Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ofspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dostum bız kazanamazsak dıbe vuracazkazanan dostluk olsun
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• lanet olsun bu takımı yönetenlere, 3 senedir son anda ligde kalıyoruz, ayıptır be! dua edin bu sene 3 tane çok kötü takım var, sanırım genç oyuncularla oynuyorlar da yırtacaklar ama hedefsiz oynanır mı arkadaş! kocaeli, tokat ve diyarbakır düşer muhtemelen ama daha galibiyetimiz yok! bilmiyorsanız yapmayın bu işi ya, belki de 2.ligin en yüksek bütçesi var, çayımızdan çorbamızdan para alıyorsunuz karşılığında bu mudur vereceğiniz? içerde dışarda yeniliyoruz, pehhhh
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• OFSPOR 0-1 Şanlıurfaspor...evimizde yıne mağlubuz.3.lig yolunda emin adımlarla ılerliyoruz.bir gün yüzümüzü güldürmediniz.
        En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 23:09.

Yorum

• Arabamızı of'un içine çekeriz,kafamıza hemen barkotlu parkcılar bıter.ver otopark parası ofspora gidiyormuş parasi.ofspor nereye gidiyor?3.Lıge.ne güzel memleket be.

Yorum

• Gol atamazsan maç kazanamazsın.Maçın hakkı beraberlikti ancak stoperimizin kaleciye attığı geri pas rakip forvete gidince hatayı değelerlendiren Urfa golü buldu maçı kazandı.

Daha öncede söyledim,geçen yıl takımın gol yükünü çeken Hicabi,Sezai ve Arslan'ın yerlerine transfer edilen oyuncular onların kalitesinde değil.Duran toplar ve rakibin hataları sonucu oluşacak pozisyonlar dışında mevcut kadro yapısıyla gol bulmamız çok zor.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Başlıkları düzenleyebilir mısınız, zira artık 3. grup diye bir grup yok.

Yorum

• daha bir kaç ay önce takımın başına getirilen tecrübeli hoca Ahmet Ertem ile yollar ayrıldı...kim demiş ofspor yönetimi çalışmıyor?beyınsız yönetıcılerın en önemlı ıcraatı 3 ayda bır hoca değiştirmek.ne zaman kurtulacağız sizden becerıksız yönetim.defolun gidin düşün yakamızdan.mahvettiniz ofsporumuzu.

Yorum

• Mehmet Birinci 1 yıl aradan sonra tekrar takımın başında.

Yorum

• MISINA üstad...demek Mehmet Birinci hoca yıne takımın başında.geçen sene hangi yüzle istifası alınıp gönderildide yine alındı?ben bu yönetıcılığın ne anlama geldığını anlamıyorum artık.bu ne kepazeliktir?sonra bunların ıstıfasını ıstedıkmı muhalıf ılan edılıyoruz.mehmet hoca olakı takımı Bank Asya'yada çıkarsa bu yönetım ıstıfa etmelıdır.

Yorum

• Fatih Bey aynı şeyi bende düşündüm.Bugün Mehmet Hocayı tekrar takımın başına getirenler 1 yıl önce hocayı göndermekle hata yaptıklarını kabul ettiklerini gösterdiler.

Ancak her şeye rağmen son 1 yıldır yapılan en doğru hamle bence Mehmet Hocanın tekrardan takımın başına gelmesidir.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arabamızı of'un içine çekeriz,kafamıza hemen barkotlu parkcılar bıter.ver otopark parası ofspora gidiyormuş parasi.ofspor nereye gidiyor?3.Lıge.ne güzel memleket be.

bu başlığı ne zaman açsam bu yorumu yazasım gelirdi , her seferinde " torpil" geçerdim toprağıma... ama yazan biri çıkmış nihayet
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu başlığı ne zaman açsam bu yorumu yazasım gelirdi , her seferinde " torpil" geçerdim toprağıma... ama yazan biri çıkmış nihayet
                          Parkomat uygulaması Ofspordan alındı Of Belediyesi Karate kulübüne verildi.

Her gün basından Türkiye şampiyonluğu ve çeşitli derece haberlerini duyuyorsunuzdur.

Yorum

• arkadaşlar çok net olarak söylüyorum, Ofsporun üzerinden para kazananlar var ve Ofsporu idare edenler kesinlikle bir üst gruba çıkmasını istemiyorlar. bu konu tartışılabilir fakat ben bu görüşe katılmıyorum. Ofspor süper lige çıkarsa Trabzonla ayrılır gibi görüşler ağırlıkta olduğundan Ofsporun hareket etmesini istemiyorlar. bu nedenle yapabileceğimiz en büyük başarı mevcut ligde devam edebilmektir.
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• yaptıkları transferlerın haddi hesabı yok.verım alınamıyor.of halkı yönetıme güvenmıyor.takım 4 sene önce 3.lıgdeyken dolu tribünlere oynuyordu.süreklı hoca değiştiriliyor.son hoca değişikliği yönetimin ultra pişkin olduğunu ortaya koyuyor.YÖNETİM İSTİFA.

Yorum

• Yaranozlu maç başı 150-200 seyirciye top oynayan takım nasıl üst lige çıkacak ? Lafa gelince herkes Oflu ancak Ofspora seyircinin 1 lirası gitmiyor.Üst lige çıkmasını istemiyorlar yaklaşımın saçma madem kulüp üzerinden para kazanan var üst liglerde kaynak daha fazla gelen para daha çok niye çıkmak istemesinler?

12 ay ofta yaşayan ve hemen hemen tüm maçları takip eden biri olarak şunu söylüyorum ki bu takımın bu ligde kalması bile başarıdır bunu asla küçümsemek anlamında demiyorum.Yönetime yapılan eleştirilerin diyeceğim yok bir çoğu doğru tespit ve eleştiriler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X