Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ofspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 02.10.2011 pazar saat 15:00. OFSPOR 0-1 Buğsaşspor...lıgın 4.haftasında kendi evimizde mağlup olduk.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bizim ofspor bozüyükspora deplasmanda 4-0 yenıldi.paraysa para,futbolcuysa futbolcu.götünüzmü kalktı uşaklar hayırdır?

Yorum

• evimizde Turgutlusporla oynuyoruz son dakıkalarda bulduğumuz golle beraberliği sağladık. OFSPOR 1-1 TURGUTLUSPOR...Gidişatimız hiç iyi değil.

Yorum

• yazik yaaa sehrimizin takimlari pek iyi degil her seneki gibi, Ofspor da galibiyet alamiyor hayret yaaaa
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• hangı işadamına gittiyseler istediği kadar para yardımı alıyorlar.iddadan federasyondandanda çuvalla para alıyorlar..her sene 10 adam alıp 20 adam,bunun yanında senede ortalama 4 teknık dırektôr değiştırıyor kulüp..2.lıgde 4 senedir bır gram ilerleme gösteremıyoruz.Başkanımız evlı kadına sarkıntılık etmekten 10 ay hapıs yatar.ama hala başkan olarak koltukta.gelen olsun gıtmek ısteyen olsun hep tehdıt edilır.yeter lan birakın kulübün yakasını.sezon başlıyor bıraz ümitlenıyoruz.sonrası rezillık.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hangı işadamına gittiyseler istediği kadar para yardımı alıyorlar.iddadan federasyondandanda çuvalla para alıyorlar..her sene 10 adam alıp 20 adam,bunun yanında senede ortalama 4 teknık dırektôr değiştırıyor kulüp..2.lıgde 4 senedir bır gram ilerleme gösteremıyoruz.Başkanımız evlı kadına sarkıntılık etmekten 10 ay hapıs yatar.ama hala başkan olarak koltukta.gelen olsun gıtmek ısteyen olsun hep tehdıt edilır.yeter lan birakın kulübün yakasını.sezon başlıyor bıraz ümitlenıyoruz.sonrası rezillık.
              Saral iste daa yeni gelen de akrabasi olur emin ol agabey

Yorum

• mafyacılık oynuyorlar mafyacılık.sıkacaksın topuklarına.saral maral dınlemeyeceksın

Yorum

• Fatih Bey

Başkan için söylediğiniz şey medyanın uydurmasıdır.Parasını federasyon aracılığyla alan oyuncunun hala çakallık yaparak elindeki çeki bir kez de kulüpten tahsil etmek istemesi sonucu oyuncunun avukatı aynı zamanda eşi olan bayanla telefon görüşmesinde çıkan tartışma sonucu bir kaç argo sözden dolayı gelişen bir hukuki süreçten ibaretti konu.Sportif anlamda istediğiniz eleştiriyi yapmakta özgürsünüz ancak bireysel olarak işin aslı astarını bilmeden söyledikleriniz doğru değil.

Söyleğin diğer şeyler doğrudur iş adamlarının desteği var.Zaten o destek olmazsa Ofspor bırak 2.ligi Trabzon amatöründe bile oynayamaz.Ofta yaşıyorum ve haftaiçi iş saatlerime denk gelen maçlar dışında tüm maçları takip etmeye çalışıyorum.Geçen yıl aynı grupta mücadele ettiğimiz Balıkesirsporun kendi evinde oynadığı 17 maça 52 bin seyirci gelmiş.Yani maç başı ortalama 3 bin seyirci yapıyor.İddia ediyorum bizim sezon boyu 17 maçımıza gelen seyirci sayısı 3 bin ya vardır ya yoktur.Milyon nüfuslu binlerce taraftara maç oynayan il takımlarıyla mücadele ediyor bu takım.Tüm bunları niye mi söylüyorum 18 bin nüfuslu bir ilçenin takımının milyon nufuslu il takımlarına karşı mücadelesi olan bir ortamda bu ligde kalması bile bana göre büyük başarıdır.Kocaeli Çorum Tokat Diyarbakır gibi il takımları bugün sahipsizlik yüzünden paf takımla maçlara çıkıyor.Geçen sezon 3.lige düşen Sebatsporumuzun durumu da içler acısı.

