectik kamu malı yani..

of bizi akçaabatta 1-0 yendi hiç bir olay cıkmadı,ki o zamanlar kümeye gidiyrduk gergindik..ama biz of ile berabere kalınca,gercek yüzleri ortaya cıktı...oflular.com sitesi ise sebat taraftarı taşladı demiş,yukarda ALLAH var başka birşey demiyoruz

denecek cok sey var ama yine trabzonluluk adına bu kadarı yeter..trabzon trabzon diye bagırmamıza bile tepki veren insanlara bu bile fazla gerçi..
                            1461!

Yorum

• Sancakbeyi renktaşım.

olaylara uzaktım.Kapalı tribündeydim.sizin yanınızdaki tribündeki arkadaşımla görüştüm ne oldu da orası karıştı dedim.

Bana söylediğini aynen aktarıyorum size.

Çoğu sarhoştu ne kadar oflu varsa anasını avradını hatta Allahını şeklinde küfürler edilmiş.

Ve tesislerdeki araçlara saldırılmak istenmiş.

Otobüsün bir camının kırıldığıda doğrudur.

Ve kanımca olaylara sebep olan asıl etmen emniyettir.Ortamı yok yere geren polislerdi.

Misafir takım seyircisini ya maç bitmeden önce yada maç bittikten sonra çıkarmak gerekir.

İki takım seyirciside aynı anda çıkarılınca zaten gergin olan ortam iyice gerildi.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sancakbeyi renktaşım.

olaylara uzaktım.Kapalı tribündeydim.sizin yanınızdaki tribündeki arkadaşımla görüştüm ne oldu da orası karıştı dedim.

Bana söylediğini aynen aktarıyorum size.

Çoğu sarhoştu ne kadar oflu varsa anasını avradını hatta Allahını şeklinde küfürler edilmiş.

Ve tesislerdeki araçlara saldırılmak istenmiş.

Otobüsün bir camının kırıldığıda doğrudur.

Ve kanımca olaylara sebep olan asıl etmen emniyettir.Ortamı yok yere geren polislerdi.

Misafir takım seyircisini ya maç bitmeden önce yada maç bittikten sonra çıkarmak gerekir.

İki takım seyirciside aynı anda çıkarılınca zaten gergin olan ortam iyice gerildi.

abi olayları anlatıyım ben..eger yalanım varsa bir daha buraya yazmak nasip olmasın..

mac basladı,sen de farketmişsindir,birkere içinde of gecen bir tezahurat etmedik..buna özellikle dikkat ettikki,sorun olmasın diye,sonucta trabzon takımı..

tribün olarak of tribünlerinden daha iyiydik,bi ara zıplarken koltuk kırıldı,polis ve bir kaç tane oflu hemen niye kırıyorsunuz lan dedi..oysa zıpladıgımız için kırıldı(yalnızca 2 tane)

neyse,mac devam ediyor ikinci yarı,bizim taraftakı tribünün yanından bize taş yagmuru basladı,bagırmayı bıraktık,taşlardan korumaya calıstık kendimizi..hatta farketmişsindir biraz ortaya kaydıkkı taş gelmesin diye..

neyse mac bitti,biz stadda kaldık,bagırıyoruz işte hala..lalalala sebat falan.bu arada sahadan gecip dısarı cıkmaya calısan 2 ofl yönetici ve bıkac futbolcu vardı..bu yöneticilerden biri bize terbiyesizlik yapmayın lan,susun dedi..dedik ne alaka yani bagırmıcaksak niye geldik buraya..ondan sonra dısarı cıktıkki o da ne..taş yagmuru başladı..üstümüzdeki trabzonspor formasını gösteriyoruz,diyoruzki aynı şehrin cocuklarıyız,adamlar bu sefer trabzona küfrediyor..

iki otobüs vardı bizim,birinin 4 camı catladı ama kırılmadı,ötekinin ise 2 camı tamamen kırıldı,hemde kaldırım taşlarıyla!!.gelene kadar cocuklar pankartlara sarılarak geldıler o sogukta..

küfür olayına gelirsek,yemin ederim ne macta ne de dısarda ofa tek kelimeyle küfür etmedik..ama bizim sebat yöneticisi sizin taraftrın yanına gidiyor,d,yorkı ben sebat yöneticisiyim yapmayn..adamın cevabı.... sebatı da seni de,burası of lan..(aramızda bazılarının alkollü oldugu dogrudur)

hayatımda taşla küfürle alkolle işim olmadı olmaz da,ama sunu söyliyim bu olay burda kalmıcak gibi maalesef..
                                1461!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X