Birinci Futbol Ligi'nde en çok küme düşen takım unvanı Karşıyaka ve Samsunspor'a ait bulunuyor.İzmir'in yeşil-kırmızılı ekibi, 50. sezona girecek Birinci Lig'e 16 kez katılırken, tam 6 kez İkinci Lig'e düştü. Samsunspor da 29 kez mücadele ettiği ligden 2005-06 sezonunda 6. kez düştü.
bu yaz samsunda gezerken samsunspora sahip çıkalım afişlerini görmüştüm, içimden dedim ki demekki bu adamlar zor durumda..üzülmemek elde değil...
Malesef dogru dürüst taraftari olmayan her camianin sonu budur. Benim tanidigim bütün Samsunspor'lular 3 Istanbul takimindan birini tutuyor. Bu Anadolu'nun hemen hemen heryerinde böyle. Adam memleket takimi diye destekliyor ama aslinda Istanbul taraftari
İstanbul'lu bir iş adamının Samsunspor'a talip olduğunu duymuştum son günlerde,tam olarak gelişmeleri bilmiyorum ama bu gelişme olursa bir ışık,bir umut kaynağı olabilir..
360 km gitmeden bir maç izliyorduk ligde artık onu da yapamıyoruz,neyse Trabzon'a yolculuklara devam..
14-15 Yaslarindayken Samsunspor'a karsi hic bir olumsuz düsüncem yoktu. Nerede gördügümü hatirlayamiyorum ama bir pankart görmüstüm. Samsunspor taraftarlari yapmislardi bu pankarti. "Bu stada Ermeni girer Rum girer Trabzon giremez" Iste o günden beri nefret etmeye basladim. Simdi Ermeniler Rumlar gelsin kurtarsinlar onlari. Ayrica bazi arkadaslarin bahsettigi "Sirinler" isimli grubu da ilk kez burada duydum. Trabzonspor düsmaniymislar. Kahvede orada burada ceplerindeki bir kac kurusu okey masalarinda harcayacaklarina kulüplerine yardim etmeyi denesinler bence.
Insanlar boylarina poslarina bakmadan karsisindakinin gücünü kiskandigi icin karalamaya calisir ve sonra iste böyle acinacak hale düsüp sürünürler. 3 Yil kadar önce internette gezinirken spor sayfasina benzemeyen bir Samsunspor taraftar sitesine rastlamistim. Neredeyse yarisi Trabzonspor düsmanligini körükleyici yazilarla doluydu. Bize karsi adam olsalardi bugün hic kimse nefret etmezdi bunlardan. Kulüp kapisina kilit mi vurulacakmis? Vurulsun ve bir daha da acilmasin!
14-15 Yaslarindayken Samsunspor'a karsi hic bir olumsuz düsüncem yoktu. Nerede gördügümü hatirlayamiyorum ama bir pankart görmüstüm. Samsunspor taraftarlari yapmislardi bu pankarti. "Bu stada Ermeni girer Rum girer Trabzon giremez" Iste o günden beri nefret etmeye basladim. Simdi Ermeniler Rumlar gelsin kurtarsinlar onlari. Ayrica bazi arkadaslarin bahsettigi "Sirinler" isimli grubu da ilk kez burada duydum. Trabzonspor düsmaniymislar. Kahvede orada burada ceplerindeki bir kac kurusu okey masalarinda harcayacaklarina kulüplerine yardim etmeyi denesinler bence.
Insanlar boylarina poslarina bakmadan karsisindakinin gücünü kiskandigi icin karalamaya calisir ve sonra iste böyle acinacak hale düsüp sürünürler. 3 Yil kadar önce internette gezinirken spor sayfasina benzemeyen bir Samsunspor taraftar sitesine rastlamistim. Neredeyse yarisi Trabzonspor düsmanligini körükleyici yazilarla doluydu. Bize karsi adam olsalardi bugün hic kimse nefret etmezdi bunlardan. Kulüp kapisina kilit mi vurulacakmis? Vurulsun ve bir daha da acilmasin!
O pankartı Samsun'un Çarşamba ilçesinde asmışlardı.Benimde aklımda kalan Rum girer,Rus girer ama Trabzonlu giremez'' diye bir şye olması lazımdı.
Tabi o günlerin üzerinden çok seneler geçti.Zaman su gibi aktı gitti.Samsun süper ligden düştü.Bir dahada belini zor doğrultur gibi görünüyor...Ne diyelim, inşaallah o günleri tekrar yakalarlar.Samsun bu lige her zaman lazım...
Bugün Boluspor Samsunspor maçı vardı Bolu 3-2 çaktı bu hainler maç boyuncada Trabzona ve Trabzonspora küfretmiş bu adiler maça giden arkadaşlar söyledi Beter Olun İnş. Bize düşman olursanız Amatöre kadar yol alırsınız haydi Güle Güle samsun sigarası ...
Yorum