Yönetimin bariz hatalı olduğu en büyük konu her sene taraftarı ve kamuoyunu şampiyonluk demeçleriyle havaya sokup sonra ligde kalmaya sevindirme yanlışlığı.

Takımın şu anki durumuna gelince.Sezon öncesi Araklıspor ve 1461 ile oynanan hazırlık maçlarını ve ligde kendi sahamızda oynadığımız 3 maçı da izledim.Takımın hücumunda üretkenlik sorunu var gol atmak biraz şansa kalmış.Geçen yıl takımın hücumdaki gol yükünü Arslan Hicabi ve Sezai çekiyordu.Takımdan ayrılan bu 3 oyuncunun yerlerine gelenler onların kalitesinde değil.Hal böyle olunca gol ya kontralardan yada rakibin yapacağı hatalardan atılıyor.

Haziran ayında bir sayfa geride yazmıştım.Takımın iskeleti bozuldu yine ligde kalma mücadelsi veririz demiştim.Şahsi fikrimi söylüyorum öyle veya böyle Ofsporun bu ligde kalması bile bana göre başarıdır.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mafyacılık oynuyorlar mafyacılık.sıkacaksın topuklarına.saral maral dınlemeyeceksın
                    biribirilerini vuruyorlar zaten onlar malesef

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Bey

Başkan için söylediğiniz şey medyanın uydurmasıdır.Parasını federasyon aracılığyla alan oyuncunun hala çakallık yaparak elindeki çeki bir kez de kulüpten tahsil etmek istemesi sonucu oyuncunun avukatı aynı zamanda eşi olan bayanla telefon görüşmesinde çıkan tartışma sonucu bir kaç argo sözden dolayı gelişen bir hukuki süreçten ibaretti konu.Sportif anlamda istediğiniz eleştiriyi yapmakta özgürsünüz ancak bireysel olarak işin aslı astarını bilmeden söyledikleriniz doğru değil.

Söyleğin diğer şeyler doğrudur iş adamlarının desteği var.Zaten o destek olmazsa Ofspor bırak 2.ligi Trabzon amatöründe bile oynayamaz.Ofta yaşıyorum ve haftaiçi iş saatlerime denk gelen maçlar dışında tüm maçları takip etmeye çalışıyorum.Geçen yıl aynı grupta mücadele ettiğimiz Balıkesirsporun kendi evinde oynadığı 17 maça 52 bin seyirci gelmiş.Yani maç başı ortalama 3 bin seyirci yapıyor.İddia ediyorum bizim sezon boyu 17 maçımıza gelen seyirci sayısı 3 bin ya vardır ya yoktur.Milyon nüfuslu binlerce taraftara maç oynayan il takımlarıyla mücadele ediyor bu takım.Tüm bunları niye mi söylüyorum 18 bin nüfuslu bir ilçenin takımının milyon nufuslu il takımlarına karşı mücadelesi olan bir ortamda bu ligde kalması bile bana göre büyük başarıdır.Kocaeli Çorum Tokat Diyarbakır gibi il takımları bugün sahipsizlik yüzünden paf takımla maçlara çıkıyor.Geçen sezon 3.lige düşen Sebatsporumuzun durumu da içler acısı.

Yönetimin bariz hatalı olduğu en büyük konu her sene taraftarı ve kamuoyunu şampiyonluk demeçleriyle havaya sokup sonra ligde kalmaya sevindirme yanlışlığı.

Takımın şu anki durumuna gelince.Sezon öncesi Araklıspor ve 1461 ile oynanan hazırlık maçlarını ve ligde kendi sahamızda oynadığımız 3 maçı da izledim.Takımın hücumunda üretkenlik sorunu var gol atmak biraz şansa kalmış.Geçen yıl takımın hücumdaki gol yükünü Arslan Hicabi ve Sezai çekiyordu.Takımdan ayrılan bu 3 oyuncunun yerlerine gelenler onların kalitesinde değil.Hal böyle olunca gol ya kontralardan yada rakibin yapacağı hatalardan atılıyor.

Haziran ayında bir sayfa geride yazmıştım.Takımın iskeleti bozuldu yine ligde kalma mücadelsi veririz demiştim.Şahsi fikrimi söylüyorum öyle veya böyle Ofsporun bu ligde kalması bile bana göre başarıdır.
                      hepisini geçtim su karaladigim dogru mu yahu ?? görüntülerde izledigim kadariyla hatirliyorum Hicabi'yi Giresunlu muydu neydi o, sanirim 28 giyiyordu, artiz gibi saçlari vardi tam tarz Arslan'i zaten herkes bilir Cakiroglu Arslan takimin vazgeçilmez golcüsü, daha önceleri Mehmet Cihan Sadikoglu vardi galiba Arsinspor'a kiralandi sonra......
                      demek istedigim su 3 oyuncu eger ayrildiysa oha demek istiyorum, hele Arslan ve Hicabi, yerlerine kimleri aldilar kim bilir, onlarin yeri zor dolar hele Arslan'in, Of'ta olan tanidiklarim da Arslan'i Hicabi'yi överlerdi bana, Sezai'yi bilmiyorum sadece.....

Yorum

• üstad.bende ercan saralın akrabasından duyduğumu söyledım.sahaya gırıp hakeme tekme tokat atan bu başkan savsatasından her şey beklenir.binlerce emekçinın çay cüzdanlarından yüz binlerce lırayı kafana göre harcayamazsın.yaşar,sezaı,numan gıbı üst düzey oyuncuları elınde tutamazsan her sene kılpayı lıgde kalırsın.geçen sene sondan bi öncekı pendık maçında göz göre göre maç manıpüle edıldı.böyle şerefsızce maç satın alan takımın yönetimini kulüpten nasıl kovamazlar.üç beş tane kabadayı bozması nasıl kulübü idare eder?evet,ofta ofspora yeterli destek gelmıyor.yönetıcı senede 4 kere teknık adam değıştırırse nıye gıtsınler maça?her kesımden maddı manevı destek gören yönetım kulüp üzerınden sadece reklamını yapıyor.kısacası bu ışı bırakmalılar.

Yorum

• Yıllarca çay üreticisinden habersizce Rizespora kesildi o paralar Fatih Bey.Şimdi en azından insanların haberi var.Ayrıca o kaynak 3 yıldır Of Teknoloji Fakültesinin yapımı için kullanılıyor yani kulüpte değil.

Demiştim yine diyorum bu takımın bu ligde düşmemeye oynaması bile benim için başarıdır.2 Sene önce süper ligde olan Diyarbakırspor Sanayisiyle Türkiyenin yarısını bakan Kocaelispor gerek Nüfus gerek ekonomik potansiyelleriyle önemli illerimizden olan Çorum ve Tokat gibi büyük il takımları bugün sahipsiz.

Ayrıca başkan ve hiçbir yöneticiyle akrabalığım ve bir dostluğum da yoktur.Tamamiyle taraftarca konuşuyorum.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• M.A.Y. Ağaoğlu,özkanca,ulusoy,Albayrak,cevahır ve dew fırması sahıblerınden sık aralıklı maddı destek alan takım devamlı yerınde saymamalı üstad.o saydığın şehir takımlarının böyle ış adamları yok.daha gecen sene Mehmet Ali Yılmaz kulüp borcuna çek yazıp verdı yönetıme.alt yapı ve bölgeden yararlanamıyoruz.pekı noluyor bu kadar transferler.nereye akıyor bu paralar.tavşanli lınyıt akhısar beledıye Tff ve ıddaadan aldıkları 3 trılyonla bank asyaya demır atıyorlar.seyırcı ortalamaları bını geçmez.sözün özüne gelıyorum.ıyı bır yönetım şarttır.bu kabadayı bozmaları kulübü ıdare edemıyor.olay bu.

Yorum

• Tepecikspor 1-O OFSPOR...ıstanbul ekıbı Tepecıkspora deplasmanda yenıldık.3.lıg ufak ufak görünmeye başladı.sondan 3.sırada 3 puanımız var.hadı hayırlısı.

Yorum

• BU hafta Ofspor ile oynuyoruz. Kazanmamız lazım, İnşallah yenen biz oluruz çünkü biz büyük ağabeyimiz Trabzonun olduğu ligi hedefliyoruz
                                Sarı Fırtına & Karadeniz Fırtınası

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